Read the Official Description

persembahan

Kami melatih para profesional komputer untuk memimpin kemajuan teknologi dan masyarakat esok.

Dengan 40 tahun pengalaman, kami menawarkan anda:

 • Pengetahuan teknikal dan saintifik yang kini memerlukan pasaran buruh, serta kompetensi generik yang paling dihargai oleh syarikat.
 • Hubungan langsung dengan dunia perniagaan melalui sesi mingguan dengan para profesional dari syarikat dalam sektor teknologi yang menyumbangkan visi mereka terhadap aspek perdebatan, serta lawatan ke pusat dan kemudahan.
 • Akses ke pengalaman kerja pertama dengan tinggal di sebuah syarikat.
 • Pengalaman antarabangsa melalui program mobiliti antarabangsa.
 • Pengkhususan dalam salah satu bidang yang paling relevan saat ini: Data Besar dan Perisikan Perniagaan
 • Sarjana tuan universiti berganda: Dengan melengkapkan semester tambahan dalam penerapan ICT dalam industri, anda juga akan mendapat ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Organisasi Perindustrian.
 • Anda boleh mempunyai hubungan langsung dengan penyelidikan dan inovasi dalam teknologi baru dengan tinggal di pusat teknologi.

Profil peserta

Ijazah induk ini menyumbang kepada pembangunan profesional:

 • Graduan dalam ijazah yang berkaitan dengan komputer untuk memudahkan peralihan mereka ke pasaran buruh dengan jaminan yang tinggi terhadap kejayaan profesional.
 • Jurutera teknikal dalam bidang sains komputer atau ijazah yang berkaitan dengan ICT yang ingin maju dan melancarkan semula karier profesional mereka
 • Graduan dan Jurutera Komputer yang selepas pengalaman profesional ingin mengitar semula dan terkini.
 • Lulusan universiti di mana-mana bidang kejuruteraan yang ingin melakukan PhD dan mendedikasikan diri mereka untuk penyelidikan dan inovasi dalam teknologi baru (membuat pelengkap latihan yang diperlukan).

Profil siswazah

Beliau adalah seorang yang mempunyai pembentukan pepejal dalam kompetensi dan tanggungjawab tahap yang lebih tinggi dalam bidang teknologi Komputer Kejuruteraan bersama dengan pengetahuan dan kebolehan yang kukuh, serba boleh yang hebat dan kesesuaian dalam menghadapi perubahan teknologi yang berterusan. Di samping itu, ia mempunyai pelbagai kemahiran merentas, di luar teknologi, seperti menguruskan pasukan kerja, memimpin projek pembangunan dan melaksanakan penyelesaian teknologi yang berbeza, bertindak secara autonomi atau berkomunikasi dengan berkesan, antara lain, mewujudkan profil profesional Jurutera dalam sains komputer integral, sangat serba boleh dan mempunyai kapasiti tinggi penyesuaian kepada persekitaran yang bermasalah dan pelbagai.

Sarjana dalam Kejuruteraan Komputer profil prestasi dan perkembangan kerjaya profesional dalam Kejuruteraan Komputer dalam lima senario yang berbeza, dan pelengkap pada masa yang sama:

 • Pengurusan sistem maklumat
 • Perisian pengurusan projek
 • Senibina perisian
 • Penyelidikan dan inovasi
 • Sains Data

peluang kerjaya

Ijazah Sarjana Kejuruteraan Komputer menggariskan prestasi dan perkembangan kerjaya profesional dalam bidang kejuruteraan komputer di sekitar lima senario yang berbeza, dan pelengkap pada masa yang sama.

Master menawarkan Jurutera Komputer kerangka yang betul supaya mereka dapat mengembangkan kehidupan profesional yang penuh dengan peluang. Beberapa aset dalam sejarah manusia telah mengubah masyarakat dalam masa yang singkat kerana teknologi baru dan Internet telah dilakukan dalam sepuluh tahun yang lalu.

Kami memberi ganjaran kepada bakat teknologi

Terima kasih kepada Program Biasiswa Kejuruteraan Deusto yang baru, kami mempunyai 10 beasiswa sebanyak € 10,000 untuk mempelajari Master dalam Kejuruteraan Komputer sambil bekerjasama dengan sebuah syarikat teknologi.

DeloitteLanteknts

Sebagai tambahan kepada biasiswa, anda akan menerima imbuhan untuk kerja anda dalam mod latihan syarikat.

Terima kasih kepada biasiswa dan latihan, anda akan dapat membiayai hampir semua ijazah sarjana.

Bagaimanakah saya memohon biasiswa saya?

 • Salinan rekod akademik ijazah universiti yang memberi anda akses kepada kursus pascasiswazah dan yang termasuk gred purata yang diperoleh dalam skala dari 1 hingga 10. (siswazah di UD tidak perlu mengemukakan rekod akademik).
 • Kurikulum Vitae (format Europass).
 • Surat persembahan dan motivasi yang ditujukan kepada Suruhanjaya Biasiswa (maksimum 1000 perkataan).

