Sarjana Pentadbiran

Umum

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan dan Pengedaran Perniagaan mempunyai nilai akademik sebanyak 60 kredit ECTS, termasuk 15 kredit yang terdiri daripada projek perniagaan yang dipantau.

Mengapa belajar kursus ini?

Anda akan mempunyai peluang untuk mencapai kedudukan strategik dalam syarikat, seperti Pengurusan Am, Pengurusan Komersial, Pengurusan Pemasaran, Pengurusan Jualan, Pemasaran Perdagangan, Pengurus Akaun Utama, Pengurus Kategori, dll.

Anda akan maju dalam kerjaya profesional anda kerana pemerolehan pengetahuan, konsep, dan pengalaman yang akan memberikan anda lebih yakin dan yakin dalam membuat keputusan yang mempengaruhi strategi global syarikat.

Anda akan membangunkan kebolehan kepimpinan anda dan pada masa yang sama akan belajar menyelaraskan mereka dengan penjanaan nilai, tanggungjawab sosial, dan kompromi etika.

Program Sarjana menawarkan peluang untuk memperoleh magang di pelbagai syarikat dan institusi.

Faedah

Anda akan meningkatkan perspektif profesional anda untuk mendapatkan kedudukan pengurusan.

Anda akan menjalani pengalaman unik untuk menyatukan pengetahuan yang diperoleh dengan proses pembelajaran bersepadu yang melengkapkan kerja berpasukan dengan penyelesaian kes dan projek tesis akhir.

Anda akan menetapkan trek profesional dan peribadi baru kerana sistem pembelajaran kami yang berkait rapat dengan realiti perniagaan semasa dan dinamik wawasan global.

Anda juga akan berpeluang melatih kampus Antarabangsa Kecemerlangan UAB dan berkongsi pengalaman dengan pelajar antarabangsa lain yang memilih program kami untuk melengkapkan latihan mereka.

Kenapa kami menawarkan kredibiliti anda?

Kami diiktiraf oleh trajektori pepejal program Pengurusan Perniagaan dan Pemasaran Antarabangsa selama 15 tahun.

Anda akan didaftarkan dalam program Sarjana Masters dalam Pemasaran, Perdagangan, dan Pengedaran UAB yang mendapat pensijilan kualiti ISO 9001: 2008 dan UNE 66181 pendidikan maya.

Program Sarjana Masters dalam Pemasaran, Perdagangan, dan Pengedaran UAB disenaraikan di antara yang terbaik di Sepanyol mengikut ranking berprestij akhbar "El Mundo".

UAB menduduki tempat pertama di kalangan universiti Sepanyol dan merupakan salah satu daripada 200 universiti terbaik di dunia berdasarkan keputusan QS World University Rankings.

Objektif

  • Untuk memberi pelajar kami pendidikan peringkat tinggi dengan kualiti terbaik.
  • Untuk membangunkan visi strategik dan berkesan untuk memberikan inovasi.
  • Untuk melatih orang-orang yang boleh memimpin projek-projek perniagaan di syarikat-syarikat dari pelbagai sektor dan saiz, baik negara dan antarabangsa.
  • Untuk menggalakkan pertumbuhan peribadi dan profesional dengan memotivasi pelajar kami untuk melepasi cabaran intelektual yang digariskan dalam kursus Master.

Metodologi

Pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana menghadiri kelas bilik darjah di Kampus Kecemerlangan UAB. Setiap kelas mempunyai bahagian teori dan praktikal. Kaedah kajian kes digunakan untuk proses pembelajaran untuk membangunkan kebolehan membuat keputusan pelajar. Proses pembelajaran diperkuat oleh pengetahuan dan pengalaman yang luas, baik dalam bidang akademik dan perniagaan tenaga pengajar.

Melalui permainan simulasi, pelajar menghadapi situasi masalah perniagaan yang mana kerja berpasukan adalah penting.

Pelajar kami menerima sokongan tunjuk ajar dalam keseluruhan proses pembelajaran, dari awal hingga pembangunan projek tesis. Pelajar kita boleh mendapat keuntungan dari alat teknologi tinggi yang menyokong kursus pengajian mereka, seperti platform Moodle yang membolehkan mereka mengakses kampus maya di mana mereka boleh berkongsi pengetahuan mereka yang diperoleh dan terlibat dalam perbincangan selanjutnya untuk memperdalam pemahaman teoritikal dan praktikal mereka kandungan Master.

Kelas bilik darjah dilengkapi dengan modul dalam talian melalui kaedah 4 pembelajaran kami sendiri. Dalam sesetengah kes, pelajar kami boleh mendapat akses kepada sesi tambahan, direkodkan dengan sistem teknologi terkini dan disimpan di bahagian Mediateca.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

We offer quality postgraduate courses that provide training in new and emerging sectors and equip active workers with the skills that will help them get ahead in their career; innovative high-quality, ... Baca lebih lanjut

We offer quality postgraduate courses that provide training in new and emerging sectors and equip active workers with the skills that will help them get ahead in their career; innovative high-quality, exacting courses that are characterised by their strong practical content; the chance to study for diplomas, degrees, technical qualifications and postgraduate courses in all areas of knowledge. Students can participate in many international travel and exchange programmes and complete their studies in different universities of Europe, Latin America and Asia. Baca Ringkas