Sarjana Pentadbiran Kesihatan - LIU Brooklyn

Umum

Penerangan Program

Mengenai

Pentadbir kesihatan bekerja dalam keadaan klinikal, seperti hospital, rumah kejururawatan, atau amalan perubatan, untuk menguruskan kemudahan atau unit yang lebih kecil di dalamnya. Menurut Biro Statistik Buruh Jabatan Buruh AS, bidang pentadbiran kesihatan dijangka berkembang 20% ​​antara 2016 dan 2026, pada kadar pertumbuhan yang lebih cepat daripada purata pekerjaan.

42 kredit, Sarjana Pentadbiran Awam yang diiktiraf NASPAA dalam Pentadbiran Kesihatan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang yang menawarkan banyak laluan profesional. Pelajar dari pelbagai latar belakang dengan tahap kepakaran yang berbeza diajarkan oleh ahli fakulti yang kini berada dalam semua trend terkini dan isu dalam pentadbiran penjagaan kesihatan.

Program pengajian adalah fleksibel dan boleh disesuaikan untuk menampung keperluan profesional pelajar dengan menawarkan kursus pengkhususan yang memberi mereka peluang untuk memeriksa fungsi pengurusan tertentu atau kawasan aplikasi dengan lebih mendalam. Bidang pengkhususan termasuk pentadbiran penjagaan kesihatan, pengurusan penjagaan kesihatan, dasar penjagaan kesihatan dan penuaan / penjagaan jangka panjang. Pengkhususan lain boleh dibangunkan melalui perundingan dengan penasihat fakulti dari spektrum luas kursus yang tersedia melalui Program dan Sekolah, serta melalui kursus yang terdapat di Kampus.

Program ini dibahagikan kepada empat bahagian: urutan pengenalan yang menyediakan 15 kredit yayasan dan kemahiran sektor perkhidmatan awam, diikuti oleh 9 kredit topik pengurusan terfokus termasuk sumber manusia, belanjawan dan pengurusan kewangan, dan undang-undang dan akauntabiliti. Pelajar kemudian mengambil 12 kredit dalam bidang pengkhususan dan pengalaman capstone integratif enam kredit yang diperlukan, yang memuncak dalam projek dan persembahan formal.

Keperluan Kemasukan

Piawaian untuk kemasukan ke program dan sijil canggih adalah seperti berikut:

  • Transkrip rasmi sebagai bukti gelar sarjana muda dari institusi pengajian tinggi yang diiktiraf
  • Dua surat cadangan
  • Résumé semasa
  • Penyataan tujuan yang ditulis dengan ketiak dua hingga tiga halaman
  • Skor ujian piawaian (pilihan)
  • Permohonan lengkap yang dihantar ke Pejabat Kemasukan

Nota: Kemasukan matrikulasi penuh memerlukan transkrip rasmi menunjukkan purata titik gred sarjana sedikit sebanyak 3.0 pada skala 4.0. Matrikulasi terhad boleh didapati untuk pemohon yang tidak memenuhi keperluan matrikulasi penuh. Calon dengan purata gred purata 2.5 atau kurang mesti menghubungi pengarah program MPA sebelum mengemukakan permohonan. Matrikulasi yang terhad itu mungkin memerlukan keterangan tambahan kecekapan. Pelajar matrikulasi yang terhad boleh mendaftar untuk maksimum enam kredit setiap semester untuk 12 kredit pertama. Matrikulasi terhad menjadi matrikulasi penuh setelah selesai 12 kredit siswazah dengan purata 3.0 atau lebih baik. Pemindahan pelajar dialu-alukan; kredit pemindahan akan dinilai oleh pengarah program.

Keusahawanan @ LIU

Pemikir keusahawanan membuat nilai dalam masyarakat menggunakan inovasi di bawah keadaan ketidakpastian. Keupayaan untuk berfikir secara berniaga adalah kritikal untuk semua pelajar, tidak kira rancangan utama atau kerjaya mereka. Program keusahawanan di LIU Brooklyn dirancang untuk melibatkan pelajar untuk berfikir entrepreneurally ketika mereka belajar bagaimana untuk melaksanakan visi mereka secara efisien dan efektif.

Proses keusahawanan memerlukan pelajar untuk bertanya soalan-soalan yang sukar mengenai sifat usaha mereka dengan menggunakan kemahiran yang dikembangkan di seluruh teras perniagaan. Apakah faedah produk atau perkhidmatan dan bagaimana ia dibezakan dari pertandingan? Apakah sasaran pasaran dan bagaimana ia akan ditembusi? Bagaimanakah produk atau perkhidmatan akan dihasilkan? Apakah kakitangan yang diperlukan dan bagaimana mereka akan diuruskan? Apakah risiko usaha dan apa yang boleh dilakukan untuk mengurangkannya? Apakah implikasi kewangan rancangan itu? Apa sumber, termasuk pembiayaan, diperlukan?

Cara terbaik untuk memahami proses keusahawanan ialah dengan mengambil pendekatan secara langsung dan pengalaman. Dalam hal ini, pelajar akan berinteraksi secara meluas dengan komuniti perniagaan di dalam dan di luar bilik darjah dan menghasilkan satu pelan yang boleh dipertahankan kepada pelabur berpotensi dan boleh dilakukan di dunia nyata.

Terdapat tiga cara untuk mempelajari keusahawanan di LIU Brooklyn. Di peringkat sarjana, ada yang besar dan kecil yang ada.

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Baca lebih lanjut

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Baca Ringkas
New York , Brookville + 1 Lagi Kurang