Sarjana Anda dalam Perakaunan Berjaya kepada Kejayaan yang Terukur

Program Wake Forest Master of Science in Accountancy (MSA) merupakan salah satu daripada program yang paling tinggi dalam bentuknya dalam negara . Program kami mempunyai sejarah pengajaran kecemerlangan pengajaran, prestasi CPA yang tidak dapat ditandingi , perkhidmatan kerjaya yang mantap, dan reputasi yang kukuh di kalangan firma terkemuka yang membolehkan kami secara konsisten mencapai hampir 100% pekerjaan semasa tamat pengajian .

Program MSA adalah program ijazah sarjana tajaan dua jam, 30 jam yang bermula setiap musim panas dan menawarkan persediaan Ujian CPA berstruktur pada akhir semester musim bunga, dengan tamat pengajian pada bulan Mei.

Kami juga menawarkan semester ketiga pilihan yang termasuk peluang untuk mengikuti latihan magang - manfaat utama program Wake Forest MSA. Kedudukan berbayar sembilan minggu ini memberikan pengalaman dunia nyata semasa musim sibuk. Ini hebat bagi mereka yang memasuki program tanpa pengalaman latihan sebelumnya, atau mereka yang ingin mendapatkan pengalaman tambahan dengan syarikat sebelum menerima tawaran sepenuh masa.

Sarjana Sains dalam Perakaunan

Prestasi CPA yang tidak dapat ditandingi

Pelajar Wake Forest telah memperoleh Kadar Pass CPA # 1 lebih daripada mana-mana sekolah lain dalam tempoh 20 tahun yang lalu dan berada di 5 teratas selama 19 tahun.

Akses Premier

Sejarah menjadi sekolah 'utama' untuk merekrut firma perakaunan secara nasional.

Kejayaan Kerjaya

Pasukan perkhidmatan kerjaya yang berdedikasi memastikan graduan kami bersedia pasaran dan mencapai hasil pekerjaan yang kukuh.

Pilihan Latihan

Semester ketiga pilihan yang tersedia untuk pelajar yang ingin mendapatkan latihan perakaunan awam sembilan minggu yang dibayar.

Terbuka kepada Mana-mana Utama

30% daripada graduan kami adalah jurusan bukan perakaunan, separuh daripadanya berasal dari seni liberal atau sains.

Fakulti Kelas Dunia

Belajar dari sarjana-sarjana yang cemerlang yang memahami apa yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan.

Tracks yang berbeza

Pilih dari perkhidmatan jaminan, perundingan cukai, dan perkhidmatan transaksi kewangan (eksklusif untuk Wake Forest), berdasarkan minat kerjaya anda.

Beasiswa yang ada

Program MSA menawarkan beberapa jenis biasiswa, termasuk anugerah yang dianugerahkan dan anugerah beasiswa lain yang ditawarkan secara kompetitif. Semua biasiswa akan berdasarkan maklumat yang dikumpulkan melalui permohonan kemasukan. Tidak diperlukan permohonan biasiswa berasingan.

Pilih dari Tiga Trek Kerjaya

  • Perkhidmatan Jaminan - Untuk kerjaya dalam bidang amalan jaminan / audit. Kursus termasuk Perkhidmatan Pengauditan dan Jaminan Lanjutan; Perakaunan Forensik; dan rundingan.
  • Perkhidmatan Transaksi Kewangan - Unik untuk Memelihara Hutan
    Untuk kerjaya dalam bidang perkhidmatan transaksi dan nasihat kewangan. Kursus termasuk Pasaran Kewangan, Produk dan Transaksi; Pengurusan Kewangan Lanjutan; dan Analisis Perniagaan dan Penilaian.
  • Perundingan Cukai - Untuk kerjaya dalam bidang amalan perkhidmatan cukai. Kursus termasuk Kaedah Penyelidikan Cukai; Dasar dan Perancangan Cukai; dan Penggabungan dan Pengambilalihan.

Jangan Lebih Dapatkan Kerja. Pelancaran Kerjaya

98% Pekerjaan di Pengijazahan
Pelajar biasanya menerima banyak tawaran kerja dengan gaji yang kompetitif di firma perakaunan dan kewangan utama serantau, kebangsaan dan antarabangsa.

Bertemu Firma
Semasa acara "Meet the Firms" dua kali pada bulan April dan Julai, anda akan berangkaian dengan firma perkhidmatan kewangan perakaunan terkemuka sambil menapis matlamat kerjaya anda dan membuat sambungan yang tidak ternilai.

Pelajar yang Dibayar
Kedudukan sembilan minggu selama musim sibuk menyediakan pengalaman dunia nyata untuk pelajar dalam program tiga semester kami.

Persediaan Kerjaya

Pusat Kesediaan Pasar

  • Latihan kerjaya satu-satu
  • Sesi wawancara mock
  • Bengkel musim panas dan panel kerjaya
  • Teruskan kajian semula
Program diajar dalam:
  • English
Wake Forest University - School of Business

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Wake Forest University - School of Business »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 13, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2020
Duration
2 - 3 
Sepenuh masa
Price
51,916 USD
Dua tuisyen semester. Pilihan semester ke-3 $ 25,958
Deadline
Permintaan Maklumat
Early Application Deadline (non-binding). International Application Deadline: March 1
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2020
End Date
Mei 2021
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Early Application Deadline (non-binding). International Application Deadline: March 1

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Early Application Deadline (non-binding). International Application Deadline: March 1
End Date
Mei 2021

Master in Accountancy