Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Projek

Umum

Penerangan Program

Mengenai Program ini

Program ini menyediakan pelajar untuk laluan kerjaya dan tugas sebagai:

  • Pengurus Projek - Sediakan dan melaksanakan rancangan projek terperinci untuk membangunkan produk dan perkhidmatan baru.
  • Pengurus Risiko - Menganalisis dan merancang respons kepada risiko yang diketahui dan berpotensi
  • Pengurus Jaminan Kualiti - Memastikan ketepatan teknikal dan penerimaan pelanggan untuk menggunakan produk kerja pasukan.
  • Pengurus Program - Menyelaras portfolio projek yang mungkin bebas atau saling bergantung, serentak atau bersiri.
  • Pengurus Besar - Mengawasi semua aspek pengurusan perniagaan.

Format Kursus

Salem menawarkan program pengajian sarjana dan siswazah yang dipercepat dengan kemasukan berterusan melalui pendidikan jarak jauh atau di kampus Salem, West Virginia. Kursus dihantar dalam format bulanan (4-minggu) dan disiapkan secara atas talian, dalam talian, atau melalui pendekatan campuran yang menggunakan kedua-dua kaedah penghantaran. Kursus dalam talian berstruktur untuk bekerja dalam kekangan pekerjaan sepenuh masa, membolehkan anda memperoleh gelaran dengan gangguan minimum pada jadual sibuk anda. Program pembelajaran tradisional yang disediakan untuk pelajar kampus dan pelajar komuter.

Nombor Kursus / Nama

  • BUS620 Asas Pengurusan Projek
  • Prestasi Projek BUS621
  • Masalah Perundangan BUS623 dalam Pengurusan Projek
  • Pengurusan Projek BUS633
  • Kualiti BUS634

Syarat Kemasukan

Kemasukan ke Salem terbuka kepada semua pemohon berkelayakan tanpa mengira bangsa, warna, agama, agama, jantina, orientasi seksual, asal kebangsaan, atau keupayaan / ketidakupayaan. Sesiapa yang ingin menghadiri Salem boleh mendapatkan permohonan yang diperlukan dari Office of Admissions atau dalam talian dari laman web kami di www.salemu.edu. Permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan kepada Pejabat Kemasukan pada tarikh paling awal mungkin. Yuran permohonan tidak boleh ditolak diperlukan untuk semua pemohon. Universiti mengakui pelajar pada permulaan bulanan. Penerimaan adalah mengikut budi bicara Universiti Antarabangsa Salem; sesetengah program mempunyai keperluan tambahan kemasukan.

Hidup dan Belajar di Indianapolis

Sesungguhnya di tengah-tengah Amerika, Indianapolis adalah kawasan metro yang pelbagai hampir satu juta orang.

Ia adalah rumah kepada majikan besar seperti Salesforce dan Eli Lily dan menikmati ekonomi yang luas. Indianapolis juga "di tengah-tengah tindakan", dengan bandar-bandar seperti Chicago, Nashville, dan St. Louis yang mudah dikendalikan.

Belajar di Salem adalah usaha masyarakat. Anda akan mempunyai penasihat kejayaan pelajar yang berdedikasi untuk kejayaan anda, dan fakulti kami komited untuk laluan pembelajaran yang unik apabila anda meneruskan ijazah kolej anda.

Program MBA kami terletak di Carmel, yang merupakan pinggiran utara Indianapolis.

Mengenai Salem University

Ditubuhkan pada tahun 1888 di West Virginia, Salem telah lama menikmati fokus antarabangsa ketika kami berusaha untuk menyediakan pelajar untuk ekonomi global yang sentiasa berubah.

Sejak tahun 1888 Salem telah menyediakan program ijazah dengan asas yang kukuh dalam seni liberal yang menyediakan graduan untuk pekerjaan atau kajian lanjutan. Sejarah yang kaya ini adalah asas kepada pengalaman yang kami tawarkan ketika para pelajar mempersiapkan diri untuk masa depan yang lebih baik dan lebih cerah.

Program ijazah kami dihormati dan diakreditasi sepenuhnya. Kurikulum adalah fokus dan kerjaya yang berkaitan, dan direka untuk membawa anda lebih jauh.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Baca lebih lanjut

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Baca Ringkas