penyelesaian pendidikan

Umum

8 lokasi tersedia

Penerangan Program

Dalam era kepentingan akauntabiliti yang tinggi dan jangkaan yang semakin meningkat, CCL 's Sektor Pendidikan (ES) kumpulan membawa sumber pembangunan kepimpinan kepada pendidik kontemporari untuk membantu mereka dengan kerja yang sukar tetapi kritikal pembaharuan dan penyusunan semula sekolah-sekolah dan daerah sekolah. Mengukuhkan keupayaan kepimpinan mereka yang bertanggungjawab untuk K-12 awam dan swasta sekolah, kolej dan universiti supaya reformasi pendidikan untuk kecemerlangan boleh berlaku adalah misi yang unik dan penting.

&nbsp

&nbsp

Keputusan Breakthrough menghasilkan Pendidikan

&nbsp

Satu contoh kejayaan hasil program kami menghasilkan terdapat dalam pengalaman Jabatan South Carolina Pelajaran. Statistik kakitangan menunjukkan hampir separuh daripada negeri pengetua 's layak untuk bersara dalam tempoh lima tahun, mewujudkan permintaan yang luar biasa bagi pemimpin sekolah baru.

&nbsp

CCL 's Pendidikan dan Sektor Kebajikan bekerja dengan eksekutif di Jabatan Pelajaran untuk mencari cara yang ampuh untuk merapatkan jurang. Sebagai rakan kongsi kami membangunkan ketat, dua tahun institut kepimpinan untuk melatih datang, bakat yang berpotensi tinggi.

&nbsp

Peserta melaporkan perubahan besar dalam keupayaan kepimpinan mereka dan dalam pelaksanaan sekolah mereka. Mereka menjadi mahir mewakilkan, berurusan dengan hubungan yang sukar, bimbingan guru-guru dan bekerjasama. Mereka juga memetik meningkat kadar pengekalan guru, kepuasan ibu bapa lebih kuat dan skor pelajar yang lebih tinggi pada ujian di seluruh negeri.

&nbsp

&nbsp

Menyampaikan Program yang


Siasatan awal mengenai program yang membawa kepada pengenalan perbualan antara pelanggan dan kakitangan ES diikuti oleh kepimpinan yang memerlukan proses penilaian yang memberi tumpuan kepada cabaran kepimpinan khusus pelanggan.Seterusnya, cadangan yang disediakan mendapatkan garis dinilai keperluan dan CCL 's disyorkan balas perancangan.

&nbsp

Sebaik sahaja keputusan kandungan program yang dibuat, kakitangan membincangkan sama ada program itu akan terbaik diadakan di salah satu daripada CCL 'tapak latihan s atau pada pelanggan ' s-tempat kejadian. Banyak ES pelanggan merasa lebih kos efektif untuk membawa kakitangan CCL ke laman web mereka dan bukannya membawa semua peserta ke laman CCL.

&nbsp

&nbsp

Bermula dengan CCL


CCL mengiktiraf cabaran kewangan khas yang dihadapi oleh organisasi pendidikan dan menawarkan mereka harga program diskaun. Kos program berbeza dengan kandungan dan reka bentuk; matlamat kami adalah untuk mewujudkan program-program berkualiti tinggi yang berpatutan.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan ca ... Baca lebih lanjut

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan cabaran kepimpinan individu dan organisasi di mana-mana. Kami melengkapkan pelanggan di seluruh dunia dengan kemahiran dan wawasan untuk mencapai lebih daripada yang mereka anggap mungkin melalui kepimpinan kreatif. Apa yang kepimpinan kreatif? Ia adalah keupayaan untuk berfikir dan bertindak di luar sempadan yang mengehadkan keberkesanan kami. Setiap pemimpin dan organisasi menghadapi halangan yang sukar dihadapi - dari eksekutif korporat yang menghadapi pasaran global yang rumit kepada pendidik yang cuba meningkatkan pencapaian pelajar kepada kumpulan bukan keuntungan dan agensi kerajaan yang menangani isu sosial kritikal dengan anggaran yang ketat CCL percaya bahawa penyelesaian kepada cabaran ini wujud - dan selama hampir 40 tahun kami telah membantu pelanggan membuka kunci mereka melalui kepimpinan kreatif. Kami percaya pemimpin dibuat, tidak dilahirkan, dan mereka boleh menyesuaikan diri dan berubah. Kami percaya bahawa kemahiran interpersonal yang kuat, berasaskan refleksi diri dan kesedaran diri, adalah kunci kepada kepimpinan yang berkesan. Baca Ringkas
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Brussels , Saint Petersburg , College Park , Gunung Eliza , San Diego + 7 Lagi Kurang