Sarjana Pentadbiran Kesihatan

Umum

Penerangan Program

MHA dua tahun kami menawarkan kepada pelajar kurikulum pengurusan yang ketat, fleksibiliti yang tiada tandingannya dalam memilih kursus khusus berdasarkan minat kerjaya, dan peluang belajar praktikal. Pelajar dikehendaki mengikuti 15 kursus dalam bidang pengurusan utama, biasanya dengan fokus penjagaan kesihatan. Kelas formal dilengkapi dengan pelbagai peluang pembelajaran praktikal seperti PLIC, perjalanan intersesi, siri kolokium, magang musim panas, dan kursus batu penjuru.Posisikan diri anda untuk berjaya dalam salah satu bidang yang berkembang pesat hari ini.

Adakah anda tahu anda boleh memperoleh gelar Master Eksekutif Pentadbiran Kesihatan dari mana-mana sahaja di dunia tanpa mengganggu kerjaya anda?

Sama ada anda menguruskan pasukan di hospital, bekerja di industri farmaseutikal, atau merupakan MD yang berlatih, program dalam talian baru Cornell University menawarkan anda peluang untuk belajar dari fakulti kesihatan terkemuka dalam format dalam talian yang fleksibel, digabungkan dengan beberapa sesi dalam kampus di kampus Cornell University .Bagaimana ia berfungsi:

Dapatkan ijazah anda selama 18 bulan dari Mei 2020 - Disember 2021

Belajar melalui kursus dalam talian yang dipimpin oleh tenaga pengajar dan sesi intensif di kampus

Belajar dengan fakulti terkemuka, pengamal industri, dan Eksekutif di Tempat Tinggal

Jadilah sebahagian daripada rangkaian global seumur hidup lebih daripada 1,000 alumni dan profesional kesihatan Sloan

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Cornell is a privately endowed research university and a partner of the State University of New York. As the federal land-grant institution in New York State, we have a responsibility—unique within th ... Baca lebih lanjut

Cornell is a privately endowed research university and a partner of the State University of New York. As the federal land-grant institution in New York State, we have a responsibility—unique within the Ivy League—to make contributions in all fields of knowledge in a manner that prioritizes public engagement to help improve the quality of life in our state, the nation, the world. Baca Ringkas