Baca keterangan rasmi

Melancarkan laluan kerjaya anda dalam konteks perniagaan yang kompetitif menuntut bukan sahaja pengetahuan dan pengalaman praktikal, tetapi juga pandangan global yang luas mengenai trend terkini dalam perniagaan. Dalam zaman perubahan eksponen, profesional muda mesti berkembang maju dalam keadaan yang paling kompleks dan tidak menentu. Perubahan itu adalah global, dan begitu juga cabaran yang harus dihadapi para profesional setiap hari.

Mana-mana latar belakang akademik anda, set kemahiran perniagaan yang mantap menjadi faktor utama dalam kemajuan kerjaya anda. Peluang perniagaan dan pembangunan kerjaya korporat akan bergantung kepada cara anda melihat dunia dan kelajuan dan pemikiran strategik di mana anda mengambil tindakan.

Master of Business Management di EGADE adalah program intensif yang direka untuk profesional peringkat awal yang memulakan jalan kerjaya yang tinggi.

Memperolehi kecekapan perniagaan dan mengukuhkan watak kepimpinan yang pintar dan kolaboratif untuk menetapkan peraturan baru dalam senario perniagaan global.

Ambil langkah pertama ke dalam kerjaya eksponen dan tentukan semula matlamat anda dalam persekitaran global, pelbagai dan mencabar di sekolah perniagaan utama Amerika Latin.

 • Format: Penuh masa
 • Tempoh: 1 tahun
 • Lokasi: Monterrey
 • Kemasukan Program: Terbuka untuk Kemasukan
 • Pengambilan Program Seterusnya: September 2018
 • Bahasa Inggeris
 • Pengalaman profesional: Profesional muda atau siswazah terkini dengan pengalaman bekerja sepenuh masa 0-2 tahun
 • Pilihan Pengubahsuaian: Kajian Rendam Global, Pertukaran Antarabangsa, Internships Global, Pilihan Dwi-darjah

Pengalaman pembelajaran transformasi dan bersepadu

Mengalami persekitaran pembelajaran yang bersifat kolaboratif dan bersilang di mana anda boleh bekerja bersama-sama dengan pelbagai kumpulan rakan-rakan yang dinamik dan bermotivasi tinggi. Mempercepat kecekapan perniagaan dan pengurusan anda melalui projek transformasi korporat sepanjang tahun dengan organisasi global terkemuka.

Pada akhir program 12-bulan, anda akan dilengkapi untuk menyertai dan mengambil bahagian dalam pasukan berprestasi tinggi dalam organisasi global.

Mempercepatkan Prospek Kerjaya Anda

Program Pengurusan Sarjana dalam Perniagaan memberikan anda daya saing untuk berjaya dalam karier anda dan meningkatkan prospek anda sekarang dan di masa depan. EGADE Business School menggalakkan kepimpinan sebagai pemangkin kepada perubahan dan sebagai transformasi profesional dan peribadi yang benar. Sumber yang disediakan untuk meningkatkan transformasi ini termasuk:

Program Pembangunan Bakat

Penilaian kemahiran kepimpinan 360 ° bertujuan untuk mendiagnosis dan mengembangkan kecekapan anda untuk meningkatkan daya saing anda dalam persekitaran perniagaan yang lebih menuntut.

Perkhidmatan Kerjaya

Mentor bimbingan akan mengambil kerjaya profesional anda ke peringkat seterusnya, dan memudahkan akses perekrut kepada profil yang lebih sesuai dengan keperluan anda.

Jurulatih Eksekutif

Sesi latihan eksekutif akan membantu anda mengembangkan dan meningkatkan kemahiran pengurusan anda. Proses kejurulatihan meningkatkan produktiviti, meningkatkan prestasi, pengurusan, dan penggunaan masa. Ia termasuk penyertaan dalam bengkel mengenai penjenamaan peribadi, wawancara, résumé dan penulisan surat lamaran, pangkat lif, rundingan, alat carian kerja dan penilaian proses pengambilan pekerja.

