Sarjana Perakaunan

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sarjana Anda dalam Perakaunan Berjaya kepada Kejayaan yang Terukur

Program Wake Forest Master of Science in Accountancy (MSA) merupakan salah satu daripada program yang paling tinggi dalam bentuknya dalam negara . Program kami mempunyai sejarah pengajaran kecemerlangan pengajaran, prestasi CPA yang tidak dapat ditandingi , perkhidmatan kerjaya yang mantap, dan reputasi yang kukuh di kalangan firma terkemuka yang membolehkan kami secara konsisten mencapai hampir 100% pekerjaan semasa tamat pengajian .

Program MSA adalah program ijazah sarjana tajaan dua jam, 30 jam yang bermula setiap musim panas dan menawarkan persediaan Ujian CPA berstruktur pada akhir semester musim bunga, dengan tamat pengajian pada bulan Mei.

Kami juga menawarkan semester ketiga pilihan yang termasuk peluang untuk mengikuti latihan magang - manfaat utama program Wake Forest MSA. Kedudukan berbayar sembilan minggu ini memberikan pengalaman dunia nyata semasa musim sibuk. Ini hebat bagi mereka yang memasuki program tanpa pengalaman latihan sebelumnya, atau mereka yang ingin mendapatkan pengalaman tambahan dengan syarikat sebelum menerima tawaran sepenuh masa.

Sarjana Sains dalam Perakaunan

Prestasi CPA yang tidak dapat ditandingi

Pelajar Wake Forest telah memperoleh Kadar Pass CPA # 1 lebih daripada mana-mana sekolah lain dalam tempoh 20 tahun yang lalu dan berada di 5 teratas selama 19 tahun.

Akses Premier

Sejarah menjadi sekolah 'utama' untuk merekrut firma perakaunan secara nasional.

Kejayaan Kerjaya

Pasukan perkhidmatan kerjaya yang berdedikasi memastikan graduan kami bersedia pasaran dan mencapai hasil pekerjaan yang kukuh.

Pilihan Latihan

Semester ketiga pilihan yang tersedia untuk pelajar yang ingin mendapatkan latihan perakaunan awam sembilan minggu yang dibayar.

Terbuka kepada Mana-mana Utama

30% daripada graduan kami adalah jurusan bukan perakaunan, separuh daripadanya berasal dari seni liberal atau sains.

Fakulti Kelas Dunia

Belajar dari sarjana-sarjana yang cemerlang yang memahami apa yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan.

Tracks yang berbeza

Pilih dari perkhidmatan jaminan, perundingan cukai, dan perkhidmatan transaksi kewangan (eksklusif untuk Wake Forest), berdasarkan minat kerjaya anda.

Beasiswa yang ada

Program MSA menawarkan beberapa jenis biasiswa, termasuk anugerah yang dianugerahkan dan anugerah beasiswa lain yang ditawarkan secara kompetitif. Semua biasiswa akan berdasarkan maklumat yang dikumpulkan melalui permohonan kemasukan. Tidak diperlukan permohonan biasiswa berasingan.

Pilih dari Tiga Trek Kerjaya

  • Perkhidmatan Jaminan - Untuk kerjaya dalam bidang amalan jaminan / audit. Kursus termasuk Perkhidmatan Pengauditan dan Jaminan Lanjutan; Perakaunan Forensik; dan rundingan.
  • Perkhidmatan Transaksi Kewangan - Unik untuk Memelihara Hutan
    Untuk kerjaya dalam bidang perkhidmatan transaksi dan nasihat kewangan. Kursus termasuk Pasaran Kewangan, Produk dan Transaksi; Pengurusan Kewangan Lanjutan; dan Analisis Perniagaan dan Penilaian.
  • Perundingan Cukai - Untuk kerjaya dalam bidang amalan perkhidmatan cukai. Kursus termasuk Kaedah Penyelidikan Cukai; Dasar dan Perancangan Cukai; dan Penggabungan dan Pengambilalihan.

Jangan Lebih Dapatkan Kerja. Pelancaran Kerjaya

98% Pekerjaan di Pengijazahan
Pelajar biasanya menerima banyak tawaran kerja dengan gaji yang kompetitif di firma perakaunan dan kewangan utama serantau, kebangsaan dan antarabangsa.

Bertemu Firma
Semasa acara "Meet the Firms" dua kali pada bulan April dan Julai, anda akan berangkaian dengan firma perkhidmatan kewangan perakaunan terkemuka sambil menapis matlamat kerjaya anda dan membuat sambungan yang tidak ternilai.

Pelajar yang Dibayar
Kedudukan sembilan minggu selama musim sibuk menyediakan pengalaman dunia nyata untuk pelajar dalam program tiga semester kami.

Persediaan Kerjaya

Pusat Kesediaan Pasar

  • Latihan kerjaya satu-satu
  • Sesi wawancara mock
  • Bengkel musim panas dan panel kerjaya
  • Teruskan kajian semula

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded in 1834, Wake Forest is a private, coeducational collegiate university based in Winston-Salem, North Carolina. One of the leading institutions of its kind, Wake Forest blends the intimacy of a ... Baca lebih lanjut

Founded in 1834, Wake Forest is a private, coeducational collegiate university based in Winston-Salem, North Carolina. One of the leading institutions of its kind, Wake Forest blends the intimacy of a liberal arts college with the academic vitality of a research university. At the heart of Wake Forest is the teacher-scholar ideal. Professors are committed to personalized teaching and to their students’ individual development. Guided by our motto Pro Humanitate (For Humanity), Wake Forest is dedicated to an ethically informed education in a climate that values personal growth, community interaction and individual honor. Baca Ringkas
Winston-Salem , Charlotte + 1 Lagi Kurang