Sarjana Sains Pengurusan Teknologi Maklumat (MSITM)

Umum

Penerangan Program

Students at Computer

Sama ada anda seorang profesional IT yang ingin memajukan pengurusan korporat atau profesional perniagaan yang ingin berpindah ke IT, kami menawarkan program MSITM yang unik dan jarang yang dapat membantu anda mencapai matlamat anda.

Jika anda seorang sarjana muda dalam salah satu daripada tiga program CIS kami, berbincang dengan penasihat fakulti anda tentang program kami 1 4. Anda boleh mendapat ijazah sarjana dan MSITM dalam masa lima tahun sahaja. Anda akan menjimatkan setahun dan tuisyen.

Graduan kami bekerja di Deere

SEKALI PANDANG

SAU menduduki tempat ke-5 di Kolej Konsensus '(2018) kaji selidik Kolej dan Universiti Terbaik di Iowa, dan ke-13 dalam kategori Universiti Terbaik-Midwest, berdasarkan purata ranking dan ulasan pelajar yang diterbitkan. Peringkat ke-38 (tie) oleh US News

Kelebihan Ambrose

  • Hanya Ijazah Pengurusan IT Siswazah di Midwest
  • Latihan Seragam
  • Fakulti Teratas

Kami mencipta program untuk profesional yang bekerja, dan fakulti pakar kami memberikan anda sokongan yang diperlukan untuk pengalaman sekolah siswazah yang berjaya. Pelajar MSITM memperolehi pelbagai toolkit dalam pengurusan dan kemahiran IT peringkat tinggi.

St Ambrose University adalah College of Distinction yang diiktiraf kerana kepatuhan kepada hasil yang berjaya, pengajaran yang hebat, mewujudkan masyarakat yang bersemangat, dan mendidik pelajar-pelajar yang terlibat.

St Ambrose Fall Drone Tour dari St Ambrose University di Vimeo.

Apa yang akan saya pelajari

Program kami memberikan gambaran mengenai topik pengurusan, seperti kewangan, belanjawan, dan operasi perniagaan, dan mengajar anda bagaimana teknologi maklumat yang mendasari dapat digunakan untuk menyokong perusahaan yang berkesan. Kursus khusus IT menyelam ke dalam analisis, reka bentuk, pelaksanaan dan penyelesaian pengurusan, serta sumber manusia.

Banyak kali pelajar kami menangani projek untuk majikan mereka atau memilih projek yang sesuai dengan pekerjaan mereka sebagai sebahagian daripada kursus. Pada masa lalu, projek-projek sedemikian telah termasuk membangunkan kawalan dasar dan kata laluan untuk komputer riba di lokasi, menganalisis kemasukan keselamatan ke dalam bilik kelas SAU, dan meningkatkan kehadiran dalam talian sebuah muzium seni.

Kami mencipta program jam kredit 36 ​​jam ini untuk profesional yang bekerja. Anda boleh menghadiri kelas petang waktu sambilan, atau jika anda boleh menumpukan masa, mendaftar sebagai pelajar sepenuh masa dan melengkapkan program ini dalam masa tiga semester dan musim panas.

Apa yang membuat program berbeza di St. Ambrose?

Fakulti kami dikenali kerana menyediakan pendidikan tinggi dan perhatian individu. Di SAU, nisbah pelajar-fakulti adalah 12 hingga 1, yang bermaksud anda mendapat nasihat dan bimbingan fakulti yang rapat, yang dapat memperdalam pembelajaran anda.

Kelas kecil membolehkan anda mengenali rakan sekelas anda, dan mereka sering berkolaborasi di luar kelas. Mereka berkongsi situasi dunia nyata, mengenal pasti penyelesaian, dan segera memohon mereka untuk pekerjaan mereka. Anda mendapat pembelajaran yang berterusan, relevan.

Semua program kami diperkuat oleh Majlis Penasihat Alumni CIS kami. 15 alumni ini adalah mantap, berjaya, bekerja profesional IT dan pemimpin industri dari seluruh Amerika Syarikat, dan mereka dilaburkan di universiti dan peduli terhadap pelajar kami. Mereka memberi kami input dan maklum balas mengenai kurikulum kami dan memberi nasihat kepada kami mengenai trend industri, yang membolehkan kami memberikan pendidikan yang kukuh dan komprehensif.

Program kami terbuka kepada semua pelajar, tanpa mengira majoriti siswazah anda. Kami memerlukan anda mempunyai latar belakang dalam rangkaian, pangkalan data, dan pengaturcaraan. Sesetengah pelajar yang memasuki program dari latar belakang bukan komputer mungkin diperlukan untuk menyelesaikan sehingga empat kursus sarjana sebelum menamatkan pengajian dengan MSITM. Bercakap dengan penasihat anda untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Jika anda seorang sarjana muda dalam salah satu daripada tiga program CIS kami, berbincang dengan penasihat fakulti anda tentang program kami 1 4. Anda boleh mendapat ijazah sarjana dan MSITM dalam masa lima tahun sahaja. Anda akan menjimatkan setahun dan tuisyen.

Pusat Kerjaya St. Ambrose menyokong anda sepanjang proses mencari pekerjaan. Pusat ini menyediakan ulasan resume, wawancara amalan, dan bimbingan dalam keputusan yang berkaitan dengan kerjaya anda. Anda digalakkan untuk menggunakan sumber carian kerjaya Pusat ini.

Apa yang ada alumni dari program ini?

  • Beth Tinsman '12 MSITM adalah pemilik Perkhidmatan Teknikal Twin State, sebuah syarikat yang ditubuhkan pada tahun 1992. Beliau mendaftar dalam program MSITM untuk terus menggunakan teknologi dan amalan terbaik, yang mana ia membantu membantu perniagaan pelanggannya berjalan lancar.
  • David Pearson '10 MSITM adalah Pengurus Operasi Kumpulan Perkhidmatan Undang-undang Global untuk syarikat Fortune 100. Dia juga mengajar beberapa kelas sains komputer untuk St. Ambrose.
Tarikh Akhir Kemaskini Julai 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Baca lebih lanjut

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Baca Ringkas