Sarjana Pengurusan Projek

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Jadilah Yang Siapa Mendapatkannya Selesai

Menyelaras perancangan, orang, proses dan produk.

Setiap organisasi memerlukan pengurus yang boleh dipercayai yang boleh bertanggungjawab ke atas kejayaan projek. Itulah sebabnya di Elmhurst kami membantu anda mengembangkan satu set kecekapan teras, jadi anda dapat menyampaikan projek tepat pada masanya, pada anggaran dan spesifikasi-dalam pelbagai bidang dan pekerjaan.

Belajar Memimpin di Dunia Kerjasama

Dengan pengurusan projek induk, anda akan belajar untuk merentasi disiplin dan fungsi, bercakap bahasa semua orang, untuk menyelaraskan pasukan. Kami akan mengajar anda alat dan teknik yang anda perlukan untuk mengawasi projek: belanjawan dan pemantauan, komunikasi dan pembinaan pasukan, pengurusan risiko dan membuat keputusan.

Anda juga akan mengambil pilihan perniagaan untuk memperluaskan pangkalan pengetahuan anda dan memberikan anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai apa yang membuat perniagaan berjalan.

Fleksibel, untuk Menikmati Hidup Anda

Kami memahami sibuk-ini adalah ijazah lepasan dari segi anda. Format EC Flex kami adalah gabungan kelas dalam talian dan di kampus. Program-program ini dijalankan serentak, dan para pelajar dalam talian adalah dialu-alukan untuk melawat kampus untuk kelas atau mesyuarat. Di samping itu, semua kuliah dicatatkan dan supaya anda boleh menyesuaikan pelajaran anda dengan jadual dan keutamaan anda.

Menguatkan Resume Anda, Optimalkan Kerjaya Anda

Sijil Siswazah. Jika sekarang bukan masa yang sesuai untuk ijazah sarjana penuh, membezakan kelayakan anda dengan sijil graduate dalam pengurusan projek.

Sedia PMP®

Program pengurusan projek Elmhurst memenuhi keperluan pendidikan Institut Pengurusan Projek (PMI) yang diperlukan untuk layak mengambil peperiksaan PMP®. Kursus peninjauan PMP® pilihan boleh didapati untuk lulusan program secara percuma.

Rangkaian untuk Kehidupan Profesional Anda

Rakan sekelas anda adalah profesional perniagaan yang telah berada di tempat kerja selama sekurang-kurangnya tiga tahun. Jadi, anda mendapat lebih daripada satu kemahiran yang ditetapkan di Elmhurst. Anda mendapat rangkaian besar guru dan rakan lulusan yang akan menyokong anda sepanjang kerjaya anda dan menghubungkan anda dengan majikan di seluruh kawasan Chicagoland. Anda akan memukul tanah yang diuji, terbukti dan sedia.

Orang Yang Benar di Sisi Anda

Fakulti Elmhurst adalah pemimpin industri yang berpengalaman yang berdedikasi untuk mengembangkan jangkauan anda, dengan kerja lapangan, hubungan dan pengalaman tangan.

109862_20190207YFmLF3MSaxHeURnT_KrUkY_large.png

Kurikulum dan Urutan Kursus

Pelajar dalam tuan Elmhurst dalam program pengurusan projek dikehendaki menyempurnakan 10 kursus (lapan kursus teras dan dua pilihan), dengan jumlah 7.50 kredit (30 jam semester).

Pelajar yang melengkapkan program MPM layak mendaftar di Kursus Semakan Persiapan Ujian PMP percuma untuk menyediakan persijilan PMP.

Kursus yang Diperlukan

 • Pengurusan Organisasi MBA 500
 • MBA 504 Pengurusan Kewangan
 • Pengurusan Projek MBA 509
 • MBA 558 Kepimpinan dan Pengurusan Perubahan
 • MDS 561 Analisis Data untuk Kematangan Pengurusan Projek
 • Dasar Pengurusan Projek MPM 501 dalam Amalan I
 • Dasar Pengurusan Projek MPM 502 dalam Praktik II
 • Peralatan dan Teknik Pengurusan Projek MPM 503
 • Kursus Semakan Penyediaan Peperiksaan PMM 590 (pilihan)

Pilihan (memilih dua)

 • Kepimpinan MBA 552
 • MBA 553 Perilaku Organisasi
 • MBA 554 Pengurusan Sumber Manusia
 • Rundingan MBA 555
 • Pengurusan Operasi MBA 556
 • MDS 534 Data Perlombongan dan Perisikan Perniagaan
 • Perisikan Perniagaan MDS 560 untuk Nilai Perusahaan
 • MDS 562 Pengurusan Projek dan Analisis Data untuk Projek Transformasi Perniagaan

Format Program

Tuan pengurusan projek adalah program sambilan yang dapat diselesaikan dalam masa dua tahun. Kerja kursus ditawarkan dalam format EC Flex dan pelajar boleh menghadiri tapak, dalam talian atau kedua-duanya. Aktiviti berasaskan kelas membenarkan penyertaan di tapak atau melalui webinar. Webinar dirakamkan supaya pelajar dapat melihatnya pada bila-bila masa. Pelajar melengkapkan kursus melalui sesi lapan minggu dan mungkin bermula pada musim bunga, musim panas atau musim gugur. Pilihan boleh diambil bila-bila masa semasa program.

Individu yang tidak mendaftar masuk atau tidak melengkapkan program PMP® boleh mendaftar di Kursus Semakan Penyediaan Peperiksaan PMM 590 PMP® untuk $ 800.

Syarat Kemasukan

Pemohon untuk menguasai pengurusan projek mesti memiliki ijazah sarjana muda dalam bidang perniagaan, sains komputer, kejuruteraan atau bidang yang berkaitan dari universiti atau kolej yang diiktiraf secara serantau.

Pelajar juga harus mempunyai pengalaman pengurusan pengurusan atau pengalaman sekurang-kurangnya tiga tahun dalam bidang tanggungjawab yang semakin meningkat.

Mereka yang ingin mengambil peperiksaan PMP® dikehendaki oleh Institut Pengurusan Projek (PMI) untuk mempunyai pengalaman pengurusan projek yang minimum selama tiga tahun yang terdiri daripada sekurang-kurangnya 4,500 jam yang menghabiskan projek-projek terkemuka dan mengarahkan.

Kerjaya dan Hasil

Menurut Institut Pengurusan Projek, pengambilan pengurus projek di Amerika Syarikat dijangka berkembang 12% dari 2010 hingga 2020.

Pertumbuhan pekerjaan akan didorong oleh industri tertentu, seperti pembinaan, pembuatan, kewangan dan insurans, perkhidmatan perniagaan, utiliti, minyak dan gas, dan teknologi maklumat. Graduan program pengurusan projek di Elmhurst akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam pelbagai tetapan.

Peluang kerjaya dalam pengurusan projek termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

 • Pengarah Pengurusan Projek
 • Pengurus Projek Kanan
 • Pengurus pembinaan
 • Pengurus projek
 • Ketua Projek
 • Pengurus Program
 • Penyelaras Projek
 • Eksekutif Projek

Jabatan Buruh AS mengklasifikasikan pengurusan projek dalam pekerjaan pengurusan yang lebih luas yang berkaitan dengan industri atau fungsi tertentu.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Do you want to expand your knowledge, update your skills and reach the next level in your career? Our master’s programs are designed to meet the demands of the marketplace.

Do you want to expand your knowledge, update your skills and reach the next level in your career? Our master’s programs are designed to meet the demands of the marketplace. Baca Ringkas