Sarjana Pendidikan (M.Ed.) Dalam talian

Umum

4 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sarjana Pendidikan (M.Ed.) Program Online direka untuk guru kelas yang ingin mendapatkan ijazah lanjutan dengan penekanan kepada kurikulum dan pengajaran. Calon untuk program ini adalah bermotivasi untuk mencapai dan belajar melalui mod baru penyampaian dan interaksi.

Agen Perubahan
Dengan kebimbangan yang semakin meningkat kualiti pendidikan di Amerika, guru hari ini perlu memahami pelbagai gaya pembelajaran yang berbeza dan latar belakang budaya untuk memudahkan pembelajaran dengan cara yang membolehkan pelajar untuk mencapai potensi penuh dalam setiap bilik darjah. Pelajar akan membangunkan minda dan kemahiran "Agen Perubahan " dalam bilik darjah dan sekolah-sekolah mereka melalui iklim Kristus berpusatkan pembelajaran sepanjang hayat dan perkhidmatan.

Fokus M.Ed. kami program adalah kepada strategi pengajaran yang berkesan. Penekanan di dalam kelas diletakkan pada "Teori Amalan " model.Keinginan kami adalah untuk melihat setiap guru-guru kita mengambil apa yang mereka belajar di dalam kelas dalam talian kami dan menggunakannya di dalam kelas mereka.

Kerangka konseptual, yang berdasarkan piawaian lembaga negara, memperkukuhkan pendekatan ini dengan memberi penekanan kepada:

- Keberkesanan Pelaksanaan Pengajaran - Pelbagai teknik-teknik baru untuk melibatkan pelajar akan diterokai.

- Memimpin Kurikulum Perubahan - tugasan praktikal digunakan untuk meniru terkini sejajar kurikulum yang digunakan oleh sekolah-sekolah awam untuk menangani kebimbangan akauntabiliti.

- Mengurus Bilik Darjah Pembelajaran - Melalui pandangan konstruktivis guru memberi tumpuan kepada cara-cara untuk melibatkan pelajar.

- Amalan Reflektif Penilaian - Guru-guru mengembangkan kemahiran untuk memberi peluang kepada penilaian autentik lengkap dengan rubrik untuk meningkatkan pembelajaran pelajar.

- Rangkaian Bangunan Pembelajaran - Guru-guru disediakan pelbagai sumber dan cara-cara untuk bekerjasama dan dialog mengenai amalan terbaik dengan guru-guru di seluruh negara.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Kolej Pengajian Dewasa dan Profesional (CAPS) menghidangkan penduduk dewasa dengan pelbagai program yang dirancang untuk memenuhi keperluan pendidikan khalayak dewasa tertentu. Indiana Wesleyan Univer ... Baca lebih lanjut

Kolej Pengajian Dewasa dan Profesional (CAPS) menghidangkan penduduk dewasa dengan pelbagai program yang dirancang untuk memenuhi keperluan pendidikan khalayak dewasa tertentu. Indiana Wesleyan University memahami keperluan khusus orang dewasa yang berminat untuk menerima rakan bersekutu, sarjana muda, atau sarjana, tetapi yang juga mesti meneruskan komitmen profesional dan peribadi mereka. Program-program di kolej ini direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan menggabungkan teori dengan pengalaman praktikal. Lebih jauh lagi, orang dewasa yang bekerja memilih Kolej Pengajian Dewasa dan Profesional IWU. IWU kini telah menjadi universiti yang paling cepat berkembang di Indiana dan salah satu yang terpantas di Amerika Syarikat IWU telah berkembang lebih dari 200 peratus sejak tahun 1990 untuk mendidik lebih dari 11,400 pelajar tahun ini, 9,000 daripadanya sedang mengikuti kursus dalam talian atau di pusat pendidikan kami di Indiana, Ohio dan Kentucky. Kemunculan populariti program kami mencerminkan reka bentuknya untuk memenuhi keperluan pendidikan khusus khalayak dewasa. Indiana Wesleyan University memahami keperluan khusus orang dewasa yang berminat untuk menerima rakan bersekutu, sarjana muda atau sarjana sementara meneruskan komitmen profesional dan peribadi mereka. Program di kolej ini direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan menggabungkan teori dengan pengalaman praktikal dan menawarkan bahan dalam format yang mudah. Struktur penghantaran dan struktur kurikulum direka khusus untuk orang dewasa yang bekerja. Program ijazah sarjana muda dan ijazah ditawarkan dengan mudah melalui kelas malam, Sabtu, dan dalam talian (melalui Internet). Kelas berasaskan laman web yang diadakan di 11 pusat pendidikan dan persidangan: Indianapolis (2), Fort Wayne, Shelbyville, Kokomo, dan Columbus, Ind; Louisville dan Lexington, Ky .; dan Cincinnati, Cleveland, dan Dayton, Ohio. Kelas-kelas juga diadakan di lebih daripada 80 lokasi di luar kampus di Indiana. Sebagai tambahan kepada program pengajarannya, CAPS menyediakan perkhidmatan sokongan luar kampus untuk semua kelasnya. Pelajar boleh mengakses perkhidmatan perpustakaan universiti khas melalui telefon, faks, e-mel atau mel, dan akan menerima bantuan dengan soalan penyelidikan atau bibliografi. Adalah matlamat CAPS bukan semata-mata untuk menyediakan kelas, tetapi untuk menyediakan "universiti lanjutan" yang direka untuk memenuhi keperluan kedua-dua pelajar dan majikan mereka membawa pendidikan berkualiti tanpa memerlukan pelajar untuk berpindah. Indiana Wesleyan University diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi * dan ahli Persatuan Pusat Utara. IWU juga diakreditasi oleh Suruhanjaya Kolej Kejururawatan Pendidikan (CCNE) dan Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE). CAPS kini mempunyai lebih daripada 23,000 wakil siswazah perkongsian pembelajaran dengan lebih daripada 500 majikan, daerah sekolah, syarikat, agensi penjagaan kesihatan dan organisasi. Baca Ringkas
Marion , Lexington , Cincinnati , Dayton + 3 Lagi Kurang