Pendidikan Guru Montessori

Umum

Penerangan Program

Pendidikan Guru Montessori

Program Pendidikan Guru Montessori lulusan telah dibuat untuk memenuhi keperluan guru Montessori yang bertauliah di Wisconsin dan Minnesota. Pelajar boleh memperoleh kelayakan Montessori untuk peringkat umur 3-6 (EC), 6-9 (E1) atau 6-12 (E2) dan terus memperoleh ijazah Sarjana Sains dalam Pendidikan. Yang lain boleh mengikuti kursus individu untuk pengembangan profesional.

Pilih dari dua tempat latihan Wisconsin Montessori: di kampus di River Falls atau di Waukesha.

Siapa Yang Perlu Mendaftar

Guru berlesen K-12 yang mencari kelayakan Montessori untuk mengajar di sekolah Montessori swasta atau awam.

Orang yang mempunyai ijazah sarjana muda mencari kelayakan dan lesen Montessori untuk mengajar di sekolah Montessori awam di Wisconsin.

Orang yang mempunyai ijazah sarjana muda yang memperoleh kelayakan Montessori untuk mengajar di sekolah Montessori swasta di negeri-negeri selain Wisconsin.

Ciri-ciri utama

Dapatkan kelayakan Montessori untuk peringkat umur 3-6 (EC), 6-9 (E1) atau 6-12 (E2).

Kelas format hujung minggu (tahun akademik) dan ringkas (musim panas) yang dilengkapi dengan arahan dalam talian sepanjang semester.

Lengkapkan kelayakan dan / atau ijazah Sarjana untuk Awal Kanak-kanak atau Dasar 1 dalam enam semester berturut-turut. Kelayakan Elementary 2 memerlukan tujuh semester berturut-turut termasuk tiga musim panas.

Akses bilik darjah Montessori yang lengkap.

Tiada bayaran kampus untuk kelas yang diadakan di luar kampus.

Program River Falls diakreditasi MACTE dan AMS berafiliasi untuk semua peringkat (EC, E1 dan E2) hingga 2020.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Wisconsin-River Falls is an excellent place to live and learn. The University of Wisconsin-River Falls is recognized as one of the finest universities in the Midwest. Located in Rive ... Baca lebih lanjut

The University of Wisconsin-River Falls is an excellent place to live and learn. The University of Wisconsin-River Falls is recognized as one of the finest universities in the Midwest. Located in River Falls, Wis., our mid sized, public university is situated on the beautiful Kinnickinnic River—just 30 minutes from Minneapolis/St. Paul, Minn. If you are looking for a friendly and supportive community with easy access to the amenities of a big city, River Falls is an excellent choice for you. Baca Ringkas