The MPAcc adalah program dirancang untuk pelajar yang memegang ijazah sarjana muda dalam bidang perakaunan atau yang lain disiplin perniagaan yang mencari kerjaya dalam bidang perakaunan awam.


Sarjana Perakaunan Profesional (MPAcc) Ijazah adalah ijazah profesional yang ditawarkan terutamanya kepada mereka yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang perakaunan atau yang lain disiplin perniagaan yang mencari kerjaya dalam bidang perakaunan awam.

Untuk menggalakkan pembangunan profesional, program ini menggabungkan kajian isu-isu perakaunan semasa dengan kursus-kursus dalam bidang perniagaan lain. Matlamatnya adalah untuk meningkatkan pemahaman prinsip perakaunan asas dan permohonan mereka kepada situasi pengurusan.

Dengan menggabungkan ijazah MPAcc dengan ijazah sarjana muda perniagaan, pelajar juga boleh memenuhi keperluan pensijilan CPA 150 jam pendidikan lepasan menengah, yang diberi mandat oleh kebanyakan negeri.

Graduan akan mendapat Sarjana Perakaunan Profesional selepas melengkapkan 30 jam kredit siswazah.Pelajar juga mungkin dikehendaki untuk melengkapkan kursus preqrequisite bergantung kepada gred dan mata wang perakaunan dan kursus perniagaan lain dalam kurikulum sarjana muda mereka.

Kebanyakan kelas akan ditawarkan pada lewat petang dan malam dan program ini boleh diselesaikan secara sepenuh masa atau secara sambilan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Butler University College of Business Administration »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
15,000 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date