Sarjana Pengurusan Bangunan Pemodelan Maklumat - BIM

Umum

Penerangan Program

Siswazah dari program BIM Sarjana akan menjadi profesional dengan visi global dan kritikan industri pembinaan berpecah-belah, dan dengan pandangan yang positif terhadap keupayaan teknologi sebagai faktor perubahan dan integrasi dalam semua proses yang berkumpul dalam fakta dibina. Pandangan ini, ditambah pula dengan pemahaman yang mendalam tentang keupayaan dan batasan alat perisian yang ada dan kemahiran integrasi ditambah pula dengan kumpulan-kumpulan manusia dan kerjasama teknikal, menyampaikan keupayaan Graduan kedua-dua di dalam organisasi yang bermain, dan di luar these- menjadi faktor perubahan dan CQI, dengan menggunakan proses BIM. kemahiran ini membolehkan graduan menjadi organisasi awam dan swasta utama keping. Sudah tentu, mereka menyesuaikan proses semasa mereka memerlukan realiti maya BIM menggalakkan pembinaan. Sebaliknya, ini juga dilihat sebagai faktor sebenar perubahan dalam proses yang cekap dan mampan ekonomi global yang semakin kompleks dan mencabar.


Syarat Kemasukan/>

  • pemohon Chile dan asing yang memasuki Sarjana Universidad UNIACC hendaklah mengemukakan ijazah sarjana muda atau profesional, asal atau sisi undang-undang di hadapan sebuah notari, tahap dan kandungan pengajian ijazah adalah sama dengan yang diperlukan untuk mendapatkan ijazah sarjana muda. Dalam hal pemohon asing, ia hendaklah mengemukakan ijazah atau ijazah apostille profesional atau diendorskan akademik mereka dengan Konsulat Chile di negara asal dan Kementerian Luar Negeri di Chile.
  • Mengemukakan salinan yang jelas dan mudah dibaca kedua-dua belah kad pengenalan.
  • Memenuhi syarat-syarat lain untuk kemasukan ditubuhkan oleh Universiti bagi program yang berkenaan.


Keterangan Mod/>

Kurikulum ini terdiri daripada 16 modul, dalam 4 semester dan tempoh 18 bulan. output perantaraan untuk melengkapkan 8 modul: Diploma Maklumat Pengurusan Bangunan Pemodelan / Sijil Pengurusan BIM. pembelajaran jarak jauh menggabungkan penggunaan pengajaran yang inovatif dan sumber pembelajaran melalui kelas pembelajaran dan kelas maya di Universidad UNIACC . Ia membolehkan pelajar, atas terma mereka sendiri, menggalakkan pembelajaran dan disiplin peribadi, masa pengurusan diri, mendamaikan kajian dengan kerja dan kehidupan peribadi, mendapatkan kelebihan maksimum motivasi individu.


mesh/>


Adalah duti yang dikenakan dan Enrolmen?/>

Untuk maklumat mengenai tarif dan nilai awal kelas seterusnya, sila hubungi Bahagian Kemasukan yang

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza ter ... Baca lebih lanjut

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza terciaria de calidad en sus distintas modalidades de enseñanza y aprendizaje -presencial, semipresencial y no presencial (full online)- , de modo que sus programas faciliten el acceso a la formación superior a todos quienes deseen formarse en las áreas artísticas, de las ciencias sociales y de administración, con énfasis en la comunicación, uso de tecnologías e innovación. Baca Ringkas