EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Universiti Pengurusan Singapura (SMU) menawarkan Sarjana Sains dalam program Inovasi (MI) secara kursus. Program baru menyampaikan kurikulum yang berkaitan dan pedagogi inovatif digunakan untuk tengah-tengah Singapura dan keperluan di rantau ini untuk mewujudkan perniagaan baru dan inovasi. Menyediakan penglibatan berdasarkan hujung minggu-12-bulan, program ini menawarkan inovasi dan keusahawanan pendidikan rentas berdisiplin dan praktikal melalui fakulti bertaraf dunia, penglibatan biasa dengan pemikiran yang terkemuka pengamal, berkhidmat belajar di luar negara di sebuah sekolah perniagaan global terkemuka, dan praktikal projek-projek inovasi. Ia direka untuk melibatkan diri, mencabar dan berkembang generasi Asia seterusnya inovasi dan pemimpin keusahawanan.

Sarjana Sains dalam program Inovasi (MI) direka untuk membenarkan profesional yang bekerja untuk melengkapkan program (sambilan) dalam empat segi lebih 12 bulan. Program MI bermula pada bulan Ogos, dan hanya terdapat satu pengambilan setiap tahun. Calon dikehendaki melengkapkan Modul, termasuk beberapa Seminar inovasi, Projek Inovasi Capstone, dan Residency Antarabangsa untuk dianugerahkan Master dalam ijazah Inovasi. Seperti tahun sebelumnya, rakan kongsi kami untuk 2013 segmen penduduk antarabangsa akan menjadi College bereputasi Babson di Amerika Syarikat (berhampiran Boston) atas dasar program pendidikan Keusahawanan yang berkualiti tinggi.

Syarat Kemasukan

  • Ijazah An sarjana muda ijazah-kanak - GMAT, GRE atau Online SMU Admissions Test. (GMAT kod institusi F8D-7V- 97) - Rakyat, PR dan semua bangsa yang menetap di Singapura. pelajar antarabangsa perlu mendapatkan visa seperti pas Kerja, Tanggungan dan lain-lain Pas sebelum berpindah ke Singapura. Mereka yang tidak mempunyai visa ini perlu memohon trek sepenuh masa untuk layak mendapat Pas Pelajar.
  • wawancara Kemasukan akan dijalankan bagi calon-calon yang disenarai pendek.

Bayaran

Permohonan (tidak dikembalikan): S $ 50 Yuran Pendaftaran * (tidak dikembalikan): - S $ 5,400 (Singapura / Singapura Penduduk Tetap) - S $ 5,500 (Lain-lain)

tuisyen ^

  • S $ 42.586 (Termasuk GST), boleh dibayar dalam empat ansuran Ansuran pertama perlu dibayar oleh Mei - S $ 12.736 ansuran Kedua dibayar oleh September - S $ 9,950 Ansuran ketiga dibayar pada bulan Disember - S $ 9,950 ansuran terakhir dibayar oleh February (Mengikuti tahun) - S $ 9,950 ^ Yuran tuisyen tidak termasuk makanan, perjalanan udara, insurans perjalanan, hidup dan perbelanjaan penginapan di Singapura dan luar negara.

  • (Tidak dikembalikan) Jumlah yang perlu dibayar atas penerimaan kepada program ini. $ 5000 akan menyumbang kepada pembayaran pertama yuran pengajian. Yuran pendaftaran termasuk matrikulasi, yuran peperiksaan, aktiviti orientasi, perpustakaan & akaun komputer.
Program diajar dalam:
  • English
Singapore Management University

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh Singapore Management University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2020
Duration
15 - 15 
Sambilan
Price
45,000 SGD
Termasuk GST
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2020
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date