** The M.Ed. dalam pendidikan Montessori Elementary (umur 6-12) kini dalam tahun terakhir dan tidak akan ditawarkan untuk tahun 2019 Kejatuhan. **

Latihan Montessori

Kursus latihan asas Montessori yang ditawarkan oleh Institut Washington Montessori diiktiraf oleh Persatuan Montessori Internationale. Kursus ini memperkenalkan anda kepada anak kecil dan ciri-ciri uniknya. Kami meneroka bahan manipulatif, pelajaran, dan teknik yang bertindak balas terhadap ciri-ciri ini dan melengkapkan pelajar untuk mengajar anak-anak zaman ini di sekolah Montessori. Pelajar belajar bagaimana untuk menjadi pencerita dan menyalakan minat dan keseronokan kepada kanak-kanak.

Pelajar menghadiri kelas mereka sebagai kohort, sepenuh masa lima hari seminggu. Program latihan selama dua semester ini dikemukakan sebagai program bersepadu perkembangan kanak-kanak, metodologi, amalan, pemerhatian, dan latihan amalan. Pelajar menulis manual rujukan bergambar yang mengandungi pelajaran untuk menawarkan kanak-kanak kecil. Bekerja rapat dengan jurulatih mereka, mereka juga menyediakan bahan-bahan tertentu yang diperlukan dalam bilik darjah kelas Montessori.

Aspek unik dari kursus AMI pengajaran adalah amalan biasa dengan bahan-bahan manipulasi Montessori dalam penetapan kelas. Pelajar belajar bagaimana untuk membina persekitaran yang sesuai dan bahan dan aktiviti yang sesuai dengan usia di tempat yang sesuai dengan peringkat perkembangan mereka.

Institusi Washington Montessori memegang status terakreditasi untuk peringkat pensijilan pendidikan guru primer dan Elementary Montessori dari Montessori

Kursus Teras Pendidikan

Setelah melengkapkan kursus AMI Montessori latihan, pelajar mengambil tiga kursus tambahan tiga kredit, yang terdiri daripada teras pendidikan: Yayasan Penyelidikan Pendidikan, Mengajar Pelajar dengan Keperluan Khas dan Montessori Capstone: Pelan Pembelajaran Profesional.

Tiga kursus utama ditawarkan dalam sesi musim panas empat minggu yang intensif, yang mesti diselesaikan dalam tempoh lima tahun selepas memulakan program.

Pelajar mestilah mencapai diploma AMI dengan berjaya menyelesaikan semua kursus, termasuk ujian bertulis dan lisan, sebelum menghadiri M.Ed. kursus teras.

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Loyola University Maryland »

Tarikh Akhir Kemaskini February 21, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

The Washington Montessori Institute at Loyola University Maryland – Janet McDonell

The Washington Montessori Institute at Loyola University Maryland – Jennifer Shields

The Washington Montessori Institute at Loyola University Maryland – Jamie Rue