Permohonan ini mesti diproses melalui Perkhidmatan Biasiswa Universiti Deusto. Perkhidmatan ini mempunyai hak untuk meminta semua dokumentasi yang dianggap sesuai.

Bilakah saya boleh memohon biasiswa?

Dari 1 Februari hingga 28 Mac, 2018.

Bagaimana calon dinilai?

Ia akan dinilai:

 • rekod akademik
 • Kurikulum Vitae: pengalaman profesional, bahasa, merit peribadi, latihan ...
 • Surat persembahan dan motivasi

Calon yang memenuhi syarat beasiswa akan dijemput untuk temubual peribadi.

Proses pemilihan kandidat dilakukan bersama dengan syarikat dari 1 April hingga 30 April 2018.

Bilakah saya tahu hasilnya?

Sehingga 15 Mei 2018, kami akan memberitahu pemberian biasiswa; Anda boleh mendaftar selepas itu.

Adakah anda ingin tahu lebih banyak?

Sekiranya anda mahukan maklumat khusus mengenai biasiswa ini, lengkapkan borang berikut dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Subjek

Didorong oleh pembaharuan pendidikan universiti dan selepas refleksi yang mendalam, University of Deusto, yang mempunyai pengalaman selama 30 tahun untuk membentuk graduan dalam Sains Komputer, telah merancang program pengajian tinggi untuk Ijazah Sarjana Kejuruteraan Komputer. Program tuan telah disusun dalam dua blok besar:

 • Latihan generalis dalam alat teknologi dan pengurusan. Blok ini sepadan dengan tahun pertama dan terdiri daripada mata pelajaran yang menyelidiki teknologi yang dituntut oleh pasaran buruh, dan itu mesti dikuasai oleh semua Jurutera Komputer. Di samping itu, beberapa asas disediakan untuk pengurusan projek dan pengurusan sistem maklumat, penting untuk integrasi dan perkembangan yang mencukupi dalam persekitaran syarikat. Objektif blok ini adalah untuk menyediakan Jurutera Komputer dengan fleksibiliti yang selalu mencirikan profil profesional ini.
 • Pengkhususan dan bimbingan profesional. Blok ini sepadan dengan semester terakhir dan sebagai tulang belakangnya Projek Akhir Master. Projek tersebut merangkumi kesedaran, pembentangan dan pertahanan projek integrasi Kejuruteraan Komputer yang bersifat profesional atau saintifik di mana kompetensi yang diperolehi di sepanjang tuan disintesis.

kecekapan

Oleh itu, tuan ini menggabungkan perkembangan kemahiran spesifik Jurutera Komputer, bersama satu lagi kejayaan generik yang diperlukan oleh mana-mana siswazah universiti. Ringkasnya, tujuannya adalah untuk melatih para profesional yang serba serba dan kompeten dalam bidang teknologi maklumat dan komunikasi (ICT), yang juga boleh memainkan peranan pembangunan dan penyelidikan profesional, sambil memikirkan amalan kejuruteraan komputer di dalam syarikat dan pusat inovasi dan penyelidikan.

kemahiran tertentu

Set kompetensi ini dibangunkan dalam subjek yang berbeza yang membentuk program latihan dan sesuai dengan kandungan teknis dan saintifik profesion kejuruteraan komputer.

Pertandingan generik

Tuan menyediakan pelbagai kecekapan transversal, di luar teknologi, seperti dapat menguruskan pasukan kerja, memimpin projek pembangunan dan melaksanakan penyelesaian teknologi yang berbeza, bertindak secara autonomi atau berkomunikasi dengan berkesan, antara lain, mewujudkan profil profesional Jurutera dalam sains komputer integral, sangat serba boleh dan mempunyai kapasiti tinggi penyesuaian kepada persekitaran yang bermasalah dan pelbagai.

metodologi

Metodologi pengajaran Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Komputer dicirikan oleh pendekatan praktikal, yang membawa pelajar lebih dekat kepada realiti menjalankan profesion Kejuruteraan Komputer di sisi perniagaannya dan bidang sains terima kasih kepada penyertaan syarikat dalam semua mata pelajaran yang mengajar atau melalui seminar kuliah dan tematik.

Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Komputer mengasaskan kaedah pembelajaran mengajarnya pada Model Latihan Deusto, yang merupakan objektif keutamaan pencapaian pembelajaran autonomi dan bermakna yang memihak kepada perkembangan peribadi pelajar dalam aspek yang berbeza (peribadi, sosial, etika , akademik dan profesional).

Program taught in:
Sepanyol

See 4 more programs offered by University of Deusto »

Last updated April 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Sepenuh masa
Price
12,948 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date