Pengurusan Keselamatan MSc

Umum

Penerangan Program

Kualifikasi anda dalam Pengurusan Keselamatan

Mengapa Pengurusan Keselamatan?

Memahami ancaman keselamatan yang ditimbulkan pada tahap tempatan, nasional dan global adalah kunci untuk beberapa organisasi dan tempat kerja. Peningkatan penggunaan teknologi dalam masyarakat moden menjadikan perniagaan yang tidak bersedia terdedah, dan risiko untuk kejadian pengganas mesti dikurangkan.

Kursus pascasiswazah kami dalam Pengurusan Keselamatan direka untuk memenuhi cabaran ini, yang membolehkan peserta dan organisasi peluang untuk memahami isu-isu berkaitan dengan pengurusan keselamatan, kaunter keganasan dan perisikan, dan penguatkuasaan undang-undang. Ketahui bagaimana strategi keselamatan yang berlainan dirancang dan dilaksanakan pada tahap praktikal dan teori melalui pembelajaran jarak jauh untuk memahami dengan lebih baik kepentingan pengurusan keselamatan.

Dandelion

  • Bila: 14 September 2020
  • Di mana: Dihantar secara online melalui Liverpool John Moores University
  • Tempoh: 11-28 bulan bergantung kepada laluan yang dipilih

Latihan dalam pengurusan keselamatan dari pengamal sebenar adalah penting, kerana ia membolehkan anda untuk melaksanakan strategi terbaik yang anda pelajari pada senario dunia sebenar. Semasa kajian pascasiswazah, anda akan menggunakan kajian kes untuk menangani pelbagai isu keselamatan semasa di tempat kerja. Ketahui kesan globalisasi mengenai pengurusan keselamatan dan kepentingan pengurus keselamatan kepada negara dan organisasi.

Siapa yang mempelajari MSc dalam Pengurusan Keselamatan?

Kursus ini sesuai untuk mereka yang mencari atau sedang bekerja dalam kerjaya sepenuh masa dalam pengurusan keselamatan, termasuk pasukan bersenjata, pengurusan risiko, keselamatan swasta, pengurus kesinambungan perniagaan, keselamatan tanah air, pegawai jenayah kewangan, dan banyak lagi. Ia juga sesuai untuk para profesional dengan banyak pengalaman dalam industri keselamatan yang kurang mendapat kelayakan akademik dan ingin meningkatkan prospek kerjaya mereka melalui pendidikan tinggi.

7 Modul Tersedia

Sukatan pelajaran kursus direka untuk memberi gambaran mendalam tentang pengurusan keselamatan, dan peranannya dalam mencegah jenayah global, keganasan, dan pencucian wang.

  • Kajian Keselamatan
  • Pengurusan Keselamatan
  • Jenayah Kewangan dan Keselamatan Antarabangsa
  • Keganasan dan Kaunter Keganasan
  • Analisis Perisikan
  • Isu-isu Kontemporari dalam Jenayah, Keselamatan dan Keselamatan
  • Disertasi Pengurusan Keselamatan

Memilih tahap pengajian anda

Kursus ini boleh didapati di peringkat Sijil Pascasiswazah, Diploma Lepasan Ijazah dan Sarjana Sains. Mereka yang belajar PGCert akan mengambil tiga modul pertama, sedangkan pelajar PGDip akan mengambil enam modul pertama. Mereka yang memilih untuk belajar kursus di peringkat MSc mempunyai peluang untuk menyelesaikan disertasi mengenai topik minat, yang membolehkan pelajar terlibat dalam projek penyelidikan yang berfokus pada industri untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk aspirasi karir mereka sendiri.

Ketahui secara dalam talian dengan sokongan pakar industri

Semasa pengajian anda, anda akan mendapat akses kepada fakulti di Liverpool John Moores University. Belajar dari profesional kaunter, pengganas, dan pakar mata pelajaran yang berpengalaman, termasuk Profesor Mick Creedon, Dr Rex Li, Dr Daniel Silverstone dan Dr Helen Selby-Fell.

Ini adalah program dan kelayakan Universiti John Moores, dengan pendaftaran dan penghantaran yang diberikan oleh Informa Connect. Kursus ini diajar, dinilai, berkualiti terjamin dan dianugerahkan oleh Liverpool John Moores University.

Mengenai Liverpool John Moores University

Institut Mekanik Liverpool diasaskan oleh orang-orang kuasa dan pengaruh yang mengiktiraf kesan transformasi pendidikan dan kesan yang dapat dicapai oleh pembelajaran dan aspirasi terhadap individu, masyarakat dan masyarakat. Ia adalah institusi pertama yang ditubuhkan di England.

Pergerakan perintis kecil ini diikuti dengan penubuhan Institut Liverpool dan Sekolah Seni dan Kolej Nautika Liverpool, dan pada tahun 1900 Irene Mabel Marsh membuka kampus IM Marsh. Organisasi-organisasi ini bersama-sama meletakkan asas untuk Liverpool John Moores University, sebuah institusi yang telah berkembang dan berkembang dan terus memberikan peluang kepada semua.

Hari ini, dengan komuniti yang bertenaga 25,000 pelajar dari lebih 100 buah negara di seluruh dunia, 2,500 kakitangan dan 250 gelar, Liverpool John Moores University adalah salah satu daripada universiti terbesar, paling dinamik dan berfikiran maju di UK.

Program Pengawasan Keamanan disampaikan oleh Pusat Pengajian Kepolisan Lanjutan Liverpool di Liverpool John Moores University. Universiti ini menggabungkan kelayakan yang diiktiraf secara profesional dengan kursus inovatif dan sosial yang berorientasikan. Pusat ini mempunyai reputasi yang luar biasa untuk penyelidikan, dengan staf akademik yang menyumbang secara berkala kepada jurnal industri, kumpulan penasihat, dasar kerajaan, serta mendapatkan pendedahan awam secara teratur melalui media akhbar dan penyiaran.

Mengenai Pusat Liverpool untuk Pengajian Kepolisan Lanjutan

Ditubuhkan pada tahun 2015, Pusat Pengajian Kepolisan Lanjutan Liverpool (LCAPS) mempunyai banyak pengalaman profesional, praktikal dan akademik. LCAPS menggunakan pengalaman ini untuk menjalankan penyelidikan dan menyediakan latihan dalam bidang kepolisan, pencegahan jenayah dan profesi keselamatan bersekutu.

Pusat Liverpool untuk Kajian Kepolisan Lanjutan membawa bersama kakitangan penyelidikan yang aktif dari seluruh Universiti.

Portfolio pembelajaran interdisipliner LCAPS melengkapkan pelajar dan pengamal dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk menanggapi tuntutan kompleks pemerintahan kontemporari.

Portfolio pengajaran Pusat Pengajian Kepelbagaian Advanced Liverpool berkembang pesat dan LCAPS tidak lama lagi akan menawarkan salah satu portfolio yang paling komprehensif dalam program kepolisian akademik.

Bayaran

Ijazah Sehingga 15hb Mei 2020 Selepas 15hb Mei 2020
Sijil Pasca Siswazah: £ 3,150 / US $ 3,950 £ 3,495 / US $ 4,370
Diploma Lepasan Ijazah: £ 5,950 / US $ 7,450 £ 6,595 / US $ 8,245
Sarjana: £ 8,850 / US $ 11,065 £ 9,795 / US $ 12,245
Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Baca Ringkas