Master dalam Penerbitan Digital

Umum

Penerangan Program

Master dalam Penerbitan Digital

Master dalam Penerbitan Digital (60 ECTS) diperoleh dengan melengkapkan dua ijazah pascasiswazah, masing-masing sebanyak 30 ECTS. Ijazah lepasan ijazah ini boleh diselesaikan dalam tahun akademik yang sama, atau dalam tahun yang berlainan. Semua kursus pascasiswazah yang merupakan sebahagian daripada ijazah sarjana boleh diambil secara bebas.

PERINGATAN

Teknologi digital baru dalam reka bentuk editorial mewakili perubahan besar untuk pereka profesional. Realiti digital ini mempengaruhi kedua-dua konsep dan proses kreatif, dan pengeluaran dan penyebaran karya editorial. Buku teks dan terbitan berkala tradisional diubah dan berkembang dimensi digital baru yang memerlukan konsep lama berfikir semula dan mempelajari kaedah dan teknologi kerja baru. Penerbitan, profesional, Pereka tidak dapat mengabaikan perubahan ini. Industri penerbitan memerlukan lebih daripada biasa kepada pereka profesional dalam peralihan ini kepada teknologi baru dalam pertumbuhan yang berterusan.

Pereka kreatif mesti mempunyai sikap yang dinamik dan terbuka terhadap teknologi baru. Kursus pascasiswazah ini menyediakan peluang untuk penerbitan, profesional, perancang untuk mengikuti perkembangan rumah digital dengan teknologi digital baru.

SILIBUS

Kursus pascasiswazah ini dianjurkan dalam 10 modul dan disiapkan semasa penyerahan Projek Akhir.

  • Modul I - Penerbitan
  • Modul II - Penciptaan majalah digital interaktif. DPS
  • Modul III - Projek teras penciptaan majalah digital
  • Modul IV - Typography digunakan untuk reka bentuk penerbitan digital
  • Modul V - Kritikan dan analisis taklimat untuk Penerbitan Digital
  • Modul VI - Sintesis maklumat dan sintesis grafik dalam penerbitan digital
  • Modul VII - Kegunaan dalam penerbitan digital
  • Modul VIII - Pelaksanaan untuk membuat penerbitan digital
  • Modul IX - Pengedaran dan jualan di App Store dan Android Market
  • Modul X - Model perniagaan, iklan interaktif dan aplikasi berjenama

LEMBARAN FAKTA

Edit: Edisi Ketiga

Kelayakan: Ijazah Sarjana Muda dalam Edisi Digital yang diiktiraf oleh Universidad de Vic-UCC. Pelajar tanpa ijazah universiti akan menerima Diploma Pengajian Lanjutan Universiti.

Kredit: 30 ECTS

Tempoh sekolah: Dari 19 Oktober, 2015 hingga Mei 2016. Penyampaian Projek Akhir: Jun 2016

Jadual waktu: Isnin dan Rabu dari 19h hingga 22h

Mod: Di tapak

Bahasa: Bahasa Sepanyol

Harga Master: 6600 €

Akses: Graduan. Ijazah Sarjana dalam Seni Rupa dan Reka Bentuk, dan yang berkaitan dengan kategori profesional berikut: reka bentuk dalaman, reka bentuk grafik, reka bentuk perindustrian dan seni yang digunakan untuk pakaian. Profesional dari sektor ini tanpa latihan khusus tetapi siapa yang boleh menunjukkan kepakaran profesional. Pemohon akan menjalani proses pemilihan untuk penerimaan kursus.

Pemerhatian: Kursus bahasa Sepanyol intensif untuk pelajar asing bersedia untuk memohon kepada Ijazah Sarjana (kursus pilihan). Dari 10 hingga 10 Oktober, 2; dari Isnin hingga Jumaat (4h / hari) - 395 €.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Baca lebih lanjut

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Baca Ringkas