Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Licensure Pengajaran Anda untuk mula-mula Melalui Kelapan-Penggred

Individu yang mempunyai keinginan untuk mengajar dan di luar ijazah sarjana muda pendidikan boleh mendapat kemahiran dan pengetahuan untuk memimpin bilik darjah rendah. Dengan kurikulum yang diluluskan oleh Lembaga Negeri Arizona Pendidikan, Tuhan kita Pendidikan (MEd) dalam Pendidikan Asas menyediakan anda untuk mencapai pelesenan guru awal anda. Ditawarkan dalam talian oleh College of Education, tuan ini dalam program pendidikan dasar menyediakan latihan dan permohonan untuk membantu anda terlibat dan menguruskan belia dalam komuniti pembelajaran abad ke-21.

Sepanjang tuan dalam talian dalam program pendidikan dasar, Engkau menyelidiki kaedah pengajaran ditetapkan dan strategi, dan membangunkan pelan yang inovatif untuk meningkatkan pencapaian pelajar. Mempelajari teknik-teknik penilaian dalam kandungan selain yang berkaitan dengan pelajar dalam gred 1-8. Grand Canyon Universiti (GCU) kurikulum pendidikan yang ketat memberi tumpuan kepada menganalisis dan mencadangkan penyelesaian kepada isu-isu semasa dalam pendidikan, seperti literasi pelajar dan mengajar pelajar bahasa Inggeris. practicums pemerhatian dan pelajar mengajarkan disepadukan ke dalam program anda meningkatkan keupayaan anda untuk mengajar, memimpin dan berjaya dalam budaya dan intelektual pelbagai Sekolah rendah.

Program yang membawa kepada pensijilan guru mungkin memerlukan waktu praktikum, peperiksaan negeri, pengajaran pelajar dan cadangan institusi dari GCU.

Hasil ijazah

Belajar Yayasan Elementary Pendidikan

Tuan dalam pendidikan rendah dalam talian direka untuk memberi anda asas-asas pendidikan dan intertwines teori berasaskan bukti dengan kaedah pengajaran maju. Semua kursus secara langsung selaras dengan standard pengajaran profesional khusus dan standard kandungan kebangsaan yang berkaitan.

Dalam program ini, anda akan menilai strategi pengajaran untuk pelbagai bidang kandungan, termasuk bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua (ESL), kesihatan, kajian sosial, matematik dan sains. Anda melengkapkan tugasan pengalaman pemerhatian dan berdasarkan amalan yang membantu anda semasa fasa calon guru anda. Pada semester akhir anda, anda melengkapkan peperiksaan pelesenan negeri anda dan komponen pengajaran pelajar sepenuh masa.

Apa yang anda akan belajar

Belajar Masters kami dalam Kurikulum Pendidikan Elementary

Sepanjang ini tuan dalam talian dalam program pendidikan dasar, anda akan mengkaji topik-topik berikut:

  • Pembinaan, analisis dan interpretasi ujian psikologi untuk mengukur hasil pembelajaran
  • Kerjasama untuk meningkatkan keberkesanan pengajaran dan pembelajaran pelajar
  • Sifat, asal-usul dan sejarah psikoanalisis dan psikoterapi
  • pembelajaran manusia dan kognisi
  • Kemanusiaan, transpersonal dan psikologi kewujudan berhubung dengan motivasi, keperluan, kasih sayang dan kewujudan
  • Teori pertanyaan dan sesuai ujian dan langkah-langkah

Hasil Kerjaya

Menjalin Path Kerjaya Baru Dalam Pendidikan

Sebagai lulusan Sarjana Pendidikan dalam program ijazah pendidikan Elementary, anda akan layak untuk meneruskan tugas mengajar dalam awam, tetapan pendidikan swasta dan alternatif. tajuk kerjaya yang berpotensi termasuk guru pendidikan dasar, pakar perkembangan kanak-kanak dan menyokong kanak-kanak.

Nota: Program ini baru-baru ini telah disemak semula. Statistik pendedahan mengenai program ini sebelum ia telah disemak semula menunjukkan 54% pelajar lulus pada masa (dalam tempoh 26 bulan) dan lulus dengan hutang pinjaman median $ 36.198.

Lokasi program

talian

Meneruskan pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang

Program malam Grand Canyon Universiti memenuhi permintaan profesional bekerja yang lebih suka persekitaran pembelajaran yang di-orang. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program diajar dalam:
English

Lihat 51 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
30 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
24,755 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date