Terokai pengurusan dan inovasi teknologi maklumat

Berminat dalam kerjaya dalam pengurusan atau perundingan IT?
Anda akan membangunkan kemahiran pengurusan dan perundingan anda untuk kerjaya profesional di mana anda membantu perniagaan berkembang maju dalam era digital. Kursus ini adalah mengenai bagaimana untuk mengurus, merancang, dan menggunakan teknologi digital untuk tujuan perniagaan yang lebih baik. Pilihan Pathway kami memungkinkan untuk mengkhusus dalam perundingan IT atau pengaturcaraan / analisis.

Bekerja dengan perniagaan
Kami mempunyai hubungan rapat dengan banyak organisasi IT dan perundingan termasuk EY, Barclays, PA Consulting, Fetch.ai, Google, dan Deloitte. Semua firma ini menghargai tumpuan WBS untuk membangunkan pengurus dengan pemikiran kreatif kepada inovasi IT dan digital yang bersepadu dalam perniagaan. Selama beberapa tahun Deloitte telah menjalankan modul keseluruhan, di mana pelajar mendapat pandangan tentang cabaran dan pendekatan kepada kerja klien.

Butiran Kursus

Mempelajari enam modul wajib sebelum mengkhususkan dengan pilihan pilihan sepanjang tempoh satu tahun ini. Mendapatkan asas yang sangat baik dalam teori pengurusan dan menggunakan sistem maklumat praktikal, dan belajar menguruskan inovasi digital untuk mencapai nilai perniagaan. Pilihan Pathway kami memungkinkan untuk menjadi pakar dalam perundingan IT atau pengaturcaraan / analitik, dengan peluang untuk memilih modul elektif berdasarkan spesifik ini.

Pengalaman hands-on dengan pakar industri
Kami menggunakan kajian kes hidup dan pengamal praktisi pada setiap peluang dan merentas semua modul wajib dan pilihan kami.

Penilaian
Penilaian adalah gabungan tugasan individu, kerja kumpulan, peperiksaan dan ujian. Disertasi atau modul Perniagaan dalam Praktik membawa semua pembelajaran anda bersama-sama.

Pilihan Disertasi atau Laluan Amalan Perniagaan

Laluan disertasi
Jika anda sedang meneliti pengajian akademik (PhD) dan anda ingin peluang untuk meneliti topik yang berkaitan dengan sistem maklumat dan inovasi digital, disertasi 8,000 perkataan akan membolehkan anda menguji dan mengaplikasikan teknik dan teori yang telah anda perolehi. Anda akan diselia dan disokong sepanjang dan selalunya akan menyerahkan disertasi anda pada awal September.

Contoh projek terdahulu:

  • Transformasi yang dibolehkan blokchain dalam sektor perbankan
  • Bayaran mudah alih dan penciptaan nilai perniagaan
  • Pengurusan Etika Kecerdasan Buatan (AI) dalam penjagaan kesihatan: cabaran dalam pengumpulan data dan etika perkongsian data
  • Pemadanan Algoritma: Lihat Bagaimana Keputusan Dipandu Data Telah Memengaruhi Komuniti YouTube
  • Inovasi Digital dalam perkongsian ekonomi
  • Pengurusan algoritma dan pemandu yang memandu: satu kajian di Grab di Thailand semasa tempoh peralihan
  • Pemasaran Digital: memanfaatkan media sosial untuk mengekalkan jenama fesyen niche mewah yang berjaya

Secara keseluruhannya, anda akan mengkaji enam modul wajib, dua modul Pathway pilihan, dan menyiapkan disertasi dan modul Kaedah Penyelidikan.

Laluan Amalan Perniagaan
Sekiranya anda ingin membangunkan kemahiran dan pengetahuan pakar yang sesuai untuk memenuhi aspirasi kerjaya anda, anda boleh melengkapkan pelajaran anda dengan Modul Amalan Perniagaan kami yang diterapkan. Anda akan membangunkan kepakaran fungsional dan industri yang mendalam dengan pandangan praktikal dari fakulti kami dan CareersPlus kami

Secara keseluruhan, anda akan mengkaji enam modul wajib, dua modul Pathway pilihan, dua modul pilihan terbuka, dan juga melengkapkan Modul capstone Perniagaan dalam Latihan.

Syarat kemasukan

Kelayakan akademik
Anda mesti mempunyai, atau menjangkakan, penghormatan kelas atas di peringkat Sarjana. Kami mengalu-alukan aplikasi dari pelbagai bidang.

Jangan risau jika anda tidak mendapat pengalaman IT sebelum ini kerana kursus ini tidak direka sebagai kursus 'teknik dan teknik'. Kami tidak menghendaki anda mempunyai pengetahuan tentang teknologi maklumat terlebih dahulu.

GMAT

Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda?
Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda mesti memenuhi piawai keseluruhan minimum dalam ujian bahasa Inggeris yang diiktiraf, contohnya ditunjukkan di bawah. Anda mesti menunjukkan keseimbangan yang baik di semua bahagian ujian dan mestilah telah diambil dalam masa dua tahun untuk memulakan kursus. Kami akan memerlukan sijil anda sebagai keterangan.

Dididik dalam bahasa Inggeris?
Sekiranya anda seorang penutur bahasa Inggeris bukan asli tetapi telah dididik sepenuhnya dalam bahasa Inggeris untuk ijazah anda, dan menyelesaikannya dalam tempoh dua tahun yang lalu, ini boleh memuaskan kemahiran berbahasa Inggeris anda. Untuk maklumat lanjut, sila lihat halaman Universiti untuk keperluan bahasa Inggeris.

Bahasa Inggeris pra-sessional
Kami tidak menawarkan kelas bahasa Inggeris sebelum ini sebagai alternatif untuk mencapai skor ini. Mana-mana kursus pra-sesi harus dilihat sebagai cara menyelesaikan hidup dan belajar di UK dan bukan sebagai cara untuk meningkatkan skor anda.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 14 lagi program yang ditawarkan oleh Warwick Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini November 17, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
28,500 GBP
Beasiswa yang ada.
Ikut lokasi
Ikut tarikh