Master Grafik Gerak Lanjutan

Umum

3 lokasi tersedia
Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

  • Modaliti: Bersemuka atau Dalam Talian (Langsung)
  • Permulaan seterusnya : 29 Jun atau 14 Oktober 2020 | Tempoh : 540 jam ( 10 bulan )
  • Tempoh pendaftaran dibuka

Motion Graphics Master ditujukan kepada orang-orang yang berminat dalam sektor audiovisual, lebih khusus dalam grafik gerakan VFX dan 3D, tidak memerlukan pengetahuan sebelumnya untuk penggunaan Master yang mencukupi.

minions, animation, figure

Kandungan Master Grafik Gerak

Advanced Master in Motion Graphics akan membolehkan anda belajar menjalankan apa-apa jenis kerja multimedia 3D (video atau gambar) untuk kemudian dapat memberi mereka pergerakan ("gerakan") atau animasi.

Terima kasih kepada modul reka bentuk grafik yang terdapat dalam Master ini, pelajar akan memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk dapat membuat apa-apa reka bentuk berkat alat Adobe yang paling berprestij dan penting untuk jenis projek ini: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator dan Adobe Indesign . Setelah anda menguasai alat-alat ini, tidak akan ada rekaan imajinasi anda yang tidak dapat anda bawa ke layar komputer.

Sebaliknya, terima kasih kepada modul untuk penyuntingan dan pasca pengeluaran video digital (VFX) dan grafik gerakan, pelajar akan belajar menggunakan perisian yang paling penting untuk pasca-produksi audiovisual: Adobe Premiere dan Adobe After Effects . Adobe Premiere adalah alat penyuntingan video yang paling banyak digunakan, kerana antara muka dan kemudahan penggunaannya yang sangat intuitif, dan kehebatan penapis dan peralihannya yang membolehkan anda mengedit video dengan kualiti dan dinamisme yang hebat. Ia juga membolehkan bekerja dengan suara, menjadi alat lengkap untuk penyuntingan video digital. Demikian pula, Adobe After Effects menonjol sebagai aplikasi yang memiliki bentuk studio yang dimaksudkan untuk pembuatan atau aplikasi dalam komposisi, serta mewujudkan grafik gerakan profesional dan kesan khas, yang dari akarnya pada dasarnya terdiri dari lapisan bertindih.

Untuk dua modul sebelumnya, kita mesti menambah modul Cinema 4D , yang menonjol untuk memenuhi keperluan profesional pemodelan 3D, tekstur, animasi dan rendering. Cinema 4D menawarkan tetapan yang dapat disesuaikan yang sesuai untuk mana-mana industri dan di semua peringkat kemahiran. Di samping itu, berkat penyatuannya dengan Adobe Photoshop atau After Effects, anda boleh bekerja dengan animasi, pemandangan dan elemen 3D yang kompleks.

prospek kerjaya

  • Gerak gerak / pereka 3D
  • Juruteknik Video Digital
  • Pakar VFX
  • Penyunting video digital
  • Pasca pengeluar video digital
  • Pencahayaan video digital
  • Bebas untuk agensi pengiklanan, rangkaian televisyen, syarikat produksi audiovisual

Modaliti

Secara peribadi atau Dalam Talian : anda boleh menerima Motion Graphics Master di Madrid atau Seville secara langsung atau melakukan Motion Graphics Master secara dalam talian . Modaliti dalam talian selalu diajarkan secara langsung (secara langsung), walaupun repositori kelas yang direkodkan ini dikekalkan atas permintaan para pelajar. Pelajar juga mempunyai kampus maya yang kuat dan intuitif yang dikembangkan oleh Google untuk mengambil bahagian dalam kelas dan latihan mereka sendiri setiap hari.

harga

€ 4,450. Dapatkan DISKAUN 40% dari jumlah harga pengajian anda jika anda mendaftar untuk belajar pada musim panas 2020, dengan memasukkan kod "yomequedoencasa". Atau DISKAUN 25% pada harga yang ditunjukkan menggunakan kod "reka bentuk masa depan" semasa proses pendaftaran bermula pada bulan Oktober (tawaran waktu terhad).

pembiayaan

Sehingga 10 bulan. Perundingan di Sekretariat.

Diploma Ijazah Sarjana Universiti tersedia untuk kajian ini

Anda hanya perlu memilih pilihan ini semasa proses pendaftaran dan membayar jumlah tambahan untuk menampung yuran universiti Madrid Distance University (UDIMA).

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Baca lebih lanjut

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Baca Ringkas
Madrid , Seville , Madrid + 2 Lagi Kurang