Sarjana Pentadbiran Awam (MPA)

Umum

Penerangan Program

Selamat datang ke program Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) di CSU Dominguez Hills!

Diiktiraf oleh NASPAA, Standard Global dalam Pendidikan Perkhidmatan Awam, program CSUDH MPA peringkat nasional menawarkan kurikulum dan pengajaran berkualiti tinggi oleh fakulti pakar.

Kami bangga dengan:

Kelenturan. Kami menawarkan kelas malam di kampus dan juga kaedah dalam talian.

Kepekatan. Pelajar boleh lulus dengan pengkhususan dalam Pentadbiran Keadilan Jenayah, Dasar dan Pentadbiran Penjagaan Kesihatan, Pengurusan Bukan Untung, dan Pengurusan Awam.

Kepakaran dan penyelidikan pelbagai disiplin. Fakulti kami melakukan penyelidikan yang berkualiti dalam pelbagai bidang akademik dan latar belakang profesional dan mengajarkan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan yang diperlukan dalam persekitaran kerja dinamik masa kini: integrasi, kerja berpasukan, komunikasi, dan pemikiran kritis.

Kepelbagaian. Fakulti dan pelajar kami yang pelbagai merasa seperti berada di kampus yang mengalu-alukan semua latar belakang dan mencerminkan tempat kerja awam dan bukan keuntungan moden.

Komuniti. Kami bertujuan untuk membina komuniti pembelajaran - di kampus dan maya - dan terlibat dengan organisasi awam dan swasta tempatan untuk melayani pelajar kami dan penduduk South Bay, California Selatan, dan seterusnya.

Memutuskan sama ada untuk mendapatkan ijazah MPA dan di mana untuk mendapatkannya adalah keputusan penting.

Dapatkan ijazah MPA anda di kampus atau dalam talian sambil mengekalkan kerjaya dan kehidupan peribadi anda. Anda mempunyai interaksi penuh dengan rakan sekelas dan fakulti di dalam kelas atau dalam talian, di mana sahaja anda berada.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Centrally located in the South Bay and the heart of Los Angeles, CSU Dominguez Hills is a diverse, welcoming community of learners and educators collaborating to change lives and communities for the b ... Baca lebih lanjut

Centrally located in the South Bay and the heart of Los Angeles, CSU Dominguez Hills is a diverse, welcoming community of learners and educators collaborating to change lives and communities for the better. Through our strong and relevant academic programs, dedicated faculty mentors, supportive staff, attractive campus, and student amenities, CSUDH is committed to connecting our students to an affordable, high-quality, and transformative education. CSUDH provides our communities with a vital resource for talent, knowledge, skills, and leadership needed to thrive today and tomorrow. Baca Ringkas