Gambaran keseluruhan

Lakukan kajian ke peringkat lebih tinggi dengan ijazah yang menggabungkan pelbagai dan struktur kursus berasaskan kelas dengan peluang untuk penyelidikan.

Anda akan dapat mengembangkan kepakaran anda dalam salah satu daripada sembilan mata pelajaran sambil memanfaatkan kelonggaran untuk mengkaji kursus dalam pelbagai bidang perdagangan.

Anda juga boleh mempelajari Sarjana Perdagangan dengan tesis jika anda mempunyai Sarjana Muda Perdagangan dengan Kepujian atau Diploma Pascasarjana dalam Perdagangan.

Bina pada ijazah Sarjana Muda anda untuk meningkatkan pilihan kerjaya anda dalam perniagaan, pengurusan dan kerajaan dengan pengajian lanjutan di Victoria Business School.

Pengiktirafan antarabangsa

Victoria Business School adalah antara sekumpulan kecil sekolah perniagaan di seluruh dunia yang memegang 'Triple Crown' akreditasi pendidikan perniagaan antarabangsa. Anda boleh yakin kelayakan anda akan menentang yang terbaik di seluruh dunia.

Beban kerja

Sekiranya anda belajar sepenuh masa, anda boleh mengharapkan beban kerja sebanyak 40-45 jam seminggu untuk tahun ini. Pelajar separuh masa melakukan dua kursus setiap trimester perlu melakukan sekitar 24-28 jam kerja seminggu. Pastikan anda mengambil kira ini sekiranya anda bekerja sepenuh masa.

Anda boleh menganggarkan beban kerja anda dengan menambah jumlah mata yang akan anda lakukan. Satu titik kira-kira sama dengan kerja 10-12 jam.

Tempoh

Program 180-mata ini akan membawa anda tiga hingga empat kajian trimester sepenuh masa. Sekiranya anda belajar separuh masa, ia biasanya mengambil masa enam trimester.

Melakukan PhD

Jika anda berfikir untuk melakukan Ph.D. selepas melengkapkan Ijazah Sarjana, anda disyorkan untuk memasukkan tesis 90 mata dalam kursus pengajian anda.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 16 lagi program yang ditawarkan oleh Victoria University of Wellington »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Mac 2, 2020
Duration
12 - 16 
Sepenuh masa
Price
44,700 NZD
untuk program penuh
Deadline
Dis 1, 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Mac 2, 2020
Tarikh tutup permohonan
Dis 1, 2019

Mac 2, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Dis 1, 2019
End Date