Sarjana Sains dalam Kejuruteraan - Imej Gunaan dan Pemprosesan Isyarat

Bayangkan kemungkinan

Pemprosesan imej dan isyarat menjejaskan kehidupan seharian kita dengan cara yang semakin meningkat. Mengambil bahagian dalam merekabentuk teknologi yang menarik ini dan membentuk fungsi masa hadapan IT dalam perniagaan dan masyarakat.

Imej rangkaian dan peranti penjanaan isyarat hari ini memberikan data mentah yang tidak dapat ditandingi secara sejarah untuk membuat keputusan dan sistem kawalan automatik.

Harapan adalah tinggi: bagaimana kita boleh merekabentuk alat dan perisian baru untuk menyuling maklumat yang terbaik. Banyak projek penyelidikan dan pembangunan menarik di sektor swasta dan awam memanggil kepakaran anda. Sebagai alternatif, ijazah ini akan membuka trek kerjaya di Universiti dan pusat penyelidikan.

Fakta

Bahasa arahan: Tempat belajar Inggeris setiap tahun: 20 Lokasi: Universiti Sains Gunaan Salzburg (Kampus Urstein) dan Universiti Salzburg (Kampus Techno-Z).

Proses permohonan

Prosedur permohonan ini diuruskan oleh Universiti Sains Gunaan Salzburg bagi pihak kedua-dua institusi. Dapatkan maklumat lanjut mengenai dokumen yang diperlukan, proses pemilihan, penerimaan program dan pendaftaran di sini .

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
363 EUR
setiap semester
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date