Menjadi seorang guru sekolah rendah atau menengah

Jika anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang lain daripada pendidikan dan mahu menjadi seorang guru sekolah, Master USQ ini Pembelajaran dan Pengajaran akan membawa anda ke sana. ijazah tahap ini menguasai semua baru akan melengkapkan anda dengan pemahaman maju dan menyeluruh pendidikan dan teliti menyediakan anda untuk kerjaya baru anda.

Jurusan

  • Primary
  • MENENGAH

Pengalaman profesional

Terdapat 60 hari diselia penempatan pengalaman profesional dan 20 hari magang tanpa pengawasan pada 50 peratus pengajaran beban di sekolah atau lain-lain konteks pendidikan yang diluluskan. Anda juga mempunyai peluang untuk menjalankan beberapa pengalaman profesional anda di luar negara.

akreditasi profesional

Graduan Sarjana Pembelajaran dan Pengajaran (Rendah) adalah layak untuk memohon ke Kolej Queensland Guru untuk pendaftaran guru.

Selain melengkapkan semua keperluan untuk ijazah, pelajar perlu lulus Literasi dan Numerasi Test Peribadi (PLANTITE) sebelum tamat pengajian. Ia adalah disyorkan bahawa pelajar lulus PLANTITE sebelum kejayaan menyiapkan 8 kursus. Sila mendaftar untuk ujian PLANTITE melalui Majlis Australia untuk Penyelidikan Pendidikan (ACER) Wesite.

hasil kerjaya

Sebagai lulusan Sarjana Pembelajaran dan Pengajaran anda akan layak untuk pendaftaran guru. Ini membentangkan banyak peluang yang menarik untuk mencari pekerjaan sebagai guru di Queensland dan dunia.

Syarat Kemasukan

  • 3 tahun Ijazah Sarjana Muda atau yang setaraf dalam bidang selain daripada pendidikan dengan GPA minimum 4.5 daripada 7.0.
  • pemohon mesti menunjukkan bagaimana kajian sebelum mereka memenuhi keperluan ini dengan mengemukakan Kawasan Pengajaran yang lengkap - Borang G dengan permohonan mereka.

Keperluan Bahasa Inggeris

Anda dikehendaki untuk memenuhi keperluan bahasa Inggeris yang berkenaan. Program ini memerlukan minimum IELTS 7.5 atau setaraf. Jika anda tidak memenuhi keperluan bahasa Inggeris anda boleh memohon untuk mengkaji program bahasa Inggeris University-diluluskan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 10 lagi program yang ditawarkan oleh University of Southern Queensland (USQ) »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
2 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
18,080 AUD
Bayaran penuh domestik membayar untuk kali pertama pengajian (Lebih kurang)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date