Pengurusan hotel dan restoran

Umum

Penerangan Program

59122_Capture.JPG

Program ini merupakan salah satu program yang paling dalam permintaan dalam industri pelancongan dan perhotelan yang berkembang pesat. Sukatan pelajaran khas dan pendekatan berorientasikan amalan kami melengkapkan anda dengan kemahiran dan teknik unik yang diperlukan untuk cabaran sebenar Dunia.

MA Hotel & Restaurant Management adalah salah satu program pendidikan yang paling berprestij di Synergy University. Graduan akan memperoleh pengetahuan moden dalam Industri Hotel, pemahaman proses globalisasi dalam perniagaan antarabangsa, teknik canggih dalam menguruskan perniagaan Hotel & restoran berserta dengan fungsi ekonomi dan pembangunan di negara dan rantau tertentu, dan kemahiran praktikal dalam bidang pemasaran, HR, perakaunan dan banyak lagi pengetahuan berorientasikan amalan dalam industri ini.

59124_MAHotel.JPG

BUTIR-BUTIR PROGRAM

Tempoh: 2 tahun (4 semester).

Cara penyampaian: Tiga kali seminggu, hari biasa (waktu malam)

Kriteria Kemasukan

Keperluan kemasukan akademik minimum untuk kemasukan di Kampus Synergy University Dubai bergantung kepada jenis kurikulum sekolah menengah yang anda ikuti. Keperluan minimum berdasarkan sistem sekolah menengah yang paling kerap dijelaskan di bawah:

  • Ijazah Sarjana Muda atau setaraf;
  • Bahasa Inggeris yang mahir (IELTS / TOEFL atau temu ramah dengan Pengurus Kemasukan).

58879_58765_appltno.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Synergy University offers practice-oriented programs and provides you with globally accredited qualifications that make you desirable by reputable companies worldwide, as well as all the facilities fo ... Baca lebih lanjut

Synergy University offers practice-oriented programs and provides you with globally accredited qualifications that make you desirable by reputable companies worldwide, as well as all the facilities for comfortable staying in Dubai (visa, student’s dormitory with own bus, gym, swimming pool, etc.) Baca Ringkas