Msc dalam fizik gunaan

Umum

Penerangan Program

Dunia dari perspektif yang berbeza

ahli fizik gunaan mempunyai pandangan yang berbeza di dunia di sekeliling kita. fenomena fizikal menjadi cabaran, soalan yang menarik untuk menyiasat dan menganalisis. Tetapi sebagai ahli fizik yang digunakan anda pergi satu langkah ke hadapan, dengan menggunakan pengetahuan anda tentang fenomena ini dalam pembangunan teknologi baru. Dalam banyak kes ini adalah projek bercita-cita tinggi, di mana bekerja dalam pasukan dengan orang dari bidang yang lain adalah faktor utama.

program ijazah Sarjana

program ijazah Sarjana Fizik Gunaan memberikan anda peluang untuk terlibat dalam fenomena fizikal, teknologi baru dan kaedah pengukuran. Ini adalah berdasarkan aplikasi teknikal dalam prinsip fizikal yang paling pelbagai disiplin. Kursus ini terdiri sebahagian besarnya daripada latihan, supaya anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan pengetahuan teknikal dan saintifik anda dalam persekitaran penyelidikan. Jabatan Fizik Gunaan memilih untuk pendekatan bersepadu untuk pengajaran dan penyelidikan pada tahap yang berdaya saing di peringkat antarabangsa.

Jabatan Fizik Gunaan bertanggungjawab untuk program ijazah sarjana ini. Setelah berjaya menamatkan program ijazah sarjana anda dibenarkan untuk menggunakan gelaran Master akademik Sains (MSc).

NVAO akreditasi

Program ini diiktiraf secara sah dan diiktiraf oleh Pertubuhan Pentauliahan Belanda dan Flanders (NVAO).

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... Baca lebih lanjut

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Baca Ringkas