Program Sarjana Pentadbiran / Pengurusan Sumber Manusia direka bentuk untuk meningkatkan kemahiran pengurusan pelajar perlu berfungsi dengan berkesan dalam sesebuah organisasi. Pelajar-pelajar belajar untuk mensintesis konsep perniagaan dan amalan dibentangkan dalam program ini untuk membangunkan penyelesaian untuk situasi pengurusan khusus ditemui dalam persekitaran organisasi. Bidang tumpuan termasuk pembangunan modal insan, pelaksanaan inisiatif organisasi, konflik urusan, memupuk kreativiti, inovasi melalui reka bentuk organisasi, dan menguruskan dalam persekitaran yang silang budaya.

Program Sarjana Pengurusan di University of Phoenix menggunakan pembelajaran berasaskan masalah di mana pelajar memperbaiki kemahiran menyelesaikan masalah mereka bersama-sama dengan komunikasi, kreativiti, maklumat penggunaan, dan kemahiran kritikal-pemikiran.Ia dinilai atas dasar mereka menggunakan proses penyelesaian masalah (yang menggaji rubrik umum) dan kemahiran komunikasi dan kritis-pemikiran mereka semasa persembahan mereka. Pasukan pembelajaran akan menggunakan prinsip penandaarasan sepanjang program untuk penyelidikan penyelesaian yang paling kreatif untuk masalah. Ini akan memperkayakan alternatif yang pelajar diambil kira dalam menilai kemungkinan penyelesaian kepada masalah.

Dalam pengkhususan MM / HRM, pelajar akan menimbulkan masalah perniagaan yang kompleks menyelesaikan senario melukis atas kemahiran dan kecekapan menguasai semasa program ini. Pelajar akan mendapat pengalaman dalam menyuling keadaan menjadi masalah perniagaan yang jelas untuk mengeksploitasi peluang pengurusan yang untuk sebuah organisasi pilihan mereka. Mereka akan menggunakan alat-alat perniagaan dan konsep untuk menganalisis pelbagai penyelesaian alternatif, dan akan menerima maklum balas mengenai pilihan yang mereka buat.Mereka akan mempertahankan penyelesaian mereka dan mencadangkan tindakan dan metrik penilaian berasaskan prestasi bagi masalah perniagaan.

MM / HRM terdiri daripada 45 jam kredit dan termasuk tiga kursus kemahiran (MMPBL / 501, MMPBL / 502, MMPBL / 503) yang boleh berpuas hati menggunakan kerja kursus sarjana muda. Pelajar juga boleh mengetepikan tambahan sembilan kredit menggunakan kursus siswazah dan layak untuk satu jam penduduk 27 kredit.


Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh University of Phoenix Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date