Master seni / master pentadbiran perniagaan perniagaan antarabangsa

ERC Institute

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Master seni / master pentadbiran perniagaan perniagaan antarabangsa

ERC Institute

Pengenalan

University of Greenwich MBA adalah ijazah Sarjana yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang pentadbiran dan pengurusan perniagaan. Ia menyediakan pengurus kepimpinan organisasi dan membuat keputusan dengan meneliti setiap fungsi perniagaan seterusnya. Melalui asas ini luas, MBA memberi tumpuan kepada disiplin integratif strategi perniagaan dan pengurusan perubahan, yang membawa kepada projek perundingan dunia sebenar dan sekeping individu penyelidikan perniagaan, dikemukakan sebagai disertasi. Program ini pendekatan kepimpinan mengikut tema dari titik permulaan kreativiti, praktikal dan kepintaran sosial, dan memberi tumpuan kuat pada pembangunan peribadi peserta termasuk pengurusan kerjaya.

Program MBA Perniagaan Antarabangsa meneroka kerumitan dan kepelbagaian perniagaan dalam dunia yang semakin saling berkaitan dan direka untuk mencerminkan penekanan yang lebih kepada perspektif pelbagai disiplin dan antarabangsa berikutan perkembangan pasaran hari ini dan juga jangkaan majikan untuk mengintegrasikan pengetahuan teori dan digunakan kemahiran dalam latihan tenaga kerja yang moden.

Program ini akan membantu pelajar membangunkan kemahiran dalam menilai persekitaran global untuk perniagaan, mengenal pasti peluang perniagaan antarabangsa yang baru dan menganalisis pasaran antarabangsa dan industri. Satu ciri tertentu program ini adalah perkaitan perdagangan dan pekerjaan, yang direka untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran terutamanya dicari oleh majikan.

University of Greenwich, UK

University of Greenwich telah menyediakan program-program kerjaya berorientasikan selama lebih 100 tahun. Pelajar yang mengikuti program ini akan menemui cara-cara inovatif untuk mempelajari pengajaran tradisional disokong oleh sumber dalam talian, dalam persekitaran pembelajaran maya dan ini juga ditambah dengan latihan simulasi perniagaan dan permainan praktikal. Program Universiti sentiasa disemak semula untuk mencerminkan keutamaan perniagaan semasa dan permintaan majikan melalui forum-forum perniagaan dengan pemimpin perniagaan tempatan. Ini memastikan pelajar dilatih dalam permohonan perniagaan yang relevan ERCI mengadakan kelas-kelas pada sistem kuliah-tutorial. Nisbah purata guru-pelajar untuk kuliah dan tutorial adalah seperti berikut:

  • Kuliah - 150 Pelajar 1 Pensyarah
  • Tutorial - 35 Pelajar 1 Tutor

Penghantaran Kursus dan Tempoh

Pelajar yang mengikuti program MBA Perniagaan Antarabangsa akan dijangka siap 9 modul pengajian akademik (termasuk Ijazah Sarjana 10,000 perkataan tesis), sebagai sebahagian daripada keperluan akademik dan profesional kursus ini.

Program ini boleh didapati dalam mod penuh dan separuh masa, dan akan mengambil 18 bulan untuk disiapkan. Pelajar akan mengikuti 3 semester pengajian akademik, dan dijangka siap antara 45 kredit untuk 60 kredit setiap semester. Pelajar sepenuh masa akan menghadiri kelas 5 hari seminggu pada hari bekerja, manakala pelajar separuh masa akan menghadiri kelas 3-4 kali seminggu pada hari minggu.

Ketersediaan Kursus

Pengambilan untuk program MBA Perniagaan Antarabangsa disediakan 3 kali setahun. Semua permohonan hendaklah dikemukakan kepada ERCI tidak lewat dari 1 bulan sebelum tarikh permulaan kuat kuasa.

Rangka Kerja Penilaian

Kursus dinilai oleh gabungan kerja kursus, tugasan dan peperiksaan praktikal. Penilaian formatif juga akan dimasukkan, dan juga diri dan rakan-penilaian dan projek penyelidikan.

Catatan

Calon matang yang berumur lebih daripada 25 yang ingin memohon untuk kemasukan terus ke Master UOG yang Sastera / Sarjana Pentadbiran Perniagaan Perniagaan Antarabangsa, yang memegang sekurang-kurangnya Diploma dan mempunyai sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman kerja pengurusan, akan diperlukan untuk menjalani temuduga yang dikendalikan oleh Ketua Pegawai Operasi ERCI ini / Pengarah Akademik bagi menilai kesesuaian kemasukan ke program tersebut. Setelah selesai temuduga, kes akan dibentangkan kepada UoG Program Pemimpin untuk penilaian.

Keperluan Pengijazahan

Pelajar mesti berjaya lengkap, atau dikreditkan dengan, sekurang-kurangnya 180 kredit, di mana sekurang-kurangnya 150 mesti berada pada tahap yang lepasan ijazah, dalam tempoh yang ditetapkan pengajian seperti yang ditetapkan oleh Universiti.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Mei 2019
Okt. 2019
Duration
Tempoh
18 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
22,100 SGD
23800 SGD untuk Pelajar Tempatan
Information
Deadline
Permintaan Maklumat
The next intake will be in October 2016
Locations
Singapura - Singapore
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
The next intake will be in October 2016
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Mei 2019
Singapura - Singapore
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
The next intake will be in October 2016
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Okt. 2019
Singapura - Singapore
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat