Terokai sempadan dua disiplin perniagaan penting dalam kursus unik ini

Adakah anda mencari kerjaya dalam pemasaran atau pengurusan strategik, pengurusan jenama, atau perancangan perniagaan dalam perundingan pengurusan atau agensi pemasaran?

Pemasaran MSc

Kursus ini memberi penekanan bahawa pemasaran bukan aktiviti bebas tetapi perlu menjadi teras strategi syarikat. Aspek dua darjah ini meningkatkan kefahaman tentang implikasi yang lebih luas dari keputusan untuk organisasi secara keseluruhan, memberikan graduan keyakinan dan kepakaran untuk menerapkan kemahiran mereka dalam pelbagai peranan dalam pembangunan syarikat.

Butiran Kursus

Enam modul wajib dan tiga modul pilihan membolehkan anda memperoleh pemahaman yang seimbang tentang dua disiplin dalam kursus satu tahun ini. Lawatan dari penceramah jemputan menyimpan perspektif kehidupan sebenar mengenai pelajaran anda.

Penilaian
Kursus ini dinilai oleh pelbagai kursus, peperiksaan dan kerja kelompok. Disertasi atau modul Perniagaan dalam Praktik membawa semua pembelajaran anda bersama-sama.

Modul pilihan
Setiap tahun kami menawarkan pelbagai modul pilihan, memberi anda peluang untuk menyesuaikan kursus ke pilihan anda. Sila ambil perhatian bahawa ketersediaan dan mod penghantaran mungkin berbeza-beza.

Terdapat beberapa modul pilihan Pemasaran dan Strategi khusus yang ada di kursus ini. Pada masa ini, kami sedang mengolah semula portfolio modul pilihan kami untuk menyertakan bidang topik yang paling terkini untuk pelajar, tetapi judul tajuk untuk modul ini termasuk: Strategi dalam Amalan; Gangguan Digital

Pilihan Disertasi atau Laluan Amalan Perniagaan

Laluan disertasi
Jika anda sedang meneliti pengajian akademik (PhD) dan anda ingin peluang untuk meneliti topik yang berkaitan dengan lebih mendalam, disertasi 8,000 perkataan akan membolehkan anda menguji dan menggunakan teknik dan teori yang telah anda perolehi.

Anda boleh menjalankan projek berasaskan syarikat di mana anda akan menerapkan teori yang telah anda pelajari melalui kursus ini untuk memberi manfaat kepada organisasi penaja. Anda akan menghasilkan kedua-dua disertasi akademik dan laporan pengurusan untuk syarikat.

Opsyen kedua adalah untuk menjalankan penyelidikan yang berkaitan dengan pemasaran atau strategi yang akan melihat anda mengembangkan pengetahuan terperinci yang lebih spesifik dalam bidang pemasaran atau strategi tertentu. Ini boleh menjadi asas untuk kajian lanjut di peringkat kedoktoran.

Secara keseluruhan, anda akan mengkaji enam modul wajib, tiga modul pilihan pemasaran dan / atau strategi, dan menyelesaikan disertasi anda.

Laluan Amalan Perniagaan
Sekiranya anda ingin membangunkan kemahiran dan pengetahuan pakar yang sesuai untuk memenuhi aspirasi kerjaya anda, anda boleh melengkapkan pelajaran anda dengan Modul Amalan Perniagaan kami yang diterapkan. Anda akan membangunkan kepakaran fungsional dan industri yang mendalam dengan pandangan praktikal dari fakulti kami dan CareersPlus kami

Secara keseluruhan, anda akan mengkaji enam modul wajib, tiga modul pilihan pemasaran dan / atau strategi, satu modul pilihan terbuka, dan juga melengkapkan modul capstone Perniagaan Latihan wajib.

Syarat kemasukan

Kelayakan akademik
Anda mesti mempunyai, atau menjangkakan untuk mendapatkan, penghormatan kelas atas di peringkat Sarjana, yang termasuk kajian pemasaran dan / atau strategi.

GMAT

Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda?
Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda mesti memenuhi piawai keseluruhan minimum dalam ujian bahasa Inggeris yang diiktiraf, contohnya ditunjukkan di bawah. Anda mesti menunjukkan keseimbangan yang baik di semua bahagian ujian dan mestilah telah diambil dalam masa dua tahun untuk memulakan kursus. Kami akan memerlukan sijil anda sebagai keterangan.

Dididik dalam bahasa Inggeris?
Sekiranya anda seorang penutur bahasa Inggeris bukan asli tetapi telah dididik sepenuhnya dalam bahasa Inggeris untuk ijazah anda, dan menyelesaikannya dalam tempoh dua tahun yang lalu, ini boleh memuaskan kemahiran berbahasa Inggeris anda. Untuk maklumat lanjut, sila lihat halaman Universiti untuk keperluan bahasa Inggeris.

Bahasa Inggeris pra-sessional
Kami tidak menawarkan kelas bahasa Inggeris sebelum ini sebagai alternatif untuk mencapai skor ini. Mana-mana kursus pra-sesi harus dilihat sebagai cara menyelesaikan hidup dan belajar di UK dan bukan sebagai cara untuk meningkatkan skor anda.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 14 lagi program yang ditawarkan oleh Warwick Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini November 17, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
28,500 GBP
Beasiswa yang ada.
Ikut lokasi
Ikut tarikh