Ijazah Sarjana Kejuruteraan Awam dalam Perniagaan Analytics (MSBA) direka oleh fakulti kami dengan input rakan kongsi korporat kami untuk memastikan kami menyampaikan profesional siap sedia prestasi yang tuntutan pasaran. Kami membangunkan pemecah masalah yang boleh mengambil data dari wawasan untuk memberi kesan, dan boleh menambah nilai kepada mana-mana organisasi dari hari ke hari.

Program Sarjana dalam Perniagaan Analytics memperkasakan pelajar kami dengan:

 • Keupayaan - Untuk menentukan masalah perniagaan yang dapat diselesaikan melalui penggunaan data dan analisis
 • Pengetahuan - Untuk menentukan metodologi yang diperlukan untuk menangani cabaran perniagaan semasa
 • Keyakinan - Untuk menggunakan kesimpulan analisis mereka dengan berkesan untuk membentuk keputusan perniagaan yang kritikal
Tumpu kepada projek pembelajaran pengalaman dengan rakan kongsi korporat kami dan gunakan data runcit sebenar dari perkongsian korporat Pusat Runcit yang unik untuk kami.
Jefrey Camm Associate Dekan Perniagaan Analytics dan Inmar Kerusi Presiden Analytics Perniagaan
"Program Wake Forest MSBA disambungkan ke pasaran, di mana peluang dalam bidang analisis perniagaan meletup. Melalui kampus dan program dalam talian kami, kami menyediakan kemahiran teknikal yang diperlukan, ketajaman perniagaan, dan pembelajaran pengalaman untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran untuk memacu analisis ke tindakan. "

Program On-Campus

 • Lokasi: Winston-Salem, NC
 • Tempoh: 10 bulan
 • Kelayakan: Lulusan kolej terkini dengan pengalaman kerja pasca siswazah yang terhad atau tidak
 • Kelebihan: Lancarkan kerjaya anda dalam peranan didorong analisis

Program Dalam Talian

 • Lokasi: Bilik Darjah Dalam Talian
 • Tempoh: 2 tahun
 • Kelayakan: Pakar bekerja dengan lebih daripada dua tahun pengalaman kerja sepenuh masa, pasca siswazah
 • Kelebihan: Meningkatkan kemahiran profesional anda dan bergerak ke hadapan dalam kepimpinan semasa masih bekerja sepenuh masa

Sorotan Program

The Wake Forest School of Business telah merangka program MSBA dengan input rakan kongsi korporat kami untuk memenuhi keperluan industri mereka. Maklumbalas mereka adalah jelas - kami memerlukan penganalisis siap prestasi yang menunjukkan pengetahuan perniagaan dan kemahiran komunikasi yang luar biasa.

Graduan program MSBA Wake Forest akan dilengkapi dengan kemahiran yang boleh dipasarkan yang dihargai oleh majikan teratas:

 • Keupayaan untuk mengenalpasti dan menentukan masalah perniagaan yang dapat diselesaikan melalui penggunaan data dan analisis
 • Pengetahuan untuk menentukan metodologi analisis yang sesuai untuk menangani cabaran perniagaan semasa
 • Kepakaran untuk menjalankan analisis yang berharga dengan pemahaman yang menyeluruh tentang metodologi dan andaian
 • Keyakinan dan keupayaan untuk secara efektif menyampaikan hasil analisa kepada semua pihak berkepentingan

Kelayakan

Untuk layak untuk program MSBA, anda mesti memegang atau mengejar ijazah sarjana muda dari institusi yang diakreditasi. Penyelesaian kerja kursus dalam kalkulasi dan statistik diperlukan. Program kami direka untuk graduan kolej baru-baru ini dengan pengalaman bekerja pasca siswazah yang terhad atau tidak.

STEM / OPT Certified

Program Wake Forest MSBA adalah STEM dan OPT yang disahkan, menyediakan peluang pekerjaan yang lebih baik untuk pelajar antarabangsa. Pensijilan STEM dan OPT boleh membenarkan pelajar bekerja selama tiga tahun di AS semasa bekerja dengan syarikat untuk mendapatkan visa kerja. Latihan Praktikal Pilihan (OPT) adalah tempoh di mana pelajar siswazah dan siswazah dengan status Visa F-1 yang telah menamatkan atau telah mengikuti ijazah mereka selama lebih daripada sembilan bulan dibenarkan bekerja selama satu tahun di Amerika Syarikat pada visa pelajar dengan matlamat untuk mendapatkan latihan praktikal untuk melengkapkan pendidikan mereka. Pensijilan STEM membolehkan pelanjutan 24 bulan OPT pasca siap, dan tersedia untuk siswazah program Wake Forest MSBA.

Pelajar antarabangsa sentiasa mempunyai pilihan untuk menggunakan latihan mereka untuk meneruskan peluang kerjaya di negara asal mereka, atau mencari syarikat AS yang ingin mengisi jawatan di luar negara dengan siswazah MSBA. Kesediaan Pasaran Wake Forest

Program diajar dalam:
 • English
Wake Forest University - School of Business

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Wake Forest University - School of Business »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 13, 2019
Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Julai 2020
Duration
10 - 24 
Sepenuh masa
Price
51,084 USD
tahun akademik penuh
Deadline
Nov 1, 2019
Early Application Deadline (non-binding). International Application Deadline: March 1
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2020
End Date
Mei 2021
Tarikh tutup permohonan
Nov 1, 2019
Early Application Deadline (non-binding). International Application Deadline: March 1

Julai 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Nov 1, 2019
Early Application Deadline (non-binding). International Application Deadline: March 1
End Date
Mei 2021