Tuan kejuruteraan dalam dasar dan kepatuhan cybersecurity adalah program interdisipliner yang menarik kursus dari tiga bidang pengajian merentasi SEAS: sains komputer, kejuruteraan elektrik dan komputer, dan pengurusan kejuruteraan dan kejuruteraan sistem. Tujuan ijazah M.Eng. (CPC) dalam talian adalah untuk menangkap trend terkini dan isu-isu dari bidang keselamatan siber untuk menyediakan pelajar alat dan kemahiran yang diperlukan untuk kekal di barisan hadapan disiplin yang cepat berubah ini. Program ini dijangka menarik para pelajar yang berpengalaman dengan ijazah teknikal, serta mereka yang mempunyai ijazah teknikal yang ingin mengkaji isu-isu kompleks mengenai keselamatan dan keselamatan siber.

Sekolah Kejuruteraan dan Sains Gunaan (SEAS) di George Washington University telah menyatukan fikiran yang hebat dalam industri dan kerajaan sejak tahun 1884. Sepanjang masa ini, ia telah berkembang untuk membantu para profesional memenuhi cabaran teknologi pada hari itu.

Sarjana Kejuruteraan dalam Dasar Keselamatan dan Kepatuhan dalam talian (M. Eng. [CPC]) mengikuti sejarah ini, membawa ijazah sarjana siber sepenuhnya sepenuhnya kepada mereka yang mencari kedudukan kritikal di peringkat pengurusan yang mengetuai amalan siber organisasi. Kurikulum multidisiplin merangkumi gabungan kursus kejuruteraan dan sains komputer yang unik, menjadikannya sesuai untuk mereka yang mempunyai latar belakang teknikal atau kejuruteraan dan profesional pengurusan projek dengan keinginan yang kuat untuk melindungi maklumat proprietari pada zaman peperangan siber dan pengintipan korporat global.

Tuan dalam talian dalam dasar dan kepatuhan cybersecurity menawarkan kursus pengajaran yang tertumpu kepada pengurusan kejuruteraan, memberikan gambaran tentang kriptografi, sistem keselamatan, algoritma, dan paradigma perisian, pilihan yang sempurna untuk mereka yang berminat menjelajah persilangan kompleks antara dasar, perniagaan, dan teknologi. Pelajar program ini akan menjadi akrab dengan rangka kerja dan metodologi yang diiktiraf oleh industri kerana mereka melatih untuk bertanggungjawab dalam dunia keselamatan maklumat yang cepat.

Objektif Pembelajaran Program

Objektif program tuan dalam talian dalam dasar dan kepatuhan cybersecurity adalah untuk memastikan graduan:

 • Menganalisis forensik kejadian siber; ramalan cyberattacks menggunakan pemodelan analisis ramalan; dan merangka penyelesaian khusus yang boleh dilaksanakan yang melebihi amalan IT tradisional untuk menekankan perisikan siber dan mengurangkan risiko dengan menguruskan kelemahan ancaman.
 • Merumuskan dasar keselamatan siber dengan membangunkan prosedur kesedaran keselamatan cybersecurity, mengenal pasti undang-undang, dan menggunakan proses untuk melindungi data sensitif sambil mengekalkan operasi perusahaan.
 • Merancang penyelesaian mobiliti organisasi yang mengintegrasikan pengurusan peranti mudah alih dengan amalan terbaik industri.

Akses Pusat Siber Dari Mana-mana

George Washington University adalah Pusat Kecemerlangan Akademik dalam Penyelidikan Pertahanan Siber, yang ditetapkan oleh Agensi Keselamatan Negara dan Jabatan Keselamatan Dalam Negeri, dan Pusat Kecemerlangan Akademik dalam Jaminan Maklumat, yang ditetapkan oleh Pusat Latihan dan Pendidikan Jaminan Maklumat Nasional.

Terletak di ibu negara, GW berusaha untuk mempromosikan suasana pendidikan yang pelbagai dan membangunkan program pemikiran ke hadapan yang unik, merekrut fakulti terulung dan memanfaatkan kepakaran industri dan hubungan kerajaan. Program online M.Eng. (CPC) SEAS diselaraskan dengan misi Universiti-untuk menyediakan profesional untuk mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang disiplin, untuk memimpin dengan tujuan, untuk terus inovatif dalam pendekatan mereka, dan terus menerapkan pemikiran kritikal dalam baru cara sebagai pelajar berorientasikan kerjaya, seumur hidup.

Kursus

Sarjana Kejuruteraan dalam talian dalam polisi dan pematuhan keselamatan siber di GW direka untuk pelajar yang bekerja profesional-menggabungkan sesi kelas secara langsung dengan kursus yang dapat diselesaikan di sekitar kewajiban lain. Pelajar yang bekerja sepenuh masa akan dapat menggunakan kemahiran yang mereka pelajari dalam pekerjaan ketika mereka menyelesaikan kursus keselamatan siber dalam talian mereka.

Program ini memerlukan sekurang-kurangnya 30 jam kredit kursus kursus siswazah. Program ini terdiri daripada empat kursus sains komputer dan enam yang lain, yang memberi tumpuan kepada dasar, pengurusan, kepatuhan dan pengurusan risiko-gabungan yang direka untuk membangunkan kemahiran yang baik dalam graduan. Malah bagi mereka yang bekerja sepenuh masa, semua kursus cybersecurity boleh diselesaikan dalam kira-kira 2.5 tahun.

Selepas tamat pengajian, pelajar M.Eng (CPC) dalam talian akan dapat:

 • Melaksanakan analisis forensik yang sesuai untuk insiden siber, dan menggunakan pemodelan analisis ramalan untuk meramalkan cyberattacks, untuk merangka penyelesaian yang melampaui amalan pengamal IT tradisional untuk menggambarkan perisikan siber tertentu dan boleh ditindaklanjuti.
 • Merangka strategi dan dasar keselamatan siber jangka panjang untuk perusahaan mereka dengan mengenal pasti undang-undang pematuhan dan menggunakan amalan terbaik industri.
 • Merancang penyelesaian mobiliti organisasi yang mengintegrasikan pengurusan peranti mudah alih dan amalan terbaik industri.
 • Membangun dan melaksanakan prosedur kesedaran situasi cybersecurity yang komprehensif untuk organisasi untuk melindungi data sensitif dan mengekalkan operasi asas.
 • Melaksanakan kaedah-kaedah risiko mitigasi dengan menguruskan kelemahan dan eksploit ancaman.

Kursus yang diperlukan oleh M.Eng (CPC)

 • CSCI 6012 Cybersecurity and Privacy
 • Dasar Maklumat CSCI 6532
 • EMSE 6540 Pengurusan Keselamatan Maklumat dan Sistem
 • CSCI 6013 Keselamatan dalam Pengkomputeran Mudah Alih
 • Keselamatan Maklumat CSCI 6534 dalam Kerajaan
 • ECE 6132 Pengkomputeran Awan Selamat
 • EMSE 6542 Pengurusan Risiko Cybersecurity dan Pematuhan
 • EMSE 6543 Menguruskan Perlindungan Aset dan Sistem Maklumat
 • EMSE 6544 Pengauditan, Pemantauan, dan Pencerobohan Pengesan untuk Pengurus Keselamatan Maklumat
 • EMSE 6546 Cybercrime untuk Pengurus Keselamatan Maklumat
Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh George Washington University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Contact school
Duration
Sambilan
Price
29,850 USD
Deadline
Contact school
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Tarikh tutup permohonan
Contact school

Contact school

Location
Tarikh tutup permohonan
Contact school
End Date
Contact school