Master Pengajaran (menengah)

University of Newcastle

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Master Pengajaran (menengah)

University of Newcastle

Guru dalam permintaan


Sekarang adalah masa yang baik untuk anda untuk mendapatkan ke dalam pengajaran. Guru adalah permintaan di peringkat nasional dan antarabangsa, dan permintaan ini hanya dijangka meningkat kerana tenaga kerja pengajaran semasa mencapai umur persaraan.

Menurut Jabatan NSW Pelajaran, permintaan untuk guru-guru amat kuat dalam bidang pengajaran menengah matematik, sains, teknologi, Bahasa Inggeris, pendidikan khas, pengajian undang-undang, pengajian perniagaan dan perdagangan.

Walau bagaimanapun, guru-guru semua mata pelajaran menengah dan guru sekolah rendah dapat mencari kerja, sering sepenuh masa, dan sudah tentu sebagai guru kasual dan sementara di NSW. peluang yang sama untuk graduan wujud seluruh sistem Negeri dan Wilayah pendidikan dan juga dalam Katolik dan sekolah bebas.

laluan kerjaya A ganjaran


Pengajaran adalah kerjaya yang amat memuaskan, di mana anda boleh mempunyai kesan yang besar dalam pendidikan anak-anak muda, aspirasi kerjaya dan kehidupan mereka.

Kerja anda di sekolah boleh memberi kesan positif kepada masyarakat tempatan dan juga menyumbang kepada penciptaan dunia yang lebih baik. Pada terasnya, pengajaran adalah etika dan politik kerja yang kritikal kepada bagaimana masyarakat fungsi.

Terdapat juga peluang untuk kenaikan pangkat dalam pengajaran serta banyak peluang untuk menggunakan ijazah pengajaran sebagai asas untuk pekerjaan lain dalam pekerjaan lain.

A pasport untuk perjalanan


Terdapat peluang yang hebat untuk guru-guru untuk mengambil pengetahuan profesional mereka dan bekerja di seluruh dunia. Pengambilan graduan pengajaran Australia amat kuat di negara-negara di seluruh Asia, United Kingdom dan Amerika, tetapi peluang yang sama boleh didapati di seluruh dunia.

Mengajar untuk anda?


Sarjana Pengajaran program (Menengah) bertujuan untuk membangunkan pengetahuan, kemahiran dan pelupusan perlu untuk kerjaya yang sangat berjaya dalam pengajaran. Siswazah dari program ini akan diiktiraf sebagai guru di New South Wales, dan akan dapat untuk mencari pekerjaan sebagai Tahun 7-12 (Menengah) guru-guru dalam dan di luar Kerajaan NSW, Katolik, dan sektor sekolah bebas.

Program ini bertujuan untuk membangunkan graduan yang guru inspirasi dengan keupayaan untuk bertindak secara profesional, beretika dan berkesan di destinasi sekolah menengah mereka; ulama berwawasan dengan keupayaan untuk melibatkan diri dalam siasatan rasional ke dalam kurikulum, dasar dan amalan; dan pemimpin yang inovatif dengan keupayaan untuk memainkan peranan yang membina dalam wacana awam dan di luar pendidikan.

Program Sarjana Pengajaran (Menengah) ditawarkan sebagai program sepenuh masa dua tahun atau separuh masa yang sama. Pelajar akan melengkapkan bersamaan 60 hari pengalaman profesional dalam tetapan sekolah berkaitan.

Apa yang anda pelajari


Program Sarjana Pengajaran (Menengah) menyediakan anda untuk kelas, dan termasuk dua tempoh hands-on latihan mengajar di sekolah.

Di sekolah pengalaman profesional diselia oleh pihak sekolah atau universiti kakitangan dan mungkin melibatkan penempatan di sekolah-sekolah di kawasan-kawasan geografi di luar kawasan Newcastle.

Dengan siapnya program ini, pelajar dijangka untuk memenuhi pelbagai kompetensi pengajaran profesional dan memenuhi Piawaian Siswazah Level Profesional Pengajaran NSW Institut Guru.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
18,200 AUD
Locations
Australia - Newcastle, New South Wales
Tarikh mula: Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Australia - Newcastle, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Price
Ini adalah yuran tuisyen tahunan bagi tahun 2010.