Sarjana Pengurusan Rantaian Pembekalan (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Pengurusan Rantaian Pembekalan (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Program sarjana Pengurusan Rangkaian Bekalan Global yang unik ini mendekati pengurusan rantaian bekalan dari perspektif integratif termasuk ekonomi, operasi, logistik, pengurusan risiko, kepimpinan, dan IT. Program benar-benar global ini berlaku di tiga benua. Pelajar akan menghabiskan semester pertama di Hamburg (Jerman), semester kedua di Shanghai (China), dan semester ketiga di Knoxville (Tennessee, AS). Semester terakhir didedikasikan untuk tesis magang dan tuan.


The Master of Science Tri-Continent dalam Pengurusan Rantaian Global adalah langkah kerjaya pintar - inilah sebabnya:/>


Tambah "global" ke "pengurusan rantaian bekalan."/>

Apabila kita mengatakan "pengurusan rantaian bekalan global," kita maksudkan! Program ijazah ini akan memberikan anda peluang unik untuk mengalami pengurusan rantaian bekalan dari perspektif tiga dunia terbesar di dunia. Ia akan membenamkan anda dalam dunia amalan perniagaan antarabangsa dan anda akan membincangkan kesan trend ekonomi global dengan eksekutif tempatan dan pakar akademik.


Ambil rangkaian kerjaya anda ke peringkat seterusnya./>

Sepanjang program ini, pelajar dari ketiga universiti rakan kongsi akan berada dalam satu kelas bersepadu. Ini meletakkan anda dalam rangkaian yang merangkumi dunia dan perniagaan rantaian bekalan yang akan memacu kerjaya masa depan anda. Dan kemahiran pengurusan silang budaya yang anda usahakan untuk berurusan dengan orang dari seluruh dunia akan menjadikan anda seorang warganegara global sejati.


Belajar dari yang terbaik untuk menjadi yang terbaik./>

Ketiga universiti rakan kongsi semuanya mempunyai badan pelajar antarabangsa, fakulti yang luar biasa, persekitaran pembelajaran intim, dan hubungan korporat yang luas. Mereka tergolong dalam institusi akademik terkemuka untuk pengurusan logistik dan rantaian bekalan di rantau masing-masing. Pembelajaran dari yang terbaik akan memberi anda daya saing di pasaran pekerjaan dan memajukan kerjaya anda.


The MSC TriContinent dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Global adalah program kerjasama dari Kühne Logistics University , University of Tennessee, dan Universiti Tongji./>


Universiti yang mengambil bahagian/>


Setiap tiga universiti yang menyertai TriExinent MSc mempunyai kekuatan tertentu dalam pengurusan rantaian bekalan, dan masing-masing menerima kedudukan teratas untuk subjeknya dalam kaji selidik nasionalnya sendiri. Terletak di metropolis logistik utama utara Eropah, KLU adalah satu-satunya universiti logistik di dunia. Program sarjana di University of Tennessee (UTK) dianggap sebagai salah satu program rantaian bekalan yang paling menyeluruh dan kontemporer pada skala global. Sekolah Ekonomi dan Pengurusan Universiti Tongji merupakan salah satu institusi pertama di China untuk menawarkan jurusan dan pengkhususan dalam pengurusan rantaian bekalan./>


Keperluan kemasukan/>

  • Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dari universiti atau kolej yang diiktiraf *
  • TOEFL, IELTS atau CAE / CPE untuk menunjukkan kecekapan bahasa Inggeris. TOEFL, IELTS atau sijil yang bersamaan tidak boleh lebih tua dari 2 tahun pada masa mengemukakan permohonan. Sekiranya kemasukan, sila ambil perhatian bahawa anda memerlukan laporan skor rasmi (salinan keras) untuk pendaftaran. Oleh itu, sila namakan KLU semasa mendaftar untuk ujian, jika mungkin (kod institusi TOEFL adalah 7373).

* Ijazah sarjana muda mesti terdiri daripada sekurang-kurangnya 180 ECTS. Kami memerlukan ijazah dalam perniagaan atau ekonomi tetapi akan mempertimbangkan bidang-bidang lain seperti kejuruteraan industri, informatika perniagaan, dan matematik jika ijazah sarjana muda anda mempunyai bilangan kursus yang mencukupi (sekurang-kurangnya empat) dalam pentadbiran perniagaan atau ekonomi.

Anda belum lagi mempunyai sijil bujang anda? Hanya berikan transkrip rekod dan anda boleh menyerahkan sijil bujang anda pada peringkat seterusnya.

Sila semak https: //www.the- KLU .org / ijazah-program / pilih-program-program / master-in-supply-chain-management-tricontinent / untuk butiran mengenai proses kemasukan atau menghantar e-mel untuk belajar @ - KLU .org.

Kami amat mengesyorkan agar pemohon dari negara bukan EU memohon pada 31 Mac kerana proses visa mengambil masa sehingga dua bulan.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini March 10, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 1, 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
7,475 EUR
Information
Deadline
Jun 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Jerman - Hamburg, Hamburg
Tarikh mula: Sept. 1, 2018
Tarikh tutup permohonan Jun 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 1, 2018
Jerman - Hamburg, Hamburg
Tarikh tutup permohonan Jun 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Price
€ 7,475 setiap semester
Video

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management