Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari pendidikan tinggi

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Pengajian Tinggi

Ijazah baru yang unik, yang disampaikan dengan teknologi multi-modal terbaru, Sarjana Pendidikan (M.Ed.) dalam Pengajian Tinggi Pentadbiran Perniagaan (Heba) menggabungkan kemahiran pentadbir kampus dengan alat-alat kedudukan strategik dan pengurusan kewangan.

Program ijazah ini menyediakan generasi baru profesional pendidikan tinggi yang akan berhadapan dengan perubahan dan pasaran global di mana kepakaran akademik melangkaui cabaran untuk mewujudkan pengajaran yang paling sesuai dan persekitaran pembelajaran.

The University of South Carolina 's College Pendidikan dan Darla Moore Sekolah Perniagaan gembira untuk bekerja bersama-sama pada program pecah tanah ini.Program disiplin terdiri daripada kursus yang ditawarkan di Kolej Pendidikan (Jabatan Kepimpinan Pendidikan dan Dasar) dan Sekolah Moore (Jabatan Pemasaran, Perakaunan, Pengurusan dan Ekonomi).

Ijazah ini direka untuk peringkat pertengahan bekerja profesional di institusi pengajian tinggi dan organisasi yang berkaitan dan agensi-agensi dan termasuk kursus kunci langkah dan tindakan penyelidikan / bidang masalah komponen yang berfungsi sebagai satu pengalaman capstone integratif.

"Persekitaran yang mencabar pengajian tinggi kontemporari memerlukan pemimpin di setiap peringkat yang boleh memohon kedua-dua kepakaran dalam amalan perniagaan yang berkesan dan pengetahuan yang menyeluruh mengenai fungsi pendidikan tinggi. Yang unik ini, program ijazah pelbagai disiplin bertujuan untuk membangunkan orang-orang pengurus dan pemimpin. "

- Dr.Harris Pastides, presiden Universiti South Carolina

Sifat dinamik pengajian tinggi dan institusi dan sistem pada abad ke-21 telah membawa kepada bidang ini keperluan untuk inovasi, strategi pasaran, kepakaran kewangan, didorong oleh data membuat keputusan dan pendekatan yang lain biasanya dilihat sebagai bidang kuasa ijazah dalam perniagaan yang semakin berkembang pentadbiran.

Ijazah itu termasuk penerokaan tadbir urus yang lebih tinggi pendidikan, pemasaran, ekonomi, etika, kepimpinan pentadbiran, dan persekitaran kewangan dan undang-undang. Melalui penggunaan kajian kes dan tugasan dalam pembangunan data praktikal dan keputusan / dasar, pelajar akan mendapat latihan dalam menggunakan realiti pentadbiran, politik, ekonomi, dan budaya untuk pelbagai yang kaya dengan isu-isu dan cabaran yang konsisten dengan semasa dan realiti yang dijangka lebih tinggi institusi pendidikan, sistem dan organisasi yang berkaitan.

Kemasukan

Prestasi Prasiswazah

Ijazah sarjana muda daripada institusi yang diiktiraf diperlukan untuk dipertimbangkan untuk kemasukan ke program Heba itu.

Purata ijazah mata gred purata (GPA) adalah lebih kurang 3.3. Kerja kursus Siswazah (sama ada ijazah yang telah diperolehi atau tidak) juga akan diambil kira. Transkrip akademik daripada semua institusi pengajian tinggi yang dihadiri mestilah disertakan.

GMAT / GRE

Pemohon hendaklah menyediakan sah (berusia lima tahun atau kurang) seorang Kemasukan Pengurusan Siswazah Test (GMAT) menjaringkan atau Graduate Record Examination (GRE) menjaringkan dipertimbangkan untuk kemasukan ke program Heba itu. GMAT dan GRE terdiri daripada bahagian lisan, kualitatif, dan analitis.

Pengalaman Kerja Profesional

Calon 'pengalaman kerja s dinilai, kerana ia sering peramal yang sah bukan sahaja calon ' s kejayaan dalam program ini dalam bidang akademik, tetapi juga kejayaan dari perspektif pengurusan kerjaya. Ia adalah amat digalakkan bahawa calon-calon mempunyai sekurang-kurangnya dua tahun atau lebih sepenuh masa, pasca sarjana muda, pengalaman kerja profesional. Calon-calon digalakkan untuk menyerlahkan pengalaman kepimpinan, serta mana-mana sambilan, sukarela, atau lain-lain pengalaman kerja akademik yang berkaitan (amali, koperasi, dan lain-lain) dalam permohonan dan / atau resume.

Surat Cadangan (2 diperlukan)

Surat sokongan diperlukan untuk semakan kemasukan. Ia boleh diterima untuk membentangkan surat profesional atau akademik cadangan. Surat-surat ini hendaklah menunjukkan keupayaan calon 's untuk bekerja dengan orang lain, kemahiran pengurusan projek, dan potensi kepimpinan.

TOEFL / IELTS

Pemohon luar negara yang tidak mempunyai ijazah dari institusi Amerika Syarikat juga perlu mengemukakan yang sah (yang tidak lebih daripada dua tahun) Perincian ujian menunjukkan penguasaan bahasa Inggeris. Rata-rata minimum bagi Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL) adalah 100 (berasaskan Internet) dan 7.0 bagi Bahasa Inggeris Antarabangsa Sistem Ujian (IELTS).

Kemasukan Keputusan

Keputusan penerimaan dibuat apabila permohonan itu selesai, iaitu semua dokumen dan skor laporan GMAT / GRE diterima. Kriteria utama dipertimbangkan untuk kemasukan termasuk prestasi sarjana muda, skor ujian yang standard, dan pengalaman kerja.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Baca lebih lanjut

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Baca Ringkas
Columbia , Columbia + 1 Lagi Kurang