Bina kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin perniagaan kecergasan.

Gambaran keseluruhan

Anda berdedikasi untuk membantu orang lain mencapai matlamat mereka. Kini tiba masanya untuk sampai kepada anda juga. Kami berada di sini untuk menyokong perkembangan peribadi dan profesional anda dengan menggabungkan pemikiran industri dan kepakaran akademik. Kami akan berkongsi pandangan praktikal dan teori, membolehkan anda memperoleh pengetahuan pakar dan kemahiran strategik yang diperlukan untuk mencipta dan mengurus perniagaan kecergasan mampan anda sendiri.

Syarat kemasukan

Pemohon biasanya mempunyai minimum 2: 2 gelar Kepujian dalam disiplin yang berkaitan, tetapi pertimbangan boleh diberikan kepada pemohon dengan ijazah Kepujian 2: 2 dalam mana-mana subjek, selagi mereka telah menyelesaikan pengalaman kerja yang relevan atau dapat menunjukkan wawasan yang kuat ke dalam bidang pengajian.

Pelajar yang bahasa pertama tidak bahasa Inggeris akan diperlukan untuk mencapai IELTS 6 atau ke atas dengan tidak kurang daripada Band 6 di mana-mana kawasan, atau setaraf.

Kandungan kursus

Tidak ada yang lebih bermanfaat daripada bekerja di industri yang anda suka. Berkongsi semangat dan semangat anda untuk kecergasan dengan orang lain mungkin datang secara semulajadi, tetapi itu adalah salah satu bahagian penting dalam mewujudkan perniagaan yang berjaya dalam sektor yang semakin kompetitif ini.

Kesihatan dan kesejahteraan akan menjadi keutamaan yang lebih penting dalam kehidupan pengguna untuk masyarakat semakin sedar. Aspirasi untuk mencapai matlamat kecergasan, makan dengan baik dan bermain keras berada di barisan hadapan dari banyak pilihan pengguna. Dengan perniagaan kecergasan yang berkembang pesat kursus ini akan membantu anda berkongsi motivasi anda dengan kami melalui model perniagaan yang berdaya maju dan dinamik.

Dalam industri kesejahteraan yang semakin kompetitif, sukar untuk mengetahui di mana harus bermula. Asas dan pengetahuan perniagaan yang kukuh adalah kunci untuk mewujudkan sebuah syarikat yang mampan dan berjaya.

Anda akan membangunkan pemahaman yang mendalam dan kritikal terhadap dimensi, proses, peluang dan cabaran penciptaan perniagaan kecergasan, dengan rujukan khusus kepada pasaran yang berkaitan dengan digital, yang berkaitan secara global pada hari ini. Anda akan meneroka amalan terbaik dalam bidang seperti penjanaan idea usaha baru, penubuhan dan perlindungan undang-undang, pembiayaan perniagaan dan perancangan perniagaan yang berkesan.

Anda akan belajar secara bersama, menyertai kumpulan dinamik peserta program, tutor dan pakar industri. Anda akan membangunkan pemahaman anda tentang kemahiran, proses dan amalan utama dalam pembuatan perniagaan kecergasan. Penyelesaian kepada masalah sebenar adalah dicadangkan, dibincangkan dan dianalisis di dalam komuniti pembelajaran dengan sokongan tutor dan sesama pelajar.

Struktur Kursus

Semangat yang anda miliki untuk industri kecergasan akan disalurkan melalui satu siri disiplin akademik dan latihan. Kami akan membantu anda untuk membangunkan pemahaman kritikal dan kesedaran mengenai isu-isu khusus berkaitan dengan penciptaan perniagaan dalam sektor kecergasan. Ini termasuk perancangan strategik, penciptaan usaha baru, pembiayaan perniagaan dan perancangan perniagaan yang berkesan.

Kami akan menyokong anda dalam membangunkan keupayaan untuk menyambung teori dengan amalan dalam cara yang kreatif dan inovatif, membolehkan anda merefleksikan pembelajaran yang terlibat serta hasilnya. Kami juga akan memupuk dan meningkatkan kemahiran pembelajaran sepanjang hayat dan perkembangan peribadi anda untuk membina keyakinan, rasa hala tuju dan keaslian diri dalam usaha kecergasan yang anda pilih.

