Master Antarabangsa Pengurusan

  • Edad: 24 tahun
  • Idioma: English
  • Experiencia professional: kerja pengalaman dialu-alukan, tetapi tidak diperlukan; max. 4 tahun
  • Formación Minima: ijazah universiti
  • Dedicación: sepenuh masa


Diploma: Pelajar yang berjaya menamatkan program ini akan menerima dua diploma:


Diploma EADA: Master Antarabangsa Pengurusan


Universiti Rasmi Master. Pelajar yang memiliki diploma rasmi universiti, atau dengan diploma rasmi setara yang membolehkan akses kepada pengajian siswazah di negara pengajian universiti anda, akan dianugerahkan Sarjana Universiti Rasmi Pengurusan Perniagaan dengan Universitat de VIC, rakan universiti kami .


Ini diploma rasmi universiti disesuaikan dengan Kawasan Pengajian Tinggi Eropah mengikut Proses Bologna, dan bernilai 60 ECTS kredit.


Metodologi


EADA telah membangunkan pendekatan sendiri praktikal, aktif dan penyertaan dengan memberi penekanan kepada "belajar dengan melakukan". Kaedah ini mencerminkan permintaan syarikat untuk profesional dengan kemahiran seperti: keupayaan untuk mencerminkan, keupayaan untuk bertindak dalam menghadapi perubahan, serba boleh bekerja dalam kumpulan pelbagai fungsi dan keupayaan menyesuaikan diri kepada cabaran persekitaran global.


Kecekapan ini dibangunkan di EADA melalui aktiviti-aktiviti pasukan Kerja kaedah kes, Projek Perniagaan Simulasi Perniagaan, Analisis & Perbincangan Kumpulan dan. Peserta konsisten disenaraikan di dalam situasi perniagaan sebenar dan dipaksa untuk berfikir seperti eksekutif dan membuat keputusan strategik.

Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh EADA Business School Barcelona »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
22,000 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date