Sarjana Sains dalam Kejuruteraan - Imej Gunaan dan Pemprosesan Isyarat

Umum

Penerangan Program

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan - Imej Gunaan dan Pemprosesan Isyarat

Bayangkan kemungkinan

Pemprosesan imej dan isyarat menjejaskan kehidupan seharian kita dengan cara yang semakin meningkat. Mengambil bahagian dalam merekabentuk teknologi yang menarik ini dan membentuk fungsi masa hadapan IT dalam perniagaan dan masyarakat.

Imej rangkaian dan peranti penjanaan isyarat hari ini memberikan data mentah yang tidak dapat ditandingi secara sejarah untuk membuat keputusan dan sistem kawalan automatik.

Harapan adalah tinggi: bagaimana kita boleh merekabentuk alat dan perisian baru untuk menyuling maklumat yang terbaik. Banyak projek penyelidikan dan pembangunan menarik di sektor swasta dan awam memanggil kepakaran anda. Sebagai alternatif, ijazah ini akan membuka trek kerjaya di Universiti dan pusat penyelidikan.

Fakta

Bahasa arahan: Tempat belajar Inggeris setiap tahun: 20 Lokasi: Universiti Sains Gunaan Salzburg (Kampus Urstein) dan Universiti Salzburg (Kampus Techno-Z).

Proses permohonan

Prosedur permohonan ini diuruskan oleh Universiti Sains Gunaan Salzburg bagi pihak kedua-dua institusi. Dapatkan maklumat lanjut mengenai dokumen yang diperlukan, proses pemilihan, penerimaan program dan pendaftaran di sini .

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Salzburg University of Applied Sciences has established its shared values in social skills, avant-garde, performance and future, which are also 'lived' in everyday life together.

The Salzburg University of Applied Sciences has established its shared values in social skills, avant-garde, performance and future, which are also 'lived' in everyday life together. Baca Ringkas
Salzburg , Salzburg + 1 Lagi Kurang