Master pendidikan dalam pendidikan rendah dan menengah (kurikulum, penilaian dan pengajaran)

Umum

Penerangan Program

General Tinjauan M.Ed. Elementary and Secondary Education - Kurikulum, Penilaian dan Pengajaran Kepekatan

Program Sarjana Pendidikan di Elementary Pendidikan atau Pendidikan Menengah dengan kepekatan dalam Kurikulum, Penilaian dan Pengajaran direka untuk rendah, tahap pertengahan, dan guru-guru sekolah menengah yang, sambil terus kerjaya dalam pengajaran di bilik darjah, berusaha untuk memikul tanggungjawab dan kepimpinan peranan dalam meningkatkan prestasi pelajar berkenaan dengan standard negeri dan persekutuan dengan memberi tumpuan kepada bidang kurikulum, penilaian, dan didikan. The M.Ed. program ditawarkan di dalam kampus dan program dalam talian. Mendapat sekurang-kurangnya 33 kredit diperlukan.

Kolej Pendidikan dan Pembangunan Manusia adalah pembekal terbesar ijazah dan lulus program pendidikan profesional dan penyelidikan dasar pendidikan di Maine. program siswazah Kolej menyediakan guru-guru dan pakar lain untuk menggunakan pengetahuan berasaskan penyelidikan, pengalaman bidang diuji dan teknologi terkini untuk membantu menangani perubahan keperluan sekolah, kolej, kanak-kanak dan keluarga. Seperti rumah program penyelidikan dan pembangunan profesional di seluruh negeri, serantau dan nasional, kerja Kolej dimaklumkan dan inovatif.

program Siswazah direka untuk memperkaya dan memperluaskan teori, amalan dan kepimpinan. Ciri utama kerja siswazah di Kolej adalah mentor bekerja rapat dengan penasihat fakulti yang matlamat adalah untuk memastikan program pelajar memenuhi keperluan yang unik. kelas kecil, yang diketuai oleh fakulti diiktiraf secara meluas, menggalakkan perbahasan, pertanyaan, dan perbincangan berdasarkan pengalaman sebenar dan isu-isu semasa. Fleksibiliti dibina ke dalam program individu untuk membolehkan impak yang besar dalam bidang-bidang tertentu yang diperlukan. Komitmen sama untuk pertumbuhan individu dan pertanyaan adalah berakar umbi dalam jangkauan dan pendidikan jarak jauh. ahli fakulti perjalanan di seluruh negeri ini setiap tahun untuk mengajar kursus siswazah dan berunding dengan kohort pelajar yang tinggal terlalu jauh dari kampus untuk berulang-alik yang munasabah, dan menawarkan banyak kursus menggunakan format jarak.

Keperluan Program

Program asas untuk M.Ed. ini program termasuk keperluan kursus berikut:

 • EHD 520: Penilaian Pendidikan
 • EHD 521: Penilaian Instruction
 • EHD 533: Dynamics Kurikulum
 • SAR 540: Pengenalan kepada Pelajar Berisiko
 • EHD 586: Seminar Penyelidikan Tindakan dalam Prek-12 Sekolah
 • EHD 587: Praktikum: Penyelidikan Tindakan dalam Prek-12 Sekolah
 • EAD 551: Dynamics Perubahan di Sekolah
 • EDT 520: Kaedah Pengajaran dengan Teknologi Komputer
 • Tiga Elektif - Elektif mesti diluluskan oleh penasihat mereka (kursus dalam teknologi, dalam bidang pendidikan khas dan dalam bidang kandungan yang sangat disyorkan).

Perihal Kursus Sarjana Pendidikan (M.Ed.) dalam Pendidikan Asas atau Pendidikan menengah diberikan setelah selesai program dirancang kajian yang merangkumi sekurang-kurangnya 33 jam semester. Waktu-waktu semester mungkin termasuk sehingga 6 jam kerja kursus pemindahan yang diluluskan dari sebuah kolej yang diiktiraf sepenuhnya atau universiti yang boleh diterima di institusi tersebut sebagai memenuhi sebahagian daripada keperluan untuk ijazah sarjana, atau sehingga 12 jam kerja kursus pemindahan yang diluluskan dari Universiti Maine. Sebagai ganti tesis, M.Ed. ini program memerlukan penyiapan projek penyelidikan tindakan, secara amnya pada tahun akhir pengajian. Tujuan peraturan ini adalah untuk membolehkan demonstrasi pembelajaran yang telah berlaku di seluruh program ini secara keseluruhannya. Semua kerja untuk M.Ed. program mesti diselesaikan dalam tempoh enam tahun matrikulasi.

MAKLUMAT PERMOHONAN

Pemohon bagi M.Ed. ijazah dalam Pendidikan Asas atau Pendidikan menengah dijangka telah menamatkan program persediaan yang membawa kepada pensijilan guru. Pemohon untuk kemasukan yang mencapai GPA ijazah sebanyak 3.0 atau lebih (pada skala 4 mata) tidak perlu mengambil ujian kemasukan. Mereka yang mempunyai GPA mahasiswa di bawah 3.0 dijangka mengambil Ujian Miller Analogi (atau GRE) dan mengemukakan MAT mereka (atau GRE) skor kepada Sekolah Siswazah.

Apabila anda sudah bersedia untuk memohon, sila semak Arahan Permohonan pertama. Kemudian, lengkapkan permohonan dalam talian anda.

Untuk maklumat lanjut mengenai kemasukan ke program ini, sila hubungi:

 • Owen Maurais (Owen_Maurais@umit.maine.edu) atau
 • Dr. John Maddaus (John_Maddaus@umit.maine.edu)
umoed01

Apa yang boleh saya lakukan dengan M.Ed. Elementary and Secondary Education - Kurikulum, Penilaian dan Pengajaran Kepekatan?

Pelajar-pelajar kita mendapat kemahiran yang berharga dalam kepimpinan dan berkesan pengajaran dan kemahiran dalam menjalankan penyelidikan tindakan terhadap amalan pendidikan.

graduan kita mempunyai kepakaran dalam kaedah baru penilaian dan keuntungan strategi dan alat-alat untuk menilai proses pembelajaran pelajar. Dengan pengetahuan dan pengalaman yang anda akan mempunyai keupayaan menilai, mengubah suai dan mencadangkan matlamat dan strategi alternatif dalam pembelajaran reka bentuk, Arahan dan penilaian.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered ... Baca lebih lanjut

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered by leading faculty, in areas such as business, social work, bioinformatics, digital curation, and engineering. Baca Ringkas