Sarjana Sains dalam Logistik Global

Umum

Penerangan Program

Mempelajari program tuan dalam logistik global di universiti logistik di dunia sahaja. Program kami menggabungkan logistik tema, pengurusan rantaian bekalan dan kepimpinan dengan cara yang unik. Skop Logistik @ SCM mewakili lebih daripada separuh daripada kurikulum! Semua program kami dibezakan oleh badan pelajar antarabangsa, fakulti yang luar biasa, persekitaran pembelajaran intim dan hubungan korporat yang luas. Semua program kami diajar dalam bahasa Inggeris!

Kandungan Program / Perkhidmatan

Berikut adalah gambaran keseluruhan kurikulum:

  • Kursus dalam bidang logistik, pengurusan rantaian bekalan, pengurusan, ekonomi, dan kemahiran pengurusan
  • Lagu pantas pilihan dalam tiga semester (ijazah sarjana = 210 ECTS)
  • Semester pertukaran dengan universiti rakan kongsi (trek standard, pilihan untuk pemegang ijazah pertama dari luar Jerman)
  • Pelajar tiga bulan
  • Tesis Sarjana (5 bulan)

Nikmati kelebihan universiti swasta: arahan dalam kumpulan kecil, nisbah fakulti pelajar yang fasih, akses mudah kepada kenalan penting, infrastruktur moden dan pelbagai perkhidmatan yang komprehensif.

Pasukan Perkhidmatan Kerjaya kami menawarkan program unik yang mensasarkan perkembangan peribadi anda serta kenalan anda dengan majikan masa depan. Pejabat Antarabangsa kami membuka jalan untuk semester anda di luar negara dan pasukan Pengurusan Program kami memastikan bahawa kursus pengajian anda memenuhi piawaian kualiti kami dan berjalan secepat mungkin. Setelah diterima, kami akan membantu anda mengatur perjalanan anda ke Hamburg dan terus membantu anda sepanjang proses ini.

Anda melakukan kajian, kami melakukan semua yang lain!

Keperluan kemasukan

  • ijazah sarjana atau setaraf, lebih baik dalam perniagaan atau ekonomi *.
  • TOEFL atau IELTS untuk menunjukkan kecekapan bahasa Inggeris.
  • rekod akademik yang kuat.

* Bidang lain seperti kejuruteraan industri, informatika perniagaan, psikologi atau matematik akan dipertimbangkan jika ijazah sarjana muda anda mempunyai bilangan yang mencukupi (sekurang-kurangnya empat) dan pelbagai kursus dalam bidang pentadbiran perniagaan atau ekonomi perniagaan.

Pelajar yang memohon kepada Kühne Logistics University mendapat manfaat daripada dasar kemasukan rolling. KLU menganggap permohonan setiap pelajar sebaik sahaja semua dokumen yang diperlukan telah diterima dan akan memaklumkan pemohon keputusan lembaga pengakuan tanpa berlengah-lengah. Tarikh akhir untuk permohonan untuk program bermula pada September 2019 ialah 15 Julai 2019.

Kami sangat mengesyorkan bahawa pemohon dari negara bukan EU memohon pada 31 Mac. Proses visa mengambil masa sehingga dua bulan, bermula pada tarikh penerimaan oleh KLU . Perlu diingat bahawa terdapat banyak perkara organisasi lain yang perlu diambil semasa merancang pembelajaran anda di luar negara.

Anda tidak mempunyai sijil bujang anda lagi? Sudah tentu, anda masih boleh memohon kepada Kühne Logistics University . Hanya berikan transkrip rekod termasuk semua gred yang diberikan setakat ini dan anda boleh menyerahkan sijil bujang anda pada peringkat seterusnya.

Lawati laman web kami untuk maklumat lanjut.

Pembiayaan

Yuran pengajian tidak pernah menghalang sesiapa pun daripada belajar di Kühne Logistics University . Kami bukan sahaja menyediakan pelajar dengan biasiswa KLU , tetapi kami juga telah menubuhkan satu pelan pembiayaan inovatif - Pembiayaan Modal Brain. Peserta dalam pelan ini tidak membayar yuran pengajian semasa mereka belajar. Sebagai balasan, mereka berkomitmen untuk pembayaran berasaskan pendapatan selepas tamat pengajian!

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

“Nothing prepares future managers better than sound knowledge of logistics when it comes to facing tomorrow’s global challenges.” Kühne Logistics University is a private university with the right to c ... Baca lebih lanjut

“Nothing prepares future managers better than sound knowledge of logistics when it comes to facing tomorrow’s global challenges.” Kühne Logistics University is a private university with the right to confer PhD degrees. KLU's focus lies in the fields of logistics, supply chain management and management. Baca Ringkas
Hamburg , Valletta + 1 Lagi Kurang