SARJANA PENDIDIKAN: Penumpuan Kepimpinan

Umum

Penerangan Program

SARJANA PENDIDIKAN

KONSENTRASI KEPIMPINAN

Ijazah Sarjana Pendidikan dengan tumpuan kepemimpinan memberikan profesional pendidikan platform untuk meningkatkan keberkesanan pendidikan, mengembangkan kemahiran kepemimpinan mereka, dan memaksimumkan pengurusan bilik darjah, semuanya dari kemudahan persekitaran dalam talian. Ijazah pendidikan peringkat siswazah dari Waldorf akan membantu pendidik untuk meningkatkan perintah mereka di kelas, meningkatkan kredibiliti dalam profesion, dan mempersiapkan mereka untuk kemajuan kerjaya. Ijazah ini sesuai untuk pendidik semasa yang berminat untuk meneruskan kerjaya seperti penyelaras ujian, guru utama, jurulatih korporat atau pemimpin pendidikan umum.

Penerangan Kurikulum

Memasangkan pelbagai kepemimpinan pendidikan dan organisasi dengan kepelbagaian, tahap Sarjana Pendidikan dengan kepemimpinan dalam kepemimpinan membina asas untuk kemajuan kerjaya. Menggabungkan gabungan kelas yang bermaklumat dari kepemimpinan etika ke arahan berbeza yang berpusatkan pelajar, program ijazah siswazah ini akan mempersiapkan pendidik untuk kerjaya yang berjaya dalam kepemimpinan pendidikan.

Ijazah sarjana muda dalam pendidikan dan pekerjaan semasa sebagai guru sangat digalakkan sebagai prasyarat. Sijil pendidik yang dikeluarkan oleh negara tidak termasuk dalam program ijazah ini dan calon pelajar disyorkan untuk menghubungi negeri yang mengesahkan mengenai keperluan khusus di negeri masing-masing. Sila hubungi bahagian kemasukan kami jika anda mempunyai pertanyaan mengenai program ini.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Over 100 Years of Academic Excellence Waldorf University is a friendly, private liberal arts school located centrally in beautiful Forest City, Iowa. For more than 100 years, Waldorf has been the corn ... Baca lebih lanjut

Over 100 Years of Academic Excellence Waldorf University is a friendly, private liberal arts school located centrally in beautiful Forest City, Iowa. For more than 100 years, Waldorf has been the cornerstone in the lives of thousands, setting the solid foundation for success among students, their families and the community. Baca Ringkas