Sarjana Perniagaan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Master of Business membolehkan anda menjadi Sarjana di peringkat anda, memilih mata pelajaran yang paling menarik minat anda dan paling relevan dengan kerjaya anda. Anda akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran perniagaan asas melalui satu set subjek teras, serta batu permata penyelidikan.

Graduan dari Master of Business akan memiliki pengetahuan dalam pelbagai bidang perniagaan yang akan membolehkan anda beralih ke pelbagai kerjaya perniagaan.

118917_IMG_8285JPG.jpg

Jika anda ingin mengkhususkan diri dalam bidang perniagaan tertentu, anda boleh menggabungkan Master of Business anda dengan salah satu darjah master kami untuk mencipta program 2 tahun yang disesuaikan untuk anda. Pilih gabungan 2 dari gelaran tuan sarjana di bawah ini, untuk melengkapkan 2 program sarjana dalam masa 2 tahun sahaja:

- Sarjana Perniagaan

- Master of Business Analytics

- Sarjana Pengurusan Kewangan

- Sarjana Pengurusan Sumber Manusia

- Sarjana Inovasi

- Sarjana Perniagaan Antarabangsa

- Sarjana Pengurusan

- Sarjana Pemasaran

- Sarjana Pengurusan Rantaian Pembekalan

- Sarjana Pengurusan Projek

118705_Sydney1.png

Kampus Sydney

Struktur Pembelajaran Kursus

Hasil Pembelajaran Kursus adalah pernyataan pencapaian pembelajaran yang dinyatakan dari segi apa yang diharapkan oleh pelajar, tahu dan dapat dilakukan setelah selesai kursus. Pelajar lulus dari kursus ini akan dapat menunjukkan:

1

Menunjukkan pengetahuan khusus tentang konsep dan rangka kerja lanjutan yang berkaitan dengan perniagaan.

2

Menyusun prinsip dan konsep yang relevan dalam konteks perniagaan.

3

Cadangkan penyelesaian bersepadu untuk pelbagai masalah menggunakan pengetahuan teoritis, kemahiran teknikal, pemikiran kritikal dan / atau kreatif.

4

Rancang dan Melaksanakan projek penyelidikan perniagaan yang besar.

5

Memohon prinsip tanggungjawab sosial apabila menilai secara kritis situasi dan membuat keputusan perniagaan.

6

Mengomunikasikan maklumat disiplin kompleks untuk penonton dan tujuan yang dimaksudkan; (a) secara lisan dan, (b) secara bertulis.

7

Menggambarkan kemahiran interpersonal profesional sementara bekerja dengan orang lain untuk menghasilkan output yang dipersetujui.

118709_Wollongong3.png

Kampus Wollongong

Syarat kemasukan

Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf dengan tanda purata setara 50%; atau Sijil Siswazah Perniagaan UOW. Kelayakan tertiari lain yang digabungkan dengan pengalaman kerja profesional yang luas akan dipertimbangkan.


Mengapa Kajian Dengan Kami?

Kami menawarkan tiga pengambilan setiap tahun, dan banyak subjek dijangka sesuai dengan komitmen profesional dan gaya hidup anda. Beberapa kelas ditawarkan secara mingguan, kebanyakannya pada waktu petang, sementara yang lain menjalankan mod intensif pada hujung minggu untuk meminimumkan masa jauh dari tanggungjawab lain.

Lebih daripada 90% graduan kami bekerja dalam tempoh 4 bulan menamatkan pengajian dan gaji permulaan siswazah purata kami ialah $ 108,800 AUD, 4% lebih tinggi daripada purata negara *.

Pilihlah untuk belajar program anda dari salah satu kampus kami: kampus CBD Sydney yang menghadap Sydney Harbour yang menakjubkan dan jambatan yang mengagumkan, atau Kampus Wollongong kami yang terletak di antara taman-taman yang indah, beberapa minit dari Lautan Pasifik.

Kami menawarkan pelbagai Beasiswa yang tersedia untuk pelajar Domestik dan Antarabangsa dari 10% hingga 100%, jadi anda dapat melabur di masa depan anda.

Kursus-kursus kami terus dibangunkan, dimaklumkan oleh penyelidikan, berstruktur mengenai hasil penggunaan, yang diiktiraf oleh majikan, yang disampaikan oleh ahli akademik yang berkelayakan dan disokong melalui tambahan sumber belajar dan pembangunan pelajar khusus.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Perkhidmatan sokongan pelajar yang berdedikasi kami dibina di sekitar keperluan individu anda. Penasihat pelajar, kakitangan akademik dan perunding kerjaya boleh didapati setiap minggu untuk perundingan. Bengkel kemahiran belajar juga dijalankan setiap minggu untuk memastikan kejayaan anda. Kami menyediakan beberapa acara sosial dan separa formal yang memberi anda peluang untuk berangkaian dengan rakan-rakan anda, ahli-ahli komuniti perniagaan tempatan dan alumni.

Pelajar antarabangsa boleh memilih untuk mengambil pilihan untuk memilih subjek elektif, Amalan Tempat Kerja Global, yang merangkumi aktiviti mencari kerja praktikal dan akses kepada tenaga kerja Australia sama ada melalui latihan, projek berasaskan industri atau pekerjaan separuh masa.

* QILT 2016-2018 Penyiasatan Hasil Siswazah.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Baca Ringkas
North Wollongong , Sydney + 1 Lagi Kurang