Sarjana Pendidikan (MEd) dalam Kepimpinan Pendidikan

Umum

Penerangan Program

Bentuk masa depan. Mengubah dunia.

Anda bersedia mengembangkan pengetahuan dan kemahiran anda, dan berhasrat untuk menjadi pemimpin pendidikan yang berkesan - yang berkembang maju dalam pelbagai keadaan. Terlibat dalam kerja kursus yang ketat yang memungkinkan Anda muncul siap untuk mengisi peran sebagai pentadbir sekolah, pengetua, ketua jabatan, atau pentadbir daerah. Adakah anda sudah bersedia?

Mengapa Seattle Pacific untuk MED anda dalam Kepimpinan Pendidikan?

Ijazah Sarjana Pendidikan (MEd) dalam Kepimpinan Pendidikan mempersiapkan individu yang bercita-cita untuk mendapatkan sijil Pengetua atau Pentadbir Program untuk bertugas sebagai pentadbir di sekolah, pejabat pusat daerah, pusat sumber, atau pusat pentadbiran lain. Program 45 kredit ini menawarkan penyelidikan dan amalan terbaik untuk membantu pengetua dan pentadbir program berinteraksi dengan pelajar, guru, ibu bapa dan komuniti mereka. Kursus boleh didapati di kampus Seattle dan dari mana-mana lokasi geografi dengan WiFi melalui kursus dalam talian segerak.

Fakulti Tamat

Fakulti pakar, penyayang mempunyai keinginan untuk menolong pelajar berjaya. Fakulti terkenal kerana membimbing pelajar mereka semasa dan mengikuti program pendidikan mereka. Profesor-profesor ini memodelkan pembelajaran sepanjang hayat melalui aktiviti ilmiah mereka sendiri, sering menerbitkan, dan membentangkannya di persidangan profesional.

Keahlian AACU

Seattle Pacific adalah ahli Persatuan Kolej dan Universiti Amerika dan Persatuan Kolej Amerika untuk Pendidikan Guru. Program pensijilan SPU diluluskan oleh Lembaga Standar Pendidik Profesional negara Washington. School of Education juga merupakan anggota Persatuan Kolej Seni Liberal Bebas untuk Pendidikan Guru, dan mempunyai bab, Sigma Phi Upsilon, dari Chi Sigma Iota, sebuah masyarakat kehormatan antarabangsa yang menghargai kecemerlangan akademik dan profesional dalam kaunseling.

Penekanan Perwatakan Dalam

Dibangun di atas landasan pendidikan watak, program siswazah di SPU menawarkan pendidikan kelas pertama melalui lensa kepercayaan dan nilai Kristian. Pelajar mengikuti kursus etika, dan masalah watak disatukan sepanjang kurikulum.

Format Fleksibel

Direka untuk pendidik yang bekerja sepenuh masa, kelas Kepimpinan Pendidikan biasanya ditawarkan pada malam hari kerja (biasanya 4: 45–7: 15 pm). Pada musim panas, kelas boleh ditawarkan pada waktu siang antara akhir bulan Jun dan pertengahan Ogos. Kursus ditawarkan secara langsung di kampus utama dan dalam talian melalui platform pertemuan segerak.

Alumni Bersambung

Lulusan Sekolah Pendidikan beralih ke kerjaya yang bertujuan di sekolah dan kepemimpinan peringkat daerah di seluruh negara. Apabila anda memperoleh ijazah lulusan dari SPU's School of Education, anda menyertai komuniti alumni yang sentiasa berhubung.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, n ... Baca lebih lanjut

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, not just some children? Graduates of the School of Education at Seattle Pacific University are among today’s most sought-after educators, expertly prepared to meet the challenges of their field and serve their communities. Baca Ringkas