Sarjana Sains dengan utama dalam program Pengurusan (MSM) adalah program siswazah 36 jam yang direka untuk membangunkan atau meningkatkan kemahiran pengurusan peribadi dan teknikal yang diperlukan untuk berfungsi dengan lebih berkesan dalam arena pentadbiran dalam perniagaan swasta dan agensi awam.

Kurikulum ini dianjurkan sekitar tema "kepimpinan, " dan kursus yang ditawarkan mengembangkan lima elemen penting:

 • menjadi orang yang kejujuran dan integriti.
 • memahami cara kerja dunia di dalam dan di luar
  organisasi.
 • membayangkan arah yang ke arah mana organisasi atau kumpulan
  perlu bergerak.
 • memutuskan antara mana-mana beberapa pilihan bagaimana untuk menyelesaikan masalah dan
  mencapai matlamat.
 • menggerakkan individu untuk bekerjasama ke arah akhir yang sama.

Program ijazah direka untuk membolehkan pelajar mengaplikasikan konsep teori yang semakin canggih kepada penyelesaian masalah pengurusan praktikal.

MSM adalah program ijazah berorientasikan kerjaya dengan memberi penekanan kepada pengetahuan dan kemahiran dalam bekerja dengan dan orang-orang terkemuka dalam persekitaran yang organisasi. Program ini berkisar yang sesuai untuk kepimpinan pengkhidmatnya yang berada di kedua-dua sastera pengurusan kualiti dan tradisi Kristian. Strategi, membuat keputusan, kualiti, dan dinamik perubahan dalam organisasi semua diterokai dalam kurikulum.

Sarjana Sains dengan utama dalam program Pengurusan termasuk kursus Pengurusan Gunaan Projek, yang berfungsi sebagai elemen mengintegrasikan pelbagai bidang pengajian. Pelajar memilih masalah perniagaan yang berkaitan dengan tanggungjawab profesional mereka sendiri dan kertas lengkap yang memenuhi keperluan profesional mereka.Melalui reka bentuk, pelaksanaan, dan pembentangan rasmi kertas penting, pelajar itu menunjukkan keupayaan untuk menggunakan pengetahuan teori kepada penyelesaian masalah pengurusan praktikal.

Kurikulum ini akan siap dalam perintah itu ditubuhkan oleh Indiana Wesleyan University. Indiana Wesleyan University berhak untuk mengubah suai kurikulum seperti yang diperlukan.

Fokus Program

Menyediakan pendidikan yang pelajar perlu untuk pelbagai perkhidmatan dan perniagaan kerjaya awam dan untuk melanjutkan pelbagai dan jenis kerjaya yang ada pada mereka.

Menyediakan pelajar pendidikan tetapi praktikal yang komprehensif melalui kurikulum intensif dalam pengurusan / kepimpinan dan sains sosial yang berkaitan. Kurikulum seperti ini akan membolehkan pelajar untuk mengkaji, menganalisis, dan menilai masalah dari perspektif yang luas.

Untuk menyediakan pelajar dengan kedua-dua kemahiran kualitatif sains pengurusan dan kemahiran manusia yang diperlukan untuk keberkesanan dalam kepimpinan dan perubahan kemudahan.

Untuk memberi kefahaman tentang kepentingan pemakaian prinsip-prinsip Kristian dalam persekitaran pengurusan.

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date