Program berasaskan kohort satu tahun yang mempersiapkan anda untuk membawa dengan keyakinan

Program ini direka bentuk untuk membangunkan generasi baru pemimpin perniagaan yang mampu menguruskan cabaran kompleks yang dihadapi oleh perniagaan dan masyarakat sekarang. Kami menarik pelbagai bakat dari seluruh dunia, baik pelajar dan fakulti. Kami diiktiraf di Amerika Syarikat dan Switzerland. Program kurikulum dan kepimpinan kami telah dibangunkan selepas penyelidikan yang luas mengenai kemahiran pengurus hari ini mengatakan yang paling berharga dalam pekerja mereka. Kami menekankan kepimpinan untuk membimbing anda dalam mengenal pasti kekuatan individu anda dan memberi anda amalan menggunakannya. Anda akan mengambil bahagian dalam satu siri pengalaman bersama yang membangunkan kemahiran praktikal dan lintas budaya yang akan anda jalankan ke dalam kerjaya dan kehidupan anda. Kami memperluaskan pendidikan pengurusan untuk memasukkan kursus yang menyediakan anda untuk menggunakan strategi digital secara berkesan dalam organisasi anda. Kami menekankan eBusiness dalam industri fesyen kerana lokasi strategik dan perkongsian kami. Anda mendapat manfaat daripada pendidikan berkualiti tinggi di Switzerland yang digabungkan dengan pendekatan pragmatik Franklin yang memberi tumpuan kepada kemahiran menggunakan semasa belajar dalam konteks perniagaan antarabangsa. Pengarah Pengajian Siswazah komited untuk mewujudkan hubungan kerjasama antara fakulti, pelajar, dan pakar industri. Sepanjang tuan dalam program pengurusan antarabangsa, anda terlibat secara langsung dengan profesional yang berpengalaman baik di dalam kelas dan dalam situasi kerja yang sebenar, mempelajari amalan terbaik semasa dan meletakkannya untuk digunakan. Anda juga mendapat manfaat daripada Perjalanan Akademik, organisasi melawat yang anda belajar di lokasi antarabangsa, dan Pengalaman Praktikal, merapatkan jurang antara kursus dan kerjaya.

Profil Pelajar Siswazah

Sarjana Sains dalam Pengurusan Antarabangsa direka untuk orang ramai:

  • Dari pelbagai latar belakang pendidikan dan profesional yang mempunyai komitmen untuk menjadi pemimpin bertanggungjawab, strategik, keusahawanan dan inovatif dan mahukan program kohort kecil dengan pembangunan kepimpinan yang kuat dan komponen bimbingan
  • Dengan ijazah sarjana muda dalam mana-mana disiplin yang ingin memperoleh kemahiran pengurusan dan kepintaran perniagaan untuk mencapai kecemerlangan dalam ekonomi maklumat dan memperoleh pengalaman dalam persekitaran pembelajaran pelbagai bahasa, pelbagai disiplin
  • Yang mahukan pendekatan progresif dalam pendidikan pengurusan dalam program intensif jangka pendek

Kurikulum

Gs-kurikulum Kursus pengajian MSIM setahun kami diajar dengan menggunakan model kohort: setiap kohort berlangsung melalui program keseluruhan setahun. Model ini memudahkan pembelajaran kolaboratif dan menggalakkan kelas untuk bertindak sebagai satu pasukan, sama dengan dinamik yang anda dapati di tempat kerja.

Sesi pertengahan musim gugur ditujukan kepada kursus-kursus seminar mengenai topik-topik semasa dan musim bunga pertengahan musim adalah ketika kohort berlangsung di Perjalanan Akademik. Anda bermula dengan minggu profesional yang memperkenalkan anda kepada program, kohort, fakulti dan universiti sambil mendapat denyutan pada latar belakang dan kemahiran yang anda bawa ke kohort.

Program Pengajian (45 Kredit)

Strategik Membuat Keputusan
Membuat keputusan yang bertanggungjawab
Pembuatan Keputusan yang Inovatif
Perjalanan Akademik
MGT580 Perjalanan Akademik
Membuat keputusan keusahawanan
Pengalaman praktikal
Pengalaman Praktikal MGT602

Tuisyen dan Bayaran

Beasiswa & Bantuan Kewangan

$ 18,000
$ 16,000
CHF 18,500
Sehingga $ 5000 Sehingga CHF 5000

Inisiatif Switzerland Matura

Insentif kewangan khusus disediakan untuk pelajar yang memegang diploma sekolah menengah kebangsaan Switzerland (Matura).

Program Biasiswa Belajar Sepanjang Hayat

Dengan mengambil bahagian dalam program Biasiswa Belajar Kehidupan, para pelajar akan mengalami penglibatan yang kuat dengan Universiti, mengembangkan kemahiran kepimpinan, dan berpeluang untuk belajar dan mengembangkan kemahiran praktikal dalam beberapa bidang dan bidang.

Kelayakan Program LLLS untuk Pelajar

  1. IPad kumulatif sebanyak 2.50 atau lebih tinggi diperlukan untuk layak untuk program LLLS.
  2. Semua pemohon MESTI mempunyai akaun yang baik dengan Universiti untuk layak mendapat program LLLS.
  3. Pembantu Residen layak untuk jawatan LLLS untuk maksimum 5 jam seminggu dan hanya dengan kebenaran daripada penyelia mereka.

Tahap Kedudukan LLLS

Kedudukan LLLS dikelaskan ke dalam pelbagai peringkat. Pelajar tahun pertama bermula dengan kedudukan yang lebih mudah, berorientasikan perkhidmatan dan kemajuan ke kedudukan yang lebih mencabar dengan tanggungjawab yang lebih besar dan peningkatan kerumitan pada tahun-tahun bertaraf tinggi mereka.

  • Pelajar peringkat masuk belajar kemahiran asas kerjaya dan pelajar yang berpengalaman telah terbukti dapat dipercayai. Pelajar mungkin mempunyai masa untuk belajar semasa menjalankan projek selepas tugas yang ditetapkan telah selesai.
  • Tahap II: Pelajar mempelajari pengurusan projek dan kemahiran kerjaya yang lebih maju.

Pelajar dijangka mengekalkan komunikasi dengan penyelia mereka mengenai jadual, tugasan, dan tarikh akhir. Penyelia dijangka menyediakan latihan untuk pelajar LLLS untuk menyesuaikan diri sepenuhnya kepada pelajar untuk peranan baru.

Pentadbiran LLLS

Pada permulaan setiap semester, maklumat mengenai kedudukan LLLS terbuka dan proses permohonan dihantar ke akaun e-mel Franklin pelajar. Program LLLS diselaraskan oleh Dekan Kehidupan Pelajar dan Penglibatan dengan kerjasama Naib Presiden Kewangan dan Pentadbiran dan Franklin Bursar.

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
29,500 CHF
Yuran tuisyen tahunan
Deadline
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 15, 2020
End Date
Mei 17, 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Rolling admissions
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 15, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Rolling admissions
End Date
Mei 17, 2020

One Cohort - Many Perspectives