Franklin University Switzerland mendapat pengiktirafan di Amerika Syarikat dan Switzerland.

Ini bermaksud bahawa gelar anda benar-benar antarabangsa, dengan kesahan automatik di dua negara, dan bahawa anda mempunyai kelebihan untuk melanjutkan kerjaya antarabangsa atau melanjutkan pengajian di AS atau Switzerland. Pintu yang dibuka oleh pendidikan Franklin jauh melampaui kedua negara ini, dan kebanyakan negara di dunia akan memberikan setara dengan gelaran Franklin jika anda mempunyai pemandangan di tempat lain.

Franklin mengekalkan pengiktirafan ini melalui tinjauan jaminan kualiti secara berkala oleh pihak berkuasa dari AS dan Switzerland.

Kemana Perginya Graduan Kami

Majikan mencari calon dengan set kemahiran yang boleh dipercayai, dan pelajar Franklin memilikinya! Dalam setahun tamat pengajian, 95% pelajar kami memperoleh pekerjaan sepenuh masa di pelbagai sektor, seperti ditunjukkan dalam grafik. Di Franklin, anda akan mendapat pendidikan yang anda perlukan dan memperoleh kemahiran yang dikehendaki oleh majikan.

Sejak kami bermula pada tahun 1970, kini terdapat lebih dari 7.000 alumni yang telah membuat perbezaan di bandar asal mereka, dan di lokasi baru yang menarik di seluruh dunia. Biarkan FUS membantu anda ke tempat yang anda mahu pergi.

Dengarkan sahaja apa yang disampaikan oleh alumni kami.