Sarjana Pemasaran

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Master of Marketing melibatkan penerokaan motif pengguna semasa membeli produk dan perkhidmatan. Anda akan belajar bagaimana menggunakan penyelidikan pasaran ini untuk membuat keputusan pemasaran yang lebih berkesan.

118917_IMG_8285JPG.jpg

Akademi Pemasaran yang terkemuka akan mengajar anda untuk memeriksa siapa pelanggan untuk membangunkan kelebihan daya saing dengan meletakkan produk / perkhidmatan yang berkesan di pasaran. Anda akan mengkaji cara menggunakan alat promosi organisasi boleh digunakan untuk mewujudkan kelebihan daya saing ini dan meningkatkan ekuiti jenama, sama ada organisasi itu adalah komersial, bukan keuntungan, atau entiti sosial.

Ijazah sarjana ini akhirnya membolehkan anda untuk membangun dan mendemonstrasikan pengetahuan teknikal dan kemahiran dalam pemasaran, bidang yang semakin penting bagi semua jenis organisasi yang perlu memberikan nilai melalui produk dan perkhidmatan yang mereka buat. Anda akan berpeluang mempelajari pelbagai topik lanjutan dalam pemasaran dan mendapatkan kemahiran umum dan kemahiran pemasaran pakar yang berorientasikan profesional.

Untuk program 2 tahun, ijazah ini boleh digabungkan dengan ijazah Sarjana kedua dari Sydney Business School, UOW. Pilih ijazah sarjana kedua anda dari senarai di bawah:

- Sarjana Perniagaan

- Master of Business Analytics

- Sarjana Pengurusan Kewangan

- Sarjana Pengurusan Sumber Manusia

- Sarjana Inovasi

- Sarjana Perniagaan Antarabangsa

- Sarjana Pengurusan

- Sarjana Pemasaran

- Sarjana Pengurusan Rantaian Pembekalan

- Sarjana Pengurusan Projek

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Kampus Sydney

Struktur Pembelajaran Kursus

Hasil Pembelajaran Kursus adalah pernyataan pencapaian pembelajaran yang dinyatakan dari segi apa yang diharapkan oleh pelajar, tahu dan dapat dilakukan setelah selesai kursus. Pelajar lulus dari kursus ini akan dapat menunjukkan:

1

118709_Wollongong3.png

Kampus Wollongong

Syarat kemasukan

Untuk masuk ke Master of Marketing, kami memerlukan anda untuk memperoleh ijazah sarjana muda yang diiktiraf dengan markah setara 50%, atau Sijil Siswazah Perniagaan. Nilai keseluruhan IELTS 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6).


Mengapa Kajian Dengan Kami?

Kami menawarkan tiga pengambilan setiap tahun, dan banyak subjek dijangka sesuai dengan komitmen profesional dan gaya hidup anda. Beberapa kelas ditawarkan secara mingguan, kebanyakannya pada waktu petang, sementara yang lain menjalankan mod intensif pada hujung minggu untuk meminimumkan masa jauh dari tanggungjawab lain.

Lebih daripada 90% graduan kami bekerja dalam tempoh 4 bulan menamatkan pengajian dan gaji permulaan siswazah purata kami ialah $ 108,800 AUD, 4% lebih tinggi daripada purata negara *.

Pilihlah untuk belajar program anda dari salah satu kampus kami: kampus CBD Sydney yang menghadap Sydney Harbour yang menakjubkan dan jambatan yang mengagumkan, atau Kampus Wollongong kami yang terletak di antara taman-taman yang indah, beberapa minit dari Lautan Pasifik.

Kami menawarkan pelbagai Beasiswa yang tersedia untuk pelajar Domestik dan Antarabangsa dari 10% hingga 100%, jadi anda dapat melabur di masa depan anda.

Kursus-kursus kami terus dibangunkan, dimaklumkan oleh penyelidikan, berstruktur mengenai hasil penggunaan, yang diiktiraf oleh majikan, yang disampaikan oleh ahli akademik yang berkelayakan dan disokong melalui tambahan sumber belajar dan pembangunan pelajar khusus.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Perkhidmatan sokongan pelajar yang berdedikasi kami dibina di sekitar keperluan individu anda. Penasihat pelajar, kakitangan akademik dan perunding kerjaya boleh didapati setiap minggu untuk perundingan. Bengkel kemahiran belajar juga dijalankan setiap minggu untuk memastikan kejayaan anda. Kami menyediakan beberapa acara sosial dan separa formal yang memberi anda peluang untuk berangkaian dengan rakan-rakan anda, ahli-ahli komuniti perniagaan tempatan dan alumni.

Pelajar antarabangsa boleh memilih untuk mengambil pilihan untuk memilih subjek elektif, Amalan Tempat Kerja Global, yang merangkumi aktiviti mencari kerja praktikal dan akses kepada tenaga kerja Australia sama ada melalui latihan, projek berasaskan industri atau pekerjaan separuh masa.

* QILT 2016-2018 Penyiasatan Hasil Siswazah.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Baca Ringkas
North Wollongong , Sydney + 1 Lagi Kurang