Modul

Semua modul adalah wajib:

 • Membangunkan Rancangan Dan Rancangan Perniagaan Strategik | 15 kredit
 • Strategi Pemasaran Dan Jenama Untuk Perniagaan Baru | 15 kredit
 • Menjana Produk Dan / Atau Strategi Perkhidmatan Dan Pengedaran | 15 kredit
 • Membangunkan Perniagaan Kecergasan Sekitar Strategi Segmentasi Pasaran | 15 kredit
 • Pengalaman Industri | 15 kredit
 • Mewujudkan Rangka Kerja Kewangan | 15 kredit
 • Membina Kepakaran: Pelanggan Fitness yang Lama | 15 kredit
 • Prototyping Perniagaan Kecergasan Masa Depan | 15 kredit
 • Projek Capstone Penciptaan Perniagaan | 60 Kredit

Pengajaran dan Pembelajaran

Kami menyedari bahawa anda mungkin mempunyai banyak pengetahuan dan pengalaman praktikal untuk membawa kursus ini. Kami menggalakkan ini dalam program dan mahu pelajar berkongsi idea dan pengalaman mereka secara aktif. Jangan risau jika anda tidak terlibat dalam pendidikan formal untuk beberapa waktu - kami akan menawarkan sokongan dengan kemahiran belajar, konvensyen analisis akademik dan menulis sepanjang program.

Falsafah program ini dibina di sekitar membawa bersama teori akademik yang relevan dan pengalaman praktikal, sehingga anda dapat mewujudkan pemahaman yang lebih dalam dan mengembangkan diri sebagai individu dan sebagai pemimpin. Kami akan menggalakkan anda untuk mengambil bahagian, sebagai sumber untuk pembelajaran secara jelas termasuk pengetahuan, pengalaman dan kemahiran semua ahli kursus dan kakitangan.

Kami akan bermula dengan modul empat minggu teras intensif, diikuti oleh tiga modul lapan minggu setiap semester. Dalam dua semester, anda akan berpeluang mendapat pengalaman industri. Semua modul dihantar menggunakan pelbagai strategi pengajaran, pembelajaran dan penilaian. Ini termasuk kuliah, seminar, program pembicara tetamu, tutorial, bengkel, penggunaan bahan dalam talian dan aktiviti pembelajaran gaya Global Café. Aktiviti kelas, perbincangan dalam talian dan latihan menyelesaikan masalah akan membolehkan anda mendapat maklum balas mengenai pengetahuan dan pemahaman anda sebelum sebarang penilaian summum formal.

Penilaian dan Maklum Balas

Anda akan dinilai melalui program kerja yang dijalankan semasa mengkaji setiap modul. Ini termasuk pembentangan, esei kritikal, portfolio, jurnal reflektif dan kerja kajian kes. Kami akan menyediakan peluang untuk maklum balas penilaian formatif untuk memaklumkan kerja anda sebelum penyerahan dari setiap guru modul. Anda akan menerima maklum balas terperinci tentang penilaian untuk membantu anda membangunkan dan meningkatkan prestasi anda secara berterusan semasa program dijalankan. Nasihat akan diberikan berhubung dengan pembangunan, bidang lanjut untuk penyelidikan dan bimbingan mengenai bagaimana untuk meningkatkan pengetahuan mata pelajaran anda.

Peluang Penyelidikan

Kami akan menggunakan rangkaian hubungan industri dan perkongsian kami yang luas di London dan seterusnya untuk memberi peluang kepada anda untuk terlibat dalam penempatan kerja, perundingan perniagaan atau penyelidikan perniagaan. *

*Tertakluk pada ketersediaan.

Yuran dan Pembiayaan

Yuran kursus tahun akademik 2019-2020

 • Rumah
 • Pelajar antarabangsa (bukan EU): £ 12,750 setahun

York Business School

Sama ada anda seorang calon pelajar atau seorang pemimpin perniagaan atau pengurus yang mencari pembangunan profesional dan kerja sama yang berterusan, kami berharap untuk membantu anda memenuhi potensi anda dalam apa jua fungsi perniagaan atau sektor yang anda mungkin kerjakan, atau bercita-cita untuk bekerja bersama untuk mencipta perniagaan aktiviti di semua peringkat dan untuk semua orang.

Untuk YBS. London, kami telah membangunkan pelbagai program pasca siswazah yang mendalam dengan pasukan pakar akademik dan profesional industri kami. Pelbagai program yang kami telah membangunkan tumpuan kepada kepimpinan, inovasi, penciptaan perniagaan, perubahan positif dan memperoleh pemahaman yang mendalam tentang pasaran dalam dunia perniagaan yang pesat berubah.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh York St John University »

Tarikh Akhir Kemaskini Januari 30, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
9,300 GBP
Rumah
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date