Sarjana Pendidikan

Umum

Penerangan Program

Program Sarjana dalam Pendidikan dengan sebutan dalam Pengajaran dan Penyelidikan Universiti, mencukupi untuk keperluan undang-undang universiti baru, dan menanggapi objektif sistem pendidikan negara dalam tahap dan modaliti yang berbeza.

Struktur program ini, secara keseluruhan, dicirikan oleh kelenturan luar biasa yang disebabkan oleh fakta bahawa ia secara bersepadu digabungkan dalam konsep kurikulum yang tidak terpisahkan, tanpa kehilangan tahap keperluan akademik dan saintifik, menggabungkan kajian dan kajian secara berurutan dan progresif. penerapan kaedah penyelidikan saintifik secara meluas dalam semua subjek.

Profil Siswazah

Sarjana dalam Pendidikan, dengan sebutan dalam Pengajaran dan Penyelidikan Universiti mempunyai kompetensi berikut:

 • Ia menggunakan pendekatan teoritis dan aplikasi praktikal psikologi pembelajaran dan neurosains dalam reka bentuk dan pembangunan proses pengajaran-pembelajaran di peringkat universiti.
 • Mengambil bahagian secara berkesan dalam proses reka bentuk, semakan dan pengubahsuaian kurikulum universiti, di peringkat sarjana dan siswazah.
 • Ia mengambil bahagian dalam pengajaran universiti dalam program sarjana muda dan pascasiswazah dan pendidikan berterusan, yang secara kreatifnya membangunkan prosedur pengajaran-pengajaran baru.
 • Memilih dan merekabentuk bahan pengajaran yang menyokong proses pengajaran-pembelajaran dalam kepakaran mereka.
 • Pilih, reka bentuk dan aplikasikan prosedur dan instrumen penilaian pembelajaran yang sesuai, untuk menilai pencapaian matlamat subjek anda dan dapatkan maklum balas yang diperlukan untuk memperbaiki proses pembelajaran.
 • Merancang dan melaksanakan projek-projek penyelidikan yang bertujuan untuk menyempurnakan proses pengajaran-pembelajaran di mana ia mengambil bahagian.
 • Beliau mengambil bahagian secara cekap dalam pengurusan bidang, projek atau program akademik di bawah tanggungjawabnya, yang menyumbang kepada peningkatan institusi.

Kurikulum

Ijazah Sarjana dikembangkan dengan sejumlah 48 kredit, dalam dua semester akademik.

Ijazah Akademik

Untuk mendapatkan Ijazah Sarjana, anda mesti:

 • Setelah mendapat ijazah sarjana muda.
 • Telah lulus pengajian ijazah sarjana dengan tempoh minimum dua (2) semester akademik dan kandungan minimum empat puluh lapan (48) kredit.
 • Menyediakan dan mengekalkan kerja tesis atau penyelidikan dalam objek pengajian ijazah sarjana.
 • Domain, pada peringkat asas, satu (01) bahasa asing atau bahasa ibunda.

keperluan

Untuk pendaftaran diperlukan:

 1. Resit pembayaran untuk yuran pendaftaran dibatalkan
 2. Permohonan dalam bentuk yang bernilai, ditujukan kepada Pengarah Institut Kualiti Pendidikan (kos 3 sol, menghampiri perbendaharaan).
 3. Salinan DNI yang diluluskan secara tidak wajar.
 4. Salinan Bertauliah Akademik yang disahkan atau disahkan. Pemohon dengan kajian yang dijalankan di luar negara, akan mengemukakan salinan sah dari Baccalaureate mereka atau yang setaraf dengannya disahkan oleh universiti Peru atau diiktiraf mengikut undang-undang.
 5. Kurikulum Vitae berstruktur dan digariskan.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la cienc ... Baca lebih lanjut

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la ciencia, la tecnología y la cultura. Proyectar nuestra acción a la comunidad, propiciando la construcción de una sociedad moderna y equitativa. Baca Ringkas