Pembelajaran dunia nyata

Selama 12 bulan, program ini akan memberi anda penyelaman mendalam ke dalam organisasi global. Melalui kumpulan pelajar Program Perikatan Korporat EGADE ditugaskan kepada organisasi global terkemuka. Kumpulan-kumpulan ini akan direndam dalam cabaran transformasi perniagaan yang akan menjadi keutamaan dan keutamaan bagi syarikat. Terbenam dalam organisasi selama 12 bulan, tempoh praktikum ini akan membolehkan anda memahami cabaran dari dalam dan menyediakan penyelesaian yang boleh dipercayai, boleh dilaksanakan untuk organisasi, dan pada kepelbagaian yang sama dengan kemahiran anda. Anda juga akan mempunyai peluang untuk membangunkan hubungan jangka panjang untuk menyokong matlamat kerjaya anda yang lebih luas.

Pengalaman Hands-on

Letakkan kemahiran anda ke dalam amalan dan dapatkan pengalaman secara langsung dengan bekerja pada projek kehidupan sebenar. Anda dan rakan-rakan anda akan dibimbing melalui proses pembelajaran oleh fasilitator yang berbeza seperti mentor korporat, jurulatih fakulti pakar, dan pemimpin pasukan. Model Pembelajaran Berasaskan Projek (PBL) akan membolehkan anda bekerja pada projek yang ditugaskan oleh EGADE Business School . Untuk tujuan pembelajaran dengan melakukan, anda akan menjadi pelajar aktif, bekerja secara membina, kreatif, secara autonomi.

Kecekapan untuk Transformasi Terkemuka

Menggabungkan kemahiran yang akan melancarkan kerjaya anda seperti pemikiran sistemik, kritikal, kreatif dan reka bentuk, penyelesaian masalah, komunikasi yang berkesan, rundingan multikultural, pembelajaran sosial, inovasi, keusahawanan, dengan visi global dan minda digital.

Model Pembelajaran Inovatif

Membangunkan kemahiran anda melalui format pembelajaran dinamik yang menggabungkan pembelajaran berpasukan serentak dan tidak segerak dalam bengkel, dengan teknologi mengganggu yang membolehkan pendekatan e-pembelajaran seperti webinar, simulator perniagaan, dan perbincangan kes interaktif.

Pengalaman Sejati Global

Kembangkan pengalaman global anda dengan mengambil bahagian dalam Minggu Pengurusan Rangkuman Global Pengurusan Perniagaan dalam perniagaan di sekolah perniagaan rakan kongsi EGADE dalam Rangkaian Global untuk Pengurusan Lanjutan (GNAM), rangkaian 32 sekolah perniagaan antarabangsa yang berprestij. Berhubungan dengan rakan-rakan anda dari tempat lain di rangkaian, perniagaan tempatan pelancongan, dan bertemu dengan pakar-pakar yang memberi tumpuan kepada masalah perniagaan semasa.

Rangkaian Global

Anda akan diberikan peluang rangkaian untuk meningkatkan prospek kerjaya anda. Bina rangkaian hubungan strategik global yang kuat melalui persatuan alumni dan sambungkan secara global dengan pelajar MBA dan alumni dari 32 buah sekolah perniagaan berprestij di lima benua melalui EGADE Business School dalam Rangkaian Global untuk Pengurusan Lanjutan.

ADMISSIONS

EGADE Business School mencari pemohon berpotensi tinggi dan berpotensi dengan potensi untuk membangunkan kompetensi, watak dan visi yang diperlukan untuk membawa transformasi perniagaan.

KEPERLUAN KEMASUKAN

 • Pengalaman kerja minimum: Profesional muda atau siswazah terkini dengan pengalaman bekerja sepenuh masa 0-2 tahun
 • Rangka umur: 22-25
 • Pendidikan: lulusan universiti
 • Minimum / Purata GMAT: 550/600
 • Apa-apa keperluan khusus lain:
  • Borang Permohonan Kemasukan
  • Skor Ujian Kemasukan (PAEP atau setaraf)
  • Dua surat cadangan (profesional atau akademik)
  • Kurikulum Vitae terkini
  • Dokumentasi rasmi
  • Skor kecekapan bahasa Inggeris (TOEFL atau setaraf)
  • Penyata Tujuan (surat niat)
  • Temubual dengan Pengarah Program atau ahli Fakulti
Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh EGADE Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date