Sediakan kerjaya profesional dalam hal ehwal pelajar dan kepimpinan dalam pendidikan tinggi.

The

Jadual Program

Selaras dengan komitmen Sekolah Pendidikan untuk memberi perkhidmatan kepada orang dewasa yang bekerja, program ini mengikuti jadual kelas hujung minggu alternatif yang diadakan sembilan kali semester. Kelas biasanya diadakan pada hari Khamis, malam hari Jumaat dan sepanjang hari Sabtu.

Program Cornerstones:

 • Pendekatan bersepadu terhadap isu ekuiti dan akses kepada pendidikan tinggi.
 • Komitmen keadilan sosial menekankan sepanjang kursus dan pengalaman kokurikulum.
 • Komponen praktikum, yang menempatkan pelajar dalam persekitaran pembelajaran yang pelbagai dalam hal ehwal pelajar dan menggalakkan pembangunan kemahiran praktikal konkrit dan pembelajaran reflektif.
 • Satu peluang latihan opsional dan berbayar yang boleh memberi pakej pampasan yang ditawarkan oleh Bahagian Kehidupan Pelajar USF.

"Komponen pendidikan keadilan sosial adalah sesuatu yang saya paling menghargai program HESA. Ia menambah makna dan tujuan kepada kerja yang saya laksanakan dan membolehkan saya melihat gambaran yang lebih besar. Menyertai program yang memberi saya kesempatan untuk menggabungkan teori dan amalan adalah penting untuk keputusan saya untuk menghadiri USF. "- Amiya Powell-Hodge, Pendidikan Tinggi

Program HESA di USF bertujuan individu yang menunjukkan komitmen jelas terhadap keadilan sosial dalam pendidikan tinggi dan hal ehwal pelajar. Oleh itu, kami menjalani proses kemasukan holistik dalam pendekatan kami untuk mengkaji semula pemohon, yang termasuk pertimbangan pengalaman akademik dan kehidupan terdahulu.

Sumber-sumber kewangan

Bantuan kewangan Persekutuan, negeri, dan universiti boleh didapati sebagai pembiayaan kepada pelajar Sekolah Pengajian Pendidikan yang baru diterima dan semasa.

Untuk mengimbangi kos tuisyen pendidikan siswazah, banyak kursus Sekolah Pendidikan ditawarkan pada waktu petang dan petang, dan / atau pada waktu hujung minggu. Kebanyakan pelajar mendapati mereka boleh mengekalkan pekerjaan sepenuh masa sambil memperolehi kelayakan, sarjana atau kedoktorannya. Walau bagaimanapun, jika program anda memerlukan anda meluangkan masa di dalam bilik darjah (iaitu pengajaran pelajar) atau untuk menyelesaikan pengalaman kerja lapangan atau latihan, komitmen tersebut akan mengganggu hari kerja biasa. Sila berunding dengan program pengajian yang anda inginkan untuk maklumat lanjut.

Lawati laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai sumber kewangan untuk program ini

Kerjaya

Graduan program Hal Ehwal Pelajaran Pendidikan Tinggi adalah pendidik yang bekerja di tempat universiti.

Hal ehwal pelajar adalah bidang yang menggalakkan pertumbuhan dan perkembangan pelajar dalam pendidikan tinggi, masuk dan keluar dari bilik darjah. Kerja-kerja pengamal hal ehwal pelajar pusat untuk menyokong kejayaan pelajar, dari sudut akses ke kolej dan universiti, melalui perjalanan pendidikan mereka, dan pencapaian hasil pendidikan dan pembangunan.

Program HESA mendekati urusan pelajar sebagai bidang di mana memastikan hasil yang saksama bagi semua pelajar adalah matlamat utama kerja kami, prinsip yang disepadukan sepanjang kursus dan pengalaman kokurikulum dan lebih baik menyiapkan graduan HESA untuk menjadi penyokong keadilan sosial dalam pengaturan pendidikan tinggi .

HESA juga menyediakan pelbagai perkhidmatan sokongan termasuk bengkel dan bimbingan dalam rangkaian, mewawancarai dan meneruskan penulisan.

Contoh pilihan kerjaya termasuk:

 • Pengurus Perkhidmatan Pelajar.
 • Jurulatih Kejayaan Akademik.
 • Penolong Pengarah Kehidupan Pelajar.
 • Pengurus Program.
 • Pembantu Kemasukan.
 • Pejabat Penyelaras Program Pengambilan Pelbagai Budaya.
Program diajar dalam:
 • English
University of San Francisco - School of Education

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh University of San Francisco - School of Education »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
1,130 USD
seunit.
Ikut lokasi
Ikut tarikh

Master in Higher Education and Student Affairs