Sarjana Pengurusan dan Perniagaan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

men, employees, suit

Peperiksaan masuk

  • Teori Ekonomi
  • Bahasa asing (Bahasa Inggeris, Cina, Jerman, Perancis, Sepanyol)

Kemasukan

Ini adalah senarai dokumen yang perlu anda serahkan untuk memohon:

  • Diisi dalam borang permohonan (dalam .pdf) dengan foto warna (saiz: 3 x 4 cm) yang dilampirkan.
  • Salinan sijil pendidikan disertai dengan transkrip akademik dengan senarai kursus yang diambil dan gred (mata) diperolehi. Sekiranya warga negara asing yang memohon pendaftaran untuk program yang ditawarkan oleh institusi pengajian tinggi tidak mempunyai sijil pendidikan membuktikan fakta pendidikan dan / atau latihan disebabkan oleh reka bentuk proses pengajaran khusus, warga negara asing harus mengemukakan dokumen yang mengandungi maklumat mengenai keputusan daripada ujian terkini yang diluluskan yang dikeluarkan oleh sebuah pertubuhan pendidikan di mana orang itu dilatih di wilayah negara asalnya.
  • Satu salinan sijil perubatan (borang 086u) yang dikeluarkan oleh pihak berkuasa yang beroperasi di negara asal yang membuktikan bahawa tidak ada tanda-tanda penunjuk untuk latihan di wilayah Persekutuan Rusia.
  • Satu salinan sijil HIV / AIDS yang dikeluarkan oleh pihak berkuasa yang beroperasi di negara asal.
  • Salinan halaman pasport yang akan ditunjukkan kepada pegawai sempadan apabila memasuki wilayah Persekutuan Rusia. Tarikh tamat pasport tidak boleh lewat dari 18 bulan dari tarikh terbitan visa pelajar. Maklumat yang diperlukan untuk mengeluarkan jemputan harus mudah dibaca.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Baca lebih lanjut

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Baca Ringkas