Sarjana dalam pendidikan dan pembangunan profesional

Newcastle College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana dalam pendidikan dan pembangunan profesional

Newcastle College

Gambaran Keseluruhan

Kursus ini bertujuan untuk merayu kepada sesiapa yang bekerja dalam peranan pendidikan yang berminat untuk meluaskan pembangunan profesional mereka. Kursus ini mempunyai pelbagai modul direka untuk disesuaikan dengan guru, pelatih guru, pengurus, kakitangan pentadbiran dan perkhidmatan dan peluang untuk menyelidik kawasan pakar.

KANDUNGAN KURSUS:

Teori pendidikan dan Perspektif. Pertanyaan pendidikan. Meneliti Persekitaran Profesional. Anda juga akan memilih dari beberapa elektif.

Pembelajaran dan penilaian

Penilaian akan termasuk kritikan, cadangan kajian, kerja berasaskan penyelidikan, seminar, kajian kes, projek tindakan penyelidikan, analisis kritikal, akaun reflektif dan persembahan. Penilaian modul adalah bertujuan untuk membangunkan pengetahuan praktikal pelajar dan pemahaman teori mata pelajaran teras dan konteks pendidikan.

Kerjaya dan perkembangan peluang

Graduan mungkin untuk memulakan pengajian peringkat doktor falsafah atau dan akan bersedia untuk melibatkan diri dalam aktiviti penyelidikan dalam sektor ini. Kursus ini menyokong kemajuan kerjaya bagi mereka beralih kepada peranan pengurusan, mencari peranan yang lebih kanan dalam pendidikan atau mempertimbangkan langkah ke dalam peranan pendidikan guru.

syarat kemasukan

Ini adalah kelayakan lepasan ijazah dan kita inginkan semua pemohon untuk memegang ijazah kepujian dalam bidang yang sesuai atau pengalaman substantif yang telah dinilai sebagai setara. Sesetengah pemohon juga akan mempunyai kelayakan pengajaran pada tahap 6 atau 7. Semua calon-calon akan dinilai kesediaan mereka untuk bekerja di Tingkat 7. Semua pelajar yang berpotensi ditemuramah, diberi tugas penilaian dan diberi nasihat dan panduan mengenai kesesuaiannya untuk perjalanan dengan laluan akses yang sesuai dikenal pasti. Pemohon yang telah pun mencapai Sijil Lepas Ijazah Pendidikan di Tingkat 7 atau kelayakan yang DELTA mungkin boleh menuntut mata kredit. Tuntutan lain untuk pembelajaran dan pengalaman sebelumnya akan dinilai pada temubual awal, dan nasihat yang diberikan untuk laluan sesuai. Semua pemohon akan melengkapkan temuduga dan tugas-tugas yang ditulis sebelum penerimaan pada program.

Kursus ini disampaikan dengan kerjasama Teesside University.

This school offers programs in:
  • English
Newcastle College
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
United Kingdom - Newcastle upon Tyne, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - Newcastle upon Tyne, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat