master sains dengan utama dalam pengurusan (msm)

Umum

4 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sarjana Sains dengan utama dalam program Pengurusan (MSM) adalah program siswazah 36 jam yang direka untuk membangunkan atau meningkatkan kemahiran pengurusan peribadi dan teknikal yang diperlukan untuk berfungsi dengan lebih berkesan dalam arena pentadbiran dalam perniagaan swasta dan agensi awam.

Kurikulum ini dianjurkan sekitar tema "kepimpinan, " dan kursus yang ditawarkan mengembangkan lima elemen penting:

 • menjadi orang yang kejujuran dan integriti.
 • memahami cara kerja dunia di dalam dan di luar
  organisasi.
 • membayangkan arah yang ke arah mana organisasi atau kumpulan
  perlu bergerak.
 • memutuskan antara mana-mana beberapa pilihan bagaimana untuk menyelesaikan masalah dan
  mencapai matlamat.
 • menggerakkan individu untuk bekerjasama ke arah akhir yang sama.

Program ijazah direka untuk membolehkan pelajar mengaplikasikan konsep teori yang semakin canggih kepada penyelesaian masalah pengurusan praktikal.

MSM adalah program ijazah berorientasikan kerjaya dengan memberi penekanan kepada pengetahuan dan kemahiran dalam bekerja dengan dan orang-orang terkemuka dalam persekitaran yang organisasi. Program ini berkisar yang sesuai untuk kepimpinan pengkhidmatnya yang berada di kedua-dua sastera pengurusan kualiti dan tradisi Kristian. Strategi, membuat keputusan, kualiti, dan dinamik perubahan dalam organisasi semua diterokai dalam kurikulum.

Sarjana Sains dengan utama dalam program Pengurusan termasuk kursus Pengurusan Gunaan Projek, yang berfungsi sebagai elemen mengintegrasikan pelbagai bidang pengajian. Pelajar memilih masalah perniagaan yang berkaitan dengan tanggungjawab profesional mereka sendiri dan kertas lengkap yang memenuhi keperluan profesional mereka.Melalui reka bentuk, pelaksanaan, dan pembentangan rasmi kertas penting, pelajar itu menunjukkan keupayaan untuk menggunakan pengetahuan teori kepada penyelesaian masalah pengurusan praktikal.

Kurikulum ini akan siap dalam perintah itu ditubuhkan oleh Indiana Wesleyan University. Indiana Wesleyan University berhak untuk mengubah suai kurikulum seperti yang diperlukan.

Fokus Program

Menyediakan pendidikan yang pelajar perlu untuk pelbagai perkhidmatan dan perniagaan kerjaya awam dan untuk melanjutkan pelbagai dan jenis kerjaya yang ada pada mereka.

Menyediakan pelajar pendidikan tetapi praktikal yang komprehensif melalui kurikulum intensif dalam pengurusan / kepimpinan dan sains sosial yang berkaitan. Kurikulum seperti ini akan membolehkan pelajar untuk mengkaji, menganalisis, dan menilai masalah dari perspektif yang luas.

Untuk menyediakan pelajar dengan kedua-dua kemahiran kualitatif sains pengurusan dan kemahiran manusia yang diperlukan untuk keberkesanan dalam kepimpinan dan perubahan kemudahan.

Untuk memberi kefahaman tentang kepentingan pemakaian prinsip-prinsip Kristian dalam persekitaran pengurusan.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Kolej Pengajian Dewasa dan Profesional (CAPS) menghidangkan penduduk dewasa dengan pelbagai program yang dirancang untuk memenuhi keperluan pendidikan khalayak dewasa tertentu. Indiana Wesleyan Univer ... Baca lebih lanjut

Kolej Pengajian Dewasa dan Profesional (CAPS) menghidangkan penduduk dewasa dengan pelbagai program yang dirancang untuk memenuhi keperluan pendidikan khalayak dewasa tertentu. Indiana Wesleyan University memahami keperluan khusus orang dewasa yang berminat untuk menerima rakan bersekutu, sarjana muda, atau sarjana, tetapi yang juga mesti meneruskan komitmen profesional dan peribadi mereka. Program-program di kolej ini direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan menggabungkan teori dengan pengalaman praktikal. Lebih jauh lagi, orang dewasa yang bekerja memilih Kolej Pengajian Dewasa dan Profesional IWU. IWU kini telah menjadi universiti yang paling cepat berkembang di Indiana dan salah satu yang terpantas di Amerika Syarikat IWU telah berkembang lebih dari 200 peratus sejak tahun 1990 untuk mendidik lebih dari 11,400 pelajar tahun ini, 9,000 daripadanya sedang mengikuti kursus dalam talian atau di pusat pendidikan kami di Indiana, Ohio dan Kentucky. Kemunculan populariti program kami mencerminkan reka bentuknya untuk memenuhi keperluan pendidikan khusus khalayak dewasa. Indiana Wesleyan University memahami keperluan khusus orang dewasa yang berminat untuk menerima rakan bersekutu, sarjana muda atau sarjana sementara meneruskan komitmen profesional dan peribadi mereka. Program di kolej ini direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan menggabungkan teori dengan pengalaman praktikal dan menawarkan bahan dalam format yang mudah. Struktur penghantaran dan struktur kurikulum direka khusus untuk orang dewasa yang bekerja. Program ijazah sarjana muda dan ijazah ditawarkan dengan mudah melalui kelas malam, Sabtu, dan dalam talian (melalui Internet). Kelas berasaskan laman web yang diadakan di 11 pusat pendidikan dan persidangan: Indianapolis (2), Fort Wayne, Shelbyville, Kokomo, dan Columbus, Ind; Louisville dan Lexington, Ky .; dan Cincinnati, Cleveland, dan Dayton, Ohio. Kelas-kelas juga diadakan di lebih daripada 80 lokasi di luar kampus di Indiana. Sebagai tambahan kepada program pengajarannya, CAPS menyediakan perkhidmatan sokongan luar kampus untuk semua kelasnya. Pelajar boleh mengakses perkhidmatan perpustakaan universiti khas melalui telefon, faks, e-mel atau mel, dan akan menerima bantuan dengan soalan penyelidikan atau bibliografi. Adalah matlamat CAPS bukan semata-mata untuk menyediakan kelas, tetapi untuk menyediakan "universiti lanjutan" yang direka untuk memenuhi keperluan kedua-dua pelajar dan majikan mereka membawa pendidikan berkualiti tanpa memerlukan pelajar untuk berpindah. Indiana Wesleyan University diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi * dan ahli Persatuan Pusat Utara. IWU juga diakreditasi oleh Suruhanjaya Kolej Kejururawatan Pendidikan (CCNE) dan Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE). CAPS kini mempunyai lebih daripada 23,000 wakil siswazah perkongsian pembelajaran dengan lebih daripada 500 majikan, daerah sekolah, syarikat, agensi penjagaan kesihatan dan organisasi. Baca Ringkas
Marion , Lexington , Cincinnati , Dayton + 3 Lagi Kurang