Gambaran Keseluruhan Program

Anda boleh menyediakan kerjaya atau pertumbuhan dalam kerjaya anda dalam pentadbiran pasca menengah melalui M.Ed ini. dalam Pentadbiran Pendidikan Tinggi. Program ini menawarkan anda peluang untuk memenuhi keperluan kursus di kampus dan melalui arahan dalam talian sama ada sebagai pelajar separuh masa atau sepenuh masa. Melalui format pengajaran yang inovatif, anda akan meneroka isu-isu sejarah dan kontemporari yang menjejaskan 'produk' dan 'perkhidmatan' pendidikan tinggi. Program Pentadbiran Pendidikan Tinggi menekankan kerja kursus dalam pembangunan manusia, penyelidikan / penilaian, undang-undang / dasar, kewangan / tadbir urus dan yayasan pendidikan / dasar, kerana masing-masing berkaitan dengan sifat dan fungsi jenis institusi pasca menengah. M.Ed. akan menyediakan anda kerjaya dengan institut vokasional / teknikal, kolej 2 tahun dan 4 tahun, universiti yang komprehensif, dan kepunyaan.

Syarat Kemasukan

  1. Keperluan lengkap untuk ijazah Sarjana Muda dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau.
  2. Hadirkan skala gred kumulatif 2.75 (4.0 skala) purata atau lebih tinggi pada semua kerja sarjana dan siswazah yang digabungkan.
  3. Mengemukakan penyataan tujuan peribadi, tidak melebihi 250 perkataan, yang mengenalpasti sebab pemohon untuk mengikuti pengajian siswazah dan bagaimana kemasukan ke dalam program berkaitan dengan aspirasi profesional pemohon.
  4. Lengkapkan "Pertanyaan Pendedahan dan Pengesahan" yang menangani pendedahan salah laku, pemeriksaan latar belakang jenayah, Kod Etika Pendidik, dan insurans liabiliti tort

Pemohon boleh diluluskan untuk kemasukan sementara berdasarkan kualiti bahan kemasukan yang dibentangkan. Pelajar sementara mesti mendapat gred "B" atau lebih tinggi dalam sembilan (9) jam kerja kursus selepas kemasukan dan memenuhi apa-apa syarat lain yang digariskan oleh jabatan untuk ditukar kepada status tetap.

* Transkrip antarabangsa mesti dinilai oleh NACES perkhidmatan penilaian terakreditasi dan mestilah kursus dengan penilaian kursus dan termasuk IPK.

114626_114546_Campus.jpg

Keperluan Ijazah: 36 Jam Kredit

Yuran pengajian boleh didapati di sini .

Tarikh Akhir Kemasukan

Program yang

Terima kasih kerana minat anda dalam program sarjana dalam Pentadbiran Pendidikan Tinggi di Georgia Southern University . Semasa menyiapkan 36 kelas semester dan pengalaman praktikum, pelajar kami didedahkan kepada gambaran umum tentang peranan yang berkaitan dengan akademik, perkhidmatan pelajar, dan hal ehwal perniagaan dalam amalan pentadbiran pendidikan tinggi.

Ijazah sarjana ini boleh disiapkan sama ada secara sepenuh masa atau sambilan. Program progresif kami menawarkan peluang kepada pelajar untuk memenuhi keperluan kursus di kampus dan melalui pembelajaran jarak jauh (arahan dalam talian dan persidangan video interaktif). Kursus dalam talian diajar secara asinkron, membolehkan para pelajar bekerja pada tugasan mingguan dengan pantas. Di samping itu, pelajar boleh memulakan program di mana-mana semester akademik.

Graduan program kami mempunyai kerjaya dalam bidang termasuk hal ehwal pelajar, kemasukan dan pengurusan pendaftaran, bantuan kewangan, hubungan kerajaan dan komuniti, analisis dasar, hubungan alumni, penyelidikan institusi dan dasar, dan pentadbiran olahraga. Alumni kami bekerja di kolej dan universiti, agensi kerajaan, dan firma perundingan yang berkaitan dengan pendidikan tinggi

114627_114547_Freedom-SweetheartCircle.jpg

Program diajar dalam:
English

Lihat 16 lagi program yang ditawarkan oleh Georgia Southern University »

Tarikh Akhir Kemaskini May 26, 2019
Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Sep 2019
Jan 13, 2020
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
9,406 USD
Tuisyen luar negeri: $ 9,406 setiap semester.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 13, 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Mei 18, 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 17, 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 11, 2021
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 13, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Mei 18, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Ogo 17, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 11, 2021

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Graduate Degree in Higher Education at Georgia Southern University College